Şimdi Ara

Nebula Yenilenecekti ne oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler Nebula Baştan Cok Yeni Ve ph ler Fln Full Başlıcakmış Bu Doğru mu acaba



  • Nebula kapanıcak diye bir söylentide war. ama 10 - 15 online kişiyle devam ediyor. uzun zamandır girmiyorum ama en son girdiğimde page attım 98. sıradasınız dedi. buda GM lerin ne kadar ii olduğunu gosteriyordur heralde. bence nebula yasayan bir olu artık.
    PH ın acılacağınıda sanmıyorum. Nebula nın biraz lagı ortadan kaldırması ve oyuna duyarlı GM lere ihtiyacı war sadece . eğer bunlarda halledilirse nebula yı hiç bir server gecemezz ve yine 300 kişilik servere girmek için yarım saat denerim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anilkan

    Nebula kapanıcak diye bir söylentide war. ama 10 - 15 online kişiyle devam ediyor. uzun zamandır girmiyorum ama en son girdiğimde page attım 98. sıradasınız dedi. buda GM lerin ne kadar ii olduğunu gosteriyordur heralde. bence nebula yasayan bir olu artık.
    PH ın acılacağınıda sanmıyorum. Nebula nın biraz lagı ortadan kaldırması ve oyuna duyarlı GM lere ihtiyacı war sadece . eğer bunlarda halledilirse nebula yı hiç bir server gecemezz ve yine 300 kişilik servere girmek için yarım saat denerim.


    Ya yemin ederim 300 kişilik server a girmeyi özliceğim aklıma gelmezdi....O yarım saati beklemek bile muhteşemdi....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamestah -- 11 Eylül 2006; 21:15:35 >




  • Ya evett servera girmeyi denemek bile ayrı bir zevk verirdi :) Bende yıllarca ultimayı sadece nebulada oynadım paralı oldugundada dewam ettim.Evet suan kapalı tamamen degisio tabanı ve herkes en bastan kasıcak ve yeniden acıldıgında muhtesem olucak.Bilgileri burdan alabılırsınız.

    www.nebula.gen.tr
  • bende bi asgard dan bide nebuladan hoş lanıyodum ama asgard artık yalan oldu
  • Ahhh Ahhh O eski günler aklıma geldikçe arkadaş çevrem felan gözlerim bi dolu dolu veriyo inş. en kısa zamanda açılırda en azından bi göz gezdiririz ben nebula adresinden şifre bile aldım bi bakmışın tkrr başlarım ne olur ne olmaz
    ***Reiko Dragonfly***
  • ya bende pegasus da oynuyorumda artılı nerden cıkarıcam bi yardım dragon kesiyom cıkmıyo
  • Arkadaşlar Nebula Kendisini Artık Düşürmüş Vede Kalitesinden Ödün Vermiştir Yeni Haritamız Dediği Harita Zaten 6 Serverda Kullanılan Aktif Bir World Dür Ayrıca Aldıkları Haritayı Axis İle Editlediklerinden Dolayı Aylardır Uğraşıyorlar Bırakmıyorlarki Bana Yapim Hemen 1 Haftada Onlara Ama Onlar Baya İsimlerini Kullanarak İş Yapıyorlar Bence Nebula Artık Yalan Oldu Sistemde Çok Kötü İki Faction Aynı Factionlar Birbirine Dalamaz Ohhh Diğer Faction Dahın Öteki Ucunda :) Ordan Oraya Ben Koşturup Adam kesmeyemi Gitcem Yok Yok Nebuladan Bu Saatden Sonra Hiç Bişey Olmaz Bugün Onlara Yardımcı Olanları Dışladılar Vede Herkes Server Açtı Herkes Ne Nedir Gördü Nebulanın Yeniliği Bile Yok Ondan Bişey Beklemek Yanlış Olur Ben Oynamıycam Oynayanlarıda Büyük Süprizler Bekliyor Ben Shardımı Buldum Hiç Bir Serverada Değişmem..
  • www.nebula.gen.tr

    yeniden açılmış diye duymuştum
  • Ben her zaman umutluyum nebula'dan fakat halen gözlerim Gm Bronxe u arıyo sadce silencer la bitmiyodu bu iş bronxe playerların sorunlarına koştururdu hep gerçi halen görevlimi orda bilemem ama bence bronxe olsa server daha iyi bi hal alır en azından... Demek istediğim başarılı insanlara yeni fikirleri olan insanlara ihtiyacı var Silencer ın ben biraz katı oldugunu duymuştum söylentilerden....
  • Nebula Bitti Arkadaşlar Açılsada Açılmasada Artık Nebuladan Birşey Beklenmez Vede Güvenilmez Bir Kere 200 Staff Değişen Sharddan ne Beklersin En Önemli Adminlerini Yollayan Sharddan ne Beklersin İsme Gerek Yok Nebula Bitti Sizde Bence Yeni Dünyalara Yelken Açın..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Beka_1907

    Nebula Bitti Arkadaşlar Açılsada Açılmasada Artık Nebuladan Birşey Beklenmez Vede Güvenilmez Bir Kere 200 Staff Değişen Sharddan ne Beklersin En Önemli Adminlerini Yollayan Sharddan ne Beklersin İsme Gerek Yok Nebula Bitti Sizde Bence Yeni Dünyalara Yelken Açın..


    al serverını .... sok reklam yapma burda nebula kadar o senin serverın 300 player toplasında ayaklarına kapancam
  • Beka_1907 bence yanlış düşünüyorsun. Eğer nebulanın resmi sitesine girersen forumları okursan adamların düşüncüleri hakkında biraz bilgi edinirsin bence çok parlak fikirleri var eğer işleme sokarlarsa güzel bi sonuç çıkabilir. Ayrıca üye listesinede bir bak bakalım orda kaç kişi var birileri halen umutlu nebuladan

    ***Reiko Dragonfly***
  • Abi nebula north kendi haline terkedildi.Ama silencer ve diğerleri yeni server üzerinde calısıyor.Siteyi takip edin bence.

    WWW.NEBULA.GEN.TR
  • Nebula bitik beyler bu kadar beceriksiz gmler olamaz.Serverın crash olmadığı gün yok.Üstelik lagdan yürüyemiyorsun bile. Gmler ukala sanal ortamda bile dayılık hat safhada.Pagelere bakılmıyor server gidiyor silencerın gelmesi beklenıyor o yoksa serverda yok.Diğer tarafda ise:

    http://lostrealms.anet.net.tr/ İşte bu serverda inanın hayatımda ilk defa lagsız be sorunsuz bir serverda oynuyorum.48 m bir uploadı olan dehşet bir server yapmış ANET.Server direk ANETin ben ve benim gibi kasan ortalama 120 oyuncu serverdan çok memnun.Lagsız crashsiz bir server bulduğum için çok mutluyum işden eve gidince ohhhhh rahatça kafama göre carlarımı kasıyorum ha bu arada server yeni açıldı geç kalmadınız.Saygılar...




  • Sen hayatında hıc nebula da oynamamısın konusuosun north kapanacak acıklaması yapıldıktan soNra hiçbi staff'ın ilgilenmeyecegı acıklaması yapıldı zTn...
    ona ragmen server catır catır calısıodu...Sen hangi serverda gordun Nebuladaki scriptleride konusuosun...
    baska serverın reklamını yaparken baska bi server'ı aşalama...
    adamlar yenıden bi dunya yarattılar beklıyoruz oynamak ıcın tamamlandıgında acıcaklar...
    Gm'lerine gelince hiç bi gm'in palyerla bi diyalogu olmaz ki nasıl yapsın ukalalık...
    Pagelere bakılmıyor diyosun evet bakılmıyodu en önemlilere bile kapanacagı ıcın ama sen kalkıp gm bey adam silahımı caldı die page atarsan bakılmaz tabi ustune aLınma böyle pageleR coK...
  • nebulanın zamanında neler yapabıldıgını n lerei yapamadıgını gorduk am su bır gercektırki en iyi ve uzun sure oynanbılırlık saglayan serverdı.Adreste yazıln yenilikleri okudugumda benım kendı dusuncem cok hosuma gıttı .Factionlar arası dıyalog olmaması hırsızların causuluk yapması fılan guzel seyler + benım ıcın onemlı olan sehırlerın el degıtırmesı savasın sonunda bır ganımetın olması guzel olmus devamını beklıyorum belkıbende uo ya donerım
  • @camaro

    kendi serverının reklamını yapacaksın die başka serverları kötülemen ayıptır! etik değildir!

    nebula ülkemiz ultimacılarnın ilk göz ağrısıdır geçmişe saygı duyun
  • Öncelikle Anet serverı bana ait deil hemen belirtim.
    Uo yu yıllardır oynuyorum.Pagan benimde ilk göz agrım ama paganı nebulayı bitiren olay tamamiyle editle alakalı bir şey. Nebula raveni açtı herkes oraya hücum etti bende dahil.Başladık kasmaya kısa süre sonra yine büyük bir bomba patladı yine Edit olayları yine yandaşlarını kayırmalar vs vs. Serverla ugraşan arkadaşlar script yazma konusunda bilgimiz yeterli deil diye açıkca forumlarda belirtiyorlardı.Serverın crash olmadığı gün yokdu.Birde üstüne lag sorunu derken oyuncular serverdan sogudular.Birde page sorunları. Serverda pagelere cevap veren yok girin nebulanın sayasına okuyun forumlardakı şikayetleri sonra gelin burda benım yazdıklarıma karşı çıkın! Kendi adıma konuşuyorum nebula artık bitmişdir. Yakında takip edin oyuncu sayısı kaça düşecek.

    Evet şuan yeni açılan runuo2,0 ANET serverında oynamakdayım.Abartmıyorum yıllardır ilk defa lagsız sorunsuz bir uo serverında oynuyorum.Gmler işi çok ii biliyorlar.Anında mudahale var.Save süresi 2saniye sorarım hangi serverda save süresi bu kadar kısa.Hanği serverın bağlantısı 48 Mbit?Varsa daha ii bir server yazın bende bileyim. Ben ii olandan yanayım. Kim en iiyi hakediyorsa o tarafdayım. O veya şu deil sorunsuz kaliteli host problemi olmayan serverda oynarım. İnanmayan varsa her 2 serverıda girsin bakın farkı görün.Oyunculara sorun kıyaslama yapsınlar. Araştırmadan denemeden buraya gelip yanlış yorumlarda yapmayın. Tekrar belirtiyorum ANET le hiçbir baglantım yokdur serverın sahibide deilim sadece oyuncuyum o kadar.İyi olanı belirttimki oyuncu kitlesi bilsin farkına varsın.




  • Arkadaslar sadece bizim kulladigimiz map0.mul haritalari bunun yanında map2.mul ve map3.mul dosyalari diğer maplarimiz var bu maplerde 0.55 vb . bi patch ve dll istiyordu sanırım benim bi arkadasım da bu konuda ilgileniyor ve de onda client sorunu war nasıl derseniz Client Giris Yapıyoz En Geç 15dk Sonra Direk Atıyor.Bundan Dolayi Uzun Sürebilmesi dolay yani Client i Değiştirdik Ve de Yazılımlari O zmnda Girişte Sorun veriyor yani

    Bizde Nebula Serverini İstiyoruz Unutmadik o Locus Quann Gunlerini Biraz Sabredersek Adamlar İyi Bi calısma İle Geleceğini Tamin Ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.