Şimdi Ara

Necmettin Erbakan Üniversitesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
4
Favori
31.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Puitu

quote:

Orijinalden alıntı: police9696

necmettin erbakan universitesi uygulamalı bılımler yuksekokulunu kazandım.okul yenı yapılan ana kampüste mi ? biraz bilgi verir misiniz ? istanbuldan gelıcem

Merhaba okul su anda yeni kampuste degil, carsida. Zindankalede, Beyhekim agiz dis sagliginin karsisinda. Haritadan bulabilirsiniz. Hayirli olsun.

kardeş ben orda nasıl barınacağım ? 3 kişilik özel yurtlar(cemaat olmayanlardan) var mı ? banyo tuvalet kalınan oda içersınde mi ? interneti kopmayan ve hızlı bi yurt var mı ? bu konularda da bılgı verir misin ?
  • konu kopmuş inşaat 1 deyim
  • Mat öğretmenliği okuyan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu sene moleküler biyoloji yazmayı düşünüyorum. Üniversitenin eğitimi nasıl? Sizce yazmamalı mıyım?

• minenur.g M kullanıcısına yanıt
    Eğer yaptıysan umarım sıralamada biraz sonlara yerleştirmişsindir.

Bu sene gelen hocalarımız iyi ancak laboratuvar imkanlarımız ciddi manada kısıtlı. Gelip de memnun olan çok az kişi biliyorum. Geç cevap verdiğim için özür dilerim, çok az giriyorum çünkü bu günlerde.
  • tıp dönem 1'e başladım.

• Mimarlığı yazmayı düşünüyorum ama mezun olunca iş bulmam kolay olur mu biraz tereddütteyim. Eğitim kadrosu iyi gibi duruyor ama bilgisi olan arkadaşlar varsa biraz da onlardan duymak isterim. Eğitimi, yurt durumu ve şehrin kendisi nasıldır sizce?
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene NEÜ mekatronik yazmayı düşünüyorum. Aslında Selçukta Mekatronik olsa orayı yazmayı düşünüyodum ama muhtemelen NEÜ gelecek.
    Üniversitenin bu yıl itibari ile konaklama, yol ve eglence merkezleri nasıldır? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AciBadem25 -- 19 Temmuz 2017; 20:58:15 >
  • Neü hukuk yazcak veya sıralama tahmini var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerzalim

Neü hukuk yazcak veya sıralama tahmini var mı ?

Selçuk sıralamasından biraz geride başlar bizim üniversite genelde.
  • Ben de bilgisayar mühendisliği yazmayı düşünüyorum ancak tereddütlerim var.Birisi bizleri aydınlatsa keşke :)
  • Hocam sıralamam 24.075 selçuk 1 18k selçuk iki 24.100 girermiyim necmettin 1 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerzalim

Hocam sıralamam 24.075 selçuk 1 18k selçuk iki 24.100 girermiyim necmettin 1 e

Necmettin 1. öğretime girme şansın var. Ama çok geniş bir aralıkta da tutmayabilir. Tıp alanında örneğin 8.000 civarındaki sıralamada 10.000 yani yüzde yirmilik bir değişim aralığı koysak, Hukuk ve Tıp paralel gider. 18.000 de 23.000 civarı filan olur. Bu sene ilk senelerden biri olacağı için daha düşük alır.

Bu kadar laf kalabalığından sonra girersin bence hocam.
  • Necmettin hukuk geldi valla hocam uni yer bi mok yok nette arastiriyomda bi ilcesndenim konyanin bi kurtulamadk sehirden erasmus imkanlari nasil bu necmettinin.

• jokerzalim J kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle tebrik ederim, hukuka gerekli büyük profesörlere ihtiyaç var

Sizin yeriniz yanlış bilmiyorsam 15 Temmuz yerleşkesindesiniz, Meram Yeni Yol üzerinde. Ama kayıt yeri başka olabilir.
  • 15 Temmuz yerinde hocam sehride gezdik yurt bakcaz diye heryerde suriyeliler var dukkan acmislar heryerdeler valla bursadaydim insanlari ve sehir guzelligini gorunce konya kocaman bir koy gibi geldi ve insanlar(%70 keko herkes) felan napcaz 4 sene bilmiyorum babami ikna edip egeye yerlesmeyi bi basarttirirsam su 4 sene mukemmel olucak valla.

• Arkadaslar konyada neü kazandik ev tuttuk esya almamiz lazim yardimic olabilcek var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: dormamu

Arkadaslar konyada neü kazandik ev tuttuk esya almamiz lazim yardimic olabilcek var mi

Mevlana Müzesi'nin yanında Bedesten Çarşısı var. Çok sayıda mobilyacı mevcut orada. İşinize yarar pek çok şey bulanilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslanınKutusu -- 18 Ağustos 2017; 21:31:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.ozkan

konu kopmuş inşaat 1 deyim

edit : inşaat müh. 3.sınıftayım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.