Şimdi Ara

ne yapmaya çalıştığını bilemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben kafam biraz karışık.. diye konu gene açmıştım benim ayrılmış olduğum sevgilim ayrıldıktan bir hafta geçtikten sonra facede ne paylaşıyorsam kendine yazdığımı anladığı sözleri beğeniyor ve ben her beğenmesinde umutlanıyordum en yakın arkadaşıma sordum kişinin o an ki durumuna bağlıymış beğenmesi yani ya benle oyun oynamak için beğeniyor ya da gerçekten beğendiği için beğeniyor.benim sizlerden istediğim sizce paylaşımlarımı beğenmesinin nedeni ne olabilir.yardımcı olursanız sevinirim

• Begenerek size mesaj veriyor :)) ama ben şahsen engellerdim eski kız arkadaşıma öyle yaptım iyiki yapmışım her gün kafamı agrıtıyodu cır cır cır :D
  • Kiz arkadasin facede olmasi kadar kotu bisey olamaz ayrilikda yada iyi gunde her hareketinden bi anlam karmasasi cikar buda insani yipratir araniz guzelken bisey yazar moraliniz bozulur ayriyken bisey yapar umutlanirsiniz o yuZden karsiyim ama artik eklemissiniz sorununuza gelince bence size mesaj vermek istiyor ustu kapali ilgilenmekde fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam bu sözlerini dikkate alacağım teşekkürler

Edit: Bir ayrılıp bi birleşmek kadar saçma bişey yok bence. Bu böyle sürer gider ha istisnalar yok mu? var ama çok az. Umutlanma boş yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readyant -- 21 Haziran 2013; 16:07:59 >

Orijinalden alıntı: fırtına-61

ben kafam biraz karışık.. diye konu gene açmıştım benim ayrılmış olduğum sevgilim ayrıldıktan bir hafta geçtikten sonra facede ne paylaşıyorsam kendine yazdığımı anladığı sözleri beğeniyor ve ben her beğenmesinde umutlanıyordum en yakın arkadaşıma sordum kişinin o an ki durumuna bağlıymış beğenmesi yani ya benle oyun oynamak için beğeniyor ya da gerçekten beğendiği için beğeniyor.benim sizlerden istediğim sizce paylaşımlarımı beğenmesinin nedeni ne olabilir.yardımcı olursanız sevinirim

seninle oyun oynuyor :D
  • Eski sevgiliyle arkadaş kalmak nasıl histir acaba? Nasıl bir duygu bana tarif eder misiniz? Böyle her hareketine paranoyak bi halde yorum yapmaya yetecek kadar acınası bir durum mu? Mantığını anlayamadım.
    Tel:Nokia 3310 - GSM 900-1800/GPRS/84X84 Grayscale LCD/Vibration/Monotone/Calculator/Calender PC:Celeron 300 MMX / 32MB Synchronous Dynamic RAM/1048576KB Quantum HDD/1MB Onboard Intel Super VGA 24Bit Colour/14" Vestel Crt 220v60hz Plug & Play Energy Star (R)/Connexant 14400 Full Dublex Modem with Audio in-out jacks
  • yokX2 kullanıcısına yanıt
    ben sana açıklayayım eğer eski sevgilinden ayrılmana rağmen onu hala seviyorsan ondan tamamen kopmak istemezsin ve belli müddet sonra aranız düzelir ilk arkadaş gibi gözükürsünüz ama sonradan o da sende hala birbirinizi sevdiğini anlarsınız ve tekrar denersiniz.Yani eski sevgiliyle kurulan arkadaşlık normal arkadaşlık gibi değildir.

Sanmıyorum oyun oynamak istese böyle oynamaz :D

oynuyo oynuyo ;)

ben sana açıklayayım eğer eski sevgilinden ayrılmana rağmen onu hala seviyorsan ondan tamamen kopmak istemezsin ve belli müddet sonra aranız düzelir ilk arkadaş gibi gözükürsünüz ama sonradan o da sende hala birbirinizi sevdiğini anlarsınız ve tekrar denersiniz.Yani eski sevgiliyle kurulan arkadaşlık normal arkadaşlık gibi değildir.

Açıkçası benim mantığıma ters. Seviyorsan, anlaşabiliyorsan sonuna kadar devam, ama bi müddet sonra baktın bazı sebeplerden dolayı yol ayrımına gittin, ilişki bittiyse bitmiştir, istediğin kadar sevmiş ol. Bitmiş bir ilişkinin ardından arkadaş kalmaya çalışmak bana ters, tabi insan kalbine ne kadar söz geçirebilir o ayrı mesele.
    Tel:Nokia 3310 - GSM 900-1800/GPRS/84X84 Grayscale LCD/Vibration/Monotone/Calculator/Calender PC:Celeron 300 MMX / 32MB Synchronous Dynamic RAM/1048576KB Quantum HDD/1MB Onboard Intel Super VGA 24Bit Colour/14" Vestel Crt 220v60hz Plug & Play Energy Star (R)/Connexant 14400 Full Dublex Modem with Audio in-out jacks
  • yokX2 kullanıcısına yanıt
    bence de çok haklısın,arkadaş zaten kalamaz insan sevdiği kişiyle ama onu sevdiği için yanından uzak kalmasını istemediği için o şekilde duruyor ama tabiki de ilişkide seviyorsan kalbine söz geçiremiyorsun halbuki ondan biraz uzak dursam belkide o bana geri dönmek isterdi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.