Şimdi Ara

nec 3520a firmware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar..nec firmware i varmı..varsa nerde bulabilirim..yakınlarda buralarda görümüştüm ama bi türlü bulamadım aratmama rağmen..işe yarar demi yüklemem

• sizce yüklemelimiyim..işe yarıyormu..en faydasıo var ..kullananlar öneriyormu acaba???
  • ???
  • bende var ama garantisi bitmeden bu tür şeyleri yapacak kadar kendimi zengin görmüyorum
  • Garantiye etkilemez.Öyle bi olasılık varsa bile içindeki firmware'yi yedekliyip saklarsın.Ozaman güncelleme yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cnet modem firmware
    20 yıl önce açıldı
    Sunplus firmware
    18 yıl önce açıldı
    LG firmware update
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Garantiye etkilemez.Öyle bi olasılık varsa bile içindeki firmware'yi yedekliyip saklarsın.Ozaman güncelleme yaparsın.

da uğraşmaya değmez ki daha çıkalı 1 yıl bile olmadı
  • sitesinden baktım..bi sürü uyarı koymuşlar..eğer yüklenirken yükleme kesilirse ürününüz çalışmayabilir..sorumlu değiliz felan diyee..türkiye de belli elektrik kesilmesi çok olağandışı değil..yani riski almaya değecek bişi değilse yüklemeyelim..herhalde medya ile ilgiliymiş..nec cok medya seciyormu firmwaresiz??
  • Ben 2500 versiyonuna yükledim öyle korkacak bir şey yok arkadaşım çekinmeden yükleyebilirsin.
  • bu konuyu HYDRA ya danışmak lazım.
    onun önerdiği siteden bi tane seçtim kafama göre ama 3520 için hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum.
    ama rpc ve riplock u açan bi güncelleme faydalı oluyor.
  • hımm pek anlamadım ama dediğini :) saol yine dee
  • bi güncelleyim dedim..
  • Firmware updatelerde yapılan değişikliklerin sebebi,değişik marka medya cdlerinin okunma ve yazma işlemlerinin daha iyi yapılmasını sağlamak içindir...
  • simdi biz firmware yapsak garanti bitiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.