Şimdi Ara

Necvox DVN-A TOYOTA COROLLA 2 MCU güncelleme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: By40bir Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Toyota Corolla aracımı ilk alırken bayide Multimedya ekranı takılmıştı. Takılan ürün başlıkta yazdığı gibi alındığından (2020) bu zamana kadar güncelleme yapılmadı.

32 GB ROM var var 25 GB sistem uygulamaları kullanıyor. Multimedya'da neredeyse hiç bir uygulama yükleyemiyorum .

Güncelle yapıp yenilenen bir şey varsa güncelleyip sıfırlamak istiyorum.

MCU ve CANBUS denilen, manual güncellenen 2 yer var ama yabancı olduğum bir konu ve kaynak doslayaları nasıl bulacağımı bilmiyorum.

Nelere dikkat etmem gerekiyor, ne bulmam gerekiyor.

Yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkürler 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By40bir -- 30 Haziran 2025; 23:40:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yaptınız hocam bende aynı şeyi araştırıyorum necvox diye bir markaymış heralde ekran firma mail attım bakalım dönüş yaparlarsa yazarım. android car play veya güncelleme varsa almak istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hiç bir geri dönüş yada gelişme yok maalesef.

Cihazımızın işlemci adı SPRD ums512_1h10_Natv

Buna göre yazılım bulmamız gerekiyor. Necvox'a ve hatta Necvox'a sahip olan ESSE Grup'a mail ile, telefon ile ulaşmak mümkün değil.

Necvox bayisine gittim. Oda Toyota bayisine sitem edip, hiç ilgilenmiyor. Benim 2 3 katı fiyatıma aynı cihazı satıyorlar, ilgilensinler diyor. Toyota bayisinin umrunda değil. Ben geçirdim bana yeter, ben yazılım teknik destek veremem der gibi.

Bozulana kadar kullanacağız bunu.

Çok kötü kitlediler bize...

Hocam ben bugün ulaştım kendilerine bende ki ekranın eski olduğunu ve takas yapabileceklerini önerdiler. Yazılım güncelleme vs yok. Dışarda satılan car play için USB portuna takılan cihazlar var heralde onlar iş görür mü bilmiyorum. Hepsinde kablolu car play varsa çalıştığını yazıyor fakat bizde kablolu bile var play yok bize resmen büyük kazık attılar güya ek ücret ödeyip ekran taktırdık keşke kendim taktırsaydım daha iyisini takardım fabrikasyon dedim bilmiyordum ki dışardan bir firmaya taktıracaklar Toyota nasıl böyle birşey yapar aklım almıyor arabanın en önemli parçası bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Takasta önerileri, şartları neymiş? Nasıl bir cihaz vereceklermiş, bizdekini kaça sayacaklarmış?

Detay verebilirmisin?

Birde nasıl ulaştın?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.