Şimdi Ara

Ne yapsam 7 45'de işyerimde olamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Niye atmiyorlar seni isten?

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Sorun da o ya, ben bazen mesai saatinden önce işe varıp arkadlarımla kahve içmek için zaman yarattığım da oluyor fakat işte arada böyle yapabiliyorum daha doğru saati tutturmayı öğrenemedim henüz :" umarım kısa sürede hepimiz bu konuda başarı sağlarız :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt

Abdest Müslümanın silahıdır, silahsız çıkmam

• ByGÖKTÜRK kullanıcısına yanıt

Biz 8'de açıyoruz

• Trubetzkoy kullanıcısına yanıt

O zaman işten atarlar

• Zuko kullanıcısına yanıt

Çünkü bana ihtiyaçları var

• Uzayincani kullanıcısına yanıt

Sorma kardeş ya bugünde yine işe geç kaldım bir çok mağazada müdürlük yapan bize müdür yardımcısıı olarak gelen müdürüm bugün için tam 9:00'da gel ve 1 dakika bile geçirme diye tembihledi ve bana bir iyilik yaptı ama ne yazik ki bugünde ne yazik ki geç kalacağım çünkü her zamanki gibi evden yine geç çıktım halbuki tam 7:45'de evden çıksaydım rahat yetişirdim ama 8:00'de anca çıktım ve 8:15'te otobüse binebildim şu anda saat 8:50 daha metroya bineceğim ve 9:20'den önce işyerine varamam 

tamam öyle eda et işte. ben de onu diyorum.

Omgg, bu hissi de çok iyi biliyorum maalesef, akşam kendine sözler verip, yarın daha erken kalkıp daha erken çıkacağım deneme rağmen yine bi şekilde geç kalınca oluşan hayal kırıklığı üzücü gerçekten hele bir de söz verilmişse, tembihlenilmişsen ://

inan inan dfkjgdfjk

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Yok ya. Ne de basit ve kolay bir şekilde kaza et diyorsun ! Nerede ve ne şekilde olursa olsun, namaz mutlaka kılınır ve kazaya bırakılmaz. Kazaya bırakmanın ne kadar korkunç ve büyük bir günah olduğunu bilseydin, inan bana dünyada en çok sevdiğin kişi veya patronun için bile namazı kazaya bırakmazdın..

Hangi durumlarda namazın kazaya bırakabileceği zaten hakiki din kitaplarında yazılı. Sen ise bunları okuyup araştırmadığın için "kolayca bırak kazaya canım, sonra kılarsın" diyebiliyorsun!

Namazı kazaya bırakmak için özürler

Namazı dini bir özür olmadan kazaya bırakmak, büyük günahtır. Namazı cem ederek kılma imkanı da yoksa, vaktinden sonraya bırakabilmek için, 5 özür vardır:

1- Savaşta, oturarak ve kıbleden başka tarafa dönerek bile namaz kılmaya imkan yoksa, hayvan üstünde giderek de kılamazsa,

2- Yolda hırsız, eşkıya, yırtıcı hayvana yakalanacaksa,

3- Anne veya çocuğu telef olacağı zaman ebe, ameliyatlarda doktor namaz kılamamışsa,

4- Unutmuşsa,

5- Uyuyup kalmışsa.

Gördüğün gibi işe geç kalmak bir özür olarak görülmüyor. Yani bu adamı "kazaya bırak" diyerek resmen cehenneme itekliyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 5 Kasım 2024; 11:55:32 >

• dekareme kullanıcısına yanıt

adam işten atılacak ailesi dağılacak oğlu elektrik faturaları ödenmediği için valorant oynayamayacak. bu çok vahim bir durum.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Namaza mani olan işte hayr yoktur. Ayrıca bu herif işten atılsa bile emekli maaşı var. Kaldı ki atmaya niyetleri olsa çoktan atarlardı.

• Bu ne rahatlık. İse saygı nerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Herif sensin

• F1SECO kullanıcısına yanıt

Erken kalkakamın saygıyla alakası yok

• is yerindeki butun saatleri yarim saat geri al

O zaman erken yat belki kalkarsın

İşine duyduğun saygı ile alakası çok var! Dayamissiniz sırtınızı şok marketlere. Oh ne ala

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Ha ha ha çok komik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.