Şimdi Ara

MERKEZİ YATAY GEÇİŞ KAYIT BELGELERİ YARDIM( yatay geçiş yapanlar gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafayı yiyeceğim. Myp ile yatay geçiş yapıyorum. Kayıt belgeleri açıklanmış. Okuluma 2 belge için dilekçe verdim, e posta ve posta yoluyla bana ulaştırılması için. İşte yatay geçiş yapmadım belgesi ve engelim olmaması belgesi yg için. Bugün geri dönüş yaptılar, daha önce gönderdiğimiz transkriptte daha önce yg yapmamıştır ibaresi var dediler. Bunu karşı okula söyledim daha geri dönmediler. Ayrıca postayla gönderemiyorlarmış. İlla 5 saat yol gidicem ki istediğim belgeleri verebilecekler mi ondan bile şüpheliyim. Aynı şey başına gelen var mı nasıl çözdünüz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yüz yüze olacak kayıt. Traksriptime baktım hem üniversite envanterine yatay geçişi engelleyebilecek bir borcu yoktur hem de ek madde 1 ke yatay geçiş yapmamıştır maddeleri var. Bunu kabul ederler mi acaba? Bunları ayrı belge olarak kimse vermiyor sanırım. Ama öyle olsa belge mi yazarlar

• Belgeyi bizzat ODTÜ’den giderek aldım İstanbul’dan halletmeye çalışsam da olmadı . İmza attırdım üç farklı bölüme yatay geçişe engel olmadığına dair(yani illaki gitmem gerekliymiş) . Daha önce merkezi yatay geçiş yapmadığımı da öğrenci belgesine eklediler öyle verdim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İki tane belge var bir yatay geçişe engel yoktur belgesi diğeri de merkezi yatay geçiş yapmamıştır belgesi. Yatay geçişe engel yoktur belgesi için okulun bazı kısımlarının imza atması lazım (katkı payı ofisi-kütüphane-yurtlar genel müdürlüğü)yoksa ayrı 3 tane belge değil tabiki fakat bu belge için okula gitmen şart ancak diğeri imkan varsa internet üzerinden alınabiliyor öğrenci belgesine işlenmiş bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 31 Ağustos 2021; 18:29:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynı şekilde e imzalı belgelerle Gazi'ye kayıt oldum hocam. Transkript'ime bakıp disiplin cezası almamıştır ve kayıt nedeni ösys kısımlaırnın altını çizip dosyama koydular, bir sıkıntı olmadı. Kayıt olacağın okula sorsana bunu kabul edip etmediklerini? Ben mail ile sormuştum ve tarafıma sıkıntı olmayacağı şeklinde dönüş yapılmıştı, olası sıkıntı durumuna karşı maillerin çıktısını da almıştım yanıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 31 Ağustos 2021; 18:40:33 >
  • Ben geçen sene myp ile geçiş yapmıştım başvurular onlinedı. Bütün belgeleri de e imzalı bir şekilde obs den talep edip göndermiştim bir sorun çıkmamıştı ama sizin başvuracağınız okulda yönetmelik nasıldır onu bir öğrenin isterseniz hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.