< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Belgeyi bizzat ODTÜ’den giderek aldım İstanbul’dan halletmeye çalışsam da olmadı . İmza attırdım üç farklı bölüme yatay geçişe engel olmadığına dair(yani illaki gitmem gerekliymiş) . Daha önce merkezi yatay geçiş yapmadığımı da öğrenci belgesine eklediler öyle verdim . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İki tane belge var bir yatay geçişe engel yoktur belgesi diğeri de merkezi yatay geçiş yapmamıştır belgesi. Yatay geçişe engel yoktur belgesi için okulun bazı kısımlarının imza atması lazım (katkı payı ofisi-kütüphane-yurtlar genel müdürlüğü)yoksa ayrı 3 tane belge değil tabiki fakat bu belge için okula gitmen şart ancak diğeri imkan varsa internet üzerinden alınabiliyor öğrenci belgesine işlenmiş bir şekilde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 31 Ağustos 2021; 18:29:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Aynı şekilde e imzalı belgelerle Gazi'ye kayıt oldum hocam. Transkript'ime bakıp disiplin cezası almamıştır ve kayıt nedeni ösys kısımlaırnın altını çizip dosyama koydular, bir sıkıntı olmadı. Kayıt olacağın okula sorsana bunu kabul edip etmediklerini? Ben mail ile sormuştum ve tarafıma sıkıntı olmayacağı şeklinde dönüş yapılmıştı, olası sıkıntı durumuna karşı maillerin çıktısını da almıştım yanıma. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 31 Ağustos 2021; 18:40:33 > |
|