Şimdi Ara

Ne yapsam bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hep yalnız olurum diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Bazen iyi bazen kötü tarafları var ama hiç kafa dengi insan bulamam diye düşünüyordum.Hala aynı düşünüyorum.Fakat okul başında öğretmen ile tanışırken biri memleketim Adana dedi ben direk kafamı kaldırdım. Dedim buldum lan adamımı.Bakmaz olaydım ben hayatımda o kadar güzel bir kız görmedim. Kızıl saçlı olması bile bana yetti fakat sınıfta o kadar fazla güzel kız vardı ki hangisinin yılışık hangisinin iyi huylu olduğunu anlamak için biraz bekleyeyim dedim.1 ay sonra arkama oturdu.Ben hala sınıfa alışamadım.Tek başıma oturuyordum zaten.Sadece kitap okuyup,şarkı yazarak ve dinleyerek ,şiir,deneme felan yazıyorum.Aradan 1 hafta geçti biz kaynaştık felan ama ben fazla sanaldan konuşmayı seven biri değilim.Mantıksız geliyor o yüzden genelde yüz yüze konuşmaya çalışıyorum fakat yüzüne bakamıyorum.(Belki de Nokia 7230 kullandığımdandır)Çünkü gözüm onun gözlerinde kalıyor sonra yanlış anlamasın diye gözümü kısıyorum hani belki yanlış anlamaz diye sonra o da aynısını yapıyor gözlerimiz yaşarana kadar böyle yapıyoruz.Çok hızlı konuştuğum için dediklerim de fazla nalaşlılmıyor sırf onla konuşurken yavaş konuşmaya çalışıyordum.1 ay daha geçti ben kızın önünden ayrıldım.Hala bi muhabbet çabası hem benim hem onun.Sonra ben bu kızı sevdiğimi,yani en azından hoşlandığımı biliyordum.Her baktığımda kendimden geçiyordum.Sadece güzelliği değil tam kafa dengi kız be.Beraber Fifa veya Mortal Kombat atsak hiç sırıtmaz o derece.Okuduğumuz kitaplar, dinlediğimiz şarkılar benziyor hatta bazen aynıları.Benim içim içimi kemiriyordu sonra dedim kendime lan dünyaya bir kere geliyoruz bugün diyeceğim dedim.İşte böyle diye diye 1 hafta geçti sonra yanlışlıkla wp den arkadaşa bu olayları anlatırken yanlış tarafa yazdım o da baskı yaptı.Söylemeyeceğim dedim geçiştirdim.Okula geldi ben bu kesin baskı yapacak felan bari sınıf duymasın dedim hızlı hızlı sınıftan çıkıp okuldan çıktım.Yürümeye devam ettim sokak aralarında felan bir bank buldum oturdum tam telefonu açıp müzik dinleceyeğim Helias nerdesin lan diye bir bağırdı koştu felan. Bana baktı Helias lütfen dedi söyle dedi ilk başta biraz naz yaptım sonra felan diye sonra tamam dedim 1 sn izin ver dedim.Döndüm 2sn yüzüne baktım.Seni seviyorum dedim.2 veya 3 defa üst üste dedim.Onun yüzüne bakarken zaman kaymıştı kaç dakika bakıştık hatırlamıyorum.Sonra bana bakma dedi.Gitti.Öğlen yemeğe gidecektim geldi yanıma.Sen bana sabah ne dedin dedi ? Ben de duymadın mı dedim.Sonra lütfen dedi.Tekrar tekrar dedim.Peki dedi gitti.Ben de fazla umutlanmamıştım zaten beni sevmesine ikna edemem diye düşünmüştüm ama onu hep sevecektim yani o kesindi.İşte tatilden önceki hafta sordum hafta sonu müsait misin diye ? O da 15 tatil olur mu dedi. Ben de tamam dedim.Tatilde bir şey olmadı.Sormadı da zaten.İşte ne olduysa artık dinlediğim şarkılar da iyice genişlemesi ile mi bilmiyorum ama sanki daha da çok seviyorum gibi sanki o içimdeki his daha da artıyordu.Biz yine konuşuyorduk fakat seyrek o aramız garip olmasın demişti ben de tamam demiştim.2 hafta önce önüme geldi.İşte 1 hafta önce, bunun yanında bir kız var o dedi biri seni seviyor dedi. Ben de yok artık dedim.Ayça seni seviyor dedi.Nasıl anladın dedim,Helias ile ben yakışıyor muyuz dedi.Ben fazla umursamadım.Kızın öyle davranışları var gibi fakat ne bileyim bunu söyleyen kıza pek güvenmiyorum çok yalan söylüyor bende bir hafta umursamadım.Hafta başı geldi ben merak ettim cidden seviyor mu diye gittim sordum bana diyen kıza.O da davranışları öyle dedi.Üstelik en yakın arkadaşı.Niye sordun dedi.Merak ettim dedim.Çok meraklandım.Hani cidden o kadar fazla hayal kurmuştum ki sevmesini istiyordum.Artık çok farklı bir boyuta geldi.Artık bilgisayara bakmaktan ve oynamaktan sıkılmıştım hala öyle spora başladım yeni uğraşlar bulmaya çalışıyorum .Laroxyl'e başlamıştım ve belki severse bırakırım diyorum.Beklemeli miyim ? Ben ona onu sevdiğimi söyledim ve daha ne yapabilirim bilmiyorum.Yani onu beklesem mi doğru olur ikinci adımı da ben atsam mı bilemedim.Artık dayanamıyorum.Bu ay son, sonra Logan filmine gelir misin diyeceğim.Sizce ne yapayım ? Çok yazmışım lan :D

• Dallasa donmus Hellias kolay gelsin simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla gerekirse 10 tane adım at pişman olamayacağına emin ol keşke yapsaydım diyebileceğin birşey kalmasın yoksa benim gibi kendini yer bitirirsin köpek gibi pisman olursun gerçekten seviyorsan peşinden devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.