Şimdi Ara

Ne zaman terk edilirim veya ne kadar sürse ciddileşir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 yıllık ilişkiden çıkmış bir kıza aşık oldum. Terk edileli 3 ay olmuştu kimseyi istemiyordu ama duygularıma engel olamayıp baya zorladım kendisini 3 ay beni uğraştırdı ardından kabul etti.. Sizce böyle bir durumda ne kadar süre dayanabilir eğer sevemezse bir de ilişkimiz ne kadar sürerse artık ciddi bir boyut kazanır ?

• insandan insana değişir
  • Karşim helal olsun bir kıza ısrar etme yeteneğim hiç yok. Teklif ederim kabul ederse eder etmezse unuturum gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanakçorbası

1.5 yıllık ilişkiden çıkmış bir kıza aşık oldum. Terk edileli 3 ay olmuştu kimseyi istemiyordu ama duygularıma engel olamayıp baya zorladım kendisini 3 ay beni uğraştırdı ardından kabul etti.. Sizce böyle bir durumda ne kadar süre dayanabilir eğer sevemezse bir de ilişkimiz ne kadar sürerse artık ciddi bir boyut kazanır ?

bilemeyiz belki eskisini unutamayıp seni selpak niyetine kullanır burnunu silince bir kenara atar. belki de devlerin aşkı olur hiç belli olmaz
  • ıspanakçorbası kullanıcısına yanıt
    Aşırı benzer bir durumu yaşadım. Kızla birlikteliğimiz iki ay sürdü. Sonrasında ortada hiçbir şey yokken durduk yere sana aşık değilim dedi ve gitti.

Ama insandan insana da değişir. Bilemeyiz bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 30 Mart 2015; 12:47:03 >
  • Don Quilote kullanıcısına yanıt
    kabul etmeseydi şehit düşecektim :) yapacak bişey yoktu yaşım 22 ilk defa böyle yaptım ergenken bile olmadı :)
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    profil resmimiz aynı kaderimiz aynı olmaz inşallah.. nerden çıktın ya kabus gibi :)
  • quote:

profil resmimiz aynı kaderimiz aynı olmaz inşallah.. nerden çıktın ya kabus gibi :)

Mobilde olduğumdan profil resmini görmemiştim. Profiline tıklayınca şoku yaşadım. Benle aynı profil resmini kullanan birisi var şok oldum resmen. Böyle de tesadüf olmaz ki arkadaş.

• quote:

kabul etmeseydi şehit düşecektim :) yapacak bişey yoktu yaşım 22 ilk defa böyle yaptım ergenken bile olmadı :)

Benden de büyükmüşsünüz hocam başarı sizin yaptığınızdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.