Şimdi Ara

Ne zaman açsam Ps3 ü içim cız eder...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Siyah İnci nin yurtdışından geldiği ilk 2 gün elektirikler 3-4 sefer gitti geldi..

Haliyle ps3 ne zaman birşeyler kaydediyor olsa o kısacık süre zarfı benim için çok uzun ve çok gerilimli oluyor. Dualar ediyorum save ederken elektrik gitmesin diye.

Sorum, save veya download esnasında elektirkler gitse disk error, corrupted data vs.. sorunları kesin olucak mı? Olursa ne gibi problemler beni bekliyor?

UPS almalı mıyım? Varsa önerilerinizi yazar mısınız?

Hepinize kesintisiz, tam aydınlık günler diliyorum.

• UPS alabilirsin. 380Watt'dan aşağı olmasın dikkat et.
    Televizyon yada LCD MOnitörü ve sesi de bağlayacaksan sana bi 450 500Wattlık bir UPS yolu göründü demektir...
  • tipik bir plystationus.cızırus hastalığı..

ps3 sahiplerinde özellikle yükleme anında görünüyor..

acaba elektrikler gider mi..bağlantı kopar mı.. başlıca belirtileri
  • Mesajından içinin rahat olmadığı çıkıyor.. O zaman al ups.. İlla hata alacaksın diye bir kaide yok.. Biz de 2 defa gitti henüz bir şey olmadı 3.sünde olabilir ama..
  • Hocam tabi bir UPS şart gibi duruyor eğer dediğin gibi 2 gündür gidiyorsa elektrikler. Ama naapıcaksın ki? Ne de olsa PS3 Xbox Dediğin, Sakızdır Çiğnediğin...
  • Al bir Tunçmatik,http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=702&productid=bd84121 60 YTL x 12 taksitle, tak PS3'unun elektrik kablosunu aletin arkasina aletide dogrudan prize. Elektrik gitsin gelsin hicbir sorun olmaz boylece. Yoksa her defasinda kafayi yersin. PS3 alan adamin bolgesinde elektrikler de sik sik gidiyorsa 60 YTL daha verecek parasi vardir elbet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Bilgisayarım ne kadar eder?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.