Şimdi Ara

Necrophagist Fan Club

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Necrophagist Almanya'dan teknik death metal grubudur. Grup neo-klasik gitar teknikleri ile tanınmıştır. Demolarını kaydettikten sonra, grubun geri kalanı ayrılmıştır ve Muhammed Suiçmez başlangıç albümünü, Onset Of Putrefaction, kendisi bilgisayar programı destekli bateri ile yapmak zorunda kalmıştır. Bir zaman sonra, Necrophagist'in kadrosu sonunda oturmuş ve yeni albümleri Epitaph (Relapse Records altında çıkmıştır) 2004 yılında çıkmıştır. Grup Mart 2005 ile Haziran 2005 arasında Muhammed Suiçmez'in hastalığı nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştır.

10 Şubat 2006'da Christian Muenzner'in grubu program çakışması nedeniyle terkettiği açıklanmıştır. Yeni gitarist olarak Helsinki, Finlandiya'dan Sami Raatikainen gruba katılmıştır. Sami ayrıca Codeon grubunda da çalmaktadır.

2006'da grup "Carving North America's Epitaph" isminde bir Amerika/Kanada turnesi yapmıştır. Necrophagist bu turneyi Arsis, Alarum, Neuraxis, Ion Dissonance, Cattle Decapitation ve Thine Eyes Bleed grupları ile beraber yapmıştır.

Şuan ki Grup üyeleri :
    * Stefan Fimmers - Bas

Necrophagist Fan Club

* Sami Raatikainen - Gitar

Necrophagist Fan Club

* Romain Goulon - Bateri

Necrophagist Fan Club

* Muhammed Suiçmez - Gitar, Vokal

Necrophagist Fan Club

İmza :
    Necrophagist Fan Club

[center][b][i]Necrophagist Fan Club[/i][/b] 

[image]http://img256.imageshack.us/img256/2121/necrophagist.gif[/image][/center]

• Necrophagist lan kimse mi mesaj yazmaz
  • Bir kaç videolarını izlemiştim youtube de,Muhammed'ten bayağı bahsediliyor sağda solda ama pek fikrim yok açıkçası
  • Öküzleme teknik bir Death Metal grubu...

Muhammed için dinlemiştim zamanında. Pek de tarzım değiller...
  • Ekle ilk üye ben olayım.
  • Gerek yok eklemene.Fazla tanınmaz burada bu grup.
  • Necrophagist Epitaph albumünü severek dinlerim

Muhammedin ailesi almanyada çalışan gurbetçi bir aile ve çocuklarının gitar çalmasından pek hoşlanmıyorlar , muhammed'te bunun üstüne ailesinden gizli geceleri gitar çalmaya devam ediyor taki yakalana kadar Tabi gitarı mefta

Yeni bir alet alıyor kendine , çok düşük tonlarda çalmaya devam ediyor ( Belkide bu yüzden çalımında notalar çok temiz ve berrak )
    Ne zaman klasik müzik dinlesem arkasından necrophagist dinlerim , Stili bana schuldiner hatırlatıyor ,

Gerçek şu çok yetenekli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 21 Ağustos 2009; 1:42:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    South Park Fan Club
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar çok eleman değişirse nasıl müzik yapçak bunlar.Dakka başı eleman değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Schuldiner

Gerek yok eklemene.Fazla tanınmaz burada bu grup.

Chuck sana bir soru sormak istiyorum.Muhammed'in gitarı Xiphos hakkında ne düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: __RayAllen20__

Öküzleme teknik bir Death Metal grubu...

Muhammed için dinlemiştim zamanında. Pek de tarzım değiller...

Aynı şekilde, benim de tarzım değil pek ama Muhammed'i merak edip dinlemiştim albümleri, hakikaten yetenekli adam. Tipine bakınca o sesin çıkmasını hiç beklemiyordum aslında .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmert

quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Schuldiner

Gerek yok eklemene.Fazla tanınmaz burada bu grup.

Chuck sana bir soru sormak istiyorum.Muhammed'in gitarı Xiphos hakkında ne düşünüyorsun

XPT700 güzel bir gitardır. Endonezya yapımı olmasına rağmen beğenbdim ben. Tek sorunu askı yerleri ve Edge 3 köprüsü. Gerçekten berbat bir köprüsü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmert

Ekle ilk üye ben olayım.

Uğraşamam o kadar ama aklımda ekledim seni.
  • Güncel
  • Yeni albüm olayı vardı, ne oldu o iş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.