Şimdi Ara

Ne yapmalıyım Ebaycılar Destek !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kargomun 24gün geçmesine rağmen gelmemesinden dolayı Paypal'dan itiraz talebinde bulundum.Satıcıya Paypal üzerinden söyle bir mesaj attım :

order has not arrived 23 days.I want to refund my money back.

oda bana şöyle yazdı :

Dear lewel123,

I am so sorry for the delayed delivery.

Our post office told us that your package has left China for a long time.

Could you please kindly allow another 10 more days for delivery?

If you still don't receive item 10 days later, please contact me again.

I will refund the money to you at that time, do you agree?

Waiting for your message.

Yours Sincerely,

Aryn

Customer Service Department

Şimdi adam benden 10gün daha beklememi rica ediyor? Bekliyim mi? Bekleyip mesaja okey yazarsam eğer bir daha böyle bir talep açabilirmiyim? Adam beni keklemeye mi çalışıyor? Tecrubeli arkadaşlar bir el atın acil...

• Takip numarası falan yok mu? Paypal refund için 1 ay süre veriyor diye biliyorum.
  • kanks diyor 10 gün bekle baktın gelmedi geri verem paranı diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

kanks diyor 10 gün bekle baktın gelmedi geri verem paranı diyor

Bende şeyden korkuyorum.Şimdi ben adama tamam bekliyorum desem o süre zarfında açtıgım çözüm kapanır mı ondan korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Bende şeyden korkuyorum.Şimdi ben adama tamam bekliyorum desem o süre zarfında açtıgım çözüm kapanır mı ondan korkuyorum.

hocam bence boşver sen paramı istiyorum de nasılsa adam seçenek sunmuş.
  • quote:

quote:

quote:

hocam bence boşver sen paramı istiyorum de nasılsa adam seçenek sunmuş.

Seçenek sunmuş derken paramı istiyorum desem verebilir mi? Bide yazıcagım cevabı ingilizce olarak nasıl yazabilirim.(ingilizcem kötü)
  • I heard that buyers forfeit the right of refund demand 30 days after payment. If i wait for 10 days more, in case i do not to receive my delivery, i will loose the refund chance. How can i trust you bro?
    Yaz gönder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 13 Kasım 2012; 20:45:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden böyle oluyor ? Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bunlar kötü feedback almamak için bile hemen iade ediyorlar itiraz etmek yerine keşke ilk ebayden mesaj atsaydın. O itiraz 20 gün içerisinde hak talebine çevirmezsen kapanır yani 10 gün beklemek için süren var. Ya da direk iade iste gelirse parayı tekrar atarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Ne yapmalıyım Ebaycılar Destek !!!
  • sütüne kalmış birşey, ama vicdan sana beklemeni söyler, paypal hak talebini 45 gün olarak belirliyor. henüz vaktin var...
  • sakın inanma 28 ci günde ebay costumer serviceden open case var oradan aç. detayları bildir. 30 gün sonra çok geç olabilir. Şayet çinden free shiping olarak geliyorsa 27 gün civarı sürüyor.
  • yani 10gün daha bekliyim mi?
  • Satıcı illa 10gün daha bekle diyor şöyle mesaj gönderdi yine :

Your payment has been held by paypal, please don't worry about it.

If you don't receive package after 10 days, I will refund money to you at that time, do you agree?

Waiting for your message.

Yours Sincerely,

Aryn

Customer Service Department
  • Arkadaşlar son olarak 26.gün kargom geldi.Ama ürünü eksik göndermiş çok akkıllıya ondan bende kabul etmedim ürün hala gelmedi dedim.Sonra baktım parayı iade etti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar son olarak 26.gün kargom geldi.Ama ürünü eksik göndermiş çok akkıllıya ondan bende kabul etmedim ürün hala gelmedi dedim.Sonra baktım parayı iade etti.

ne sipariş ettinde neyi eksik geldi hocam merak ettim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Arkadaşlar son olarak 26.gün kargom geldi.Ama ürünü eksik göndermiş çok akkıllıya ondan bende kabul etmedim ürün hala gelmedi dedim.Sonra baktım parayı iade etti.

aracım için çeki demiri sipariş etmiştim 2 tane ama satıcı sadece kırmızı çeki demirini göndermiş ama civatalarını göndermemiş ondan kabul etmedim.46TL iade ettiler.

Link:

http://www.ebay.com/itm/261105595811?viewitemversion=&item=261105595811&view=all&sspagename=ADME:L:MAV:MOTORS:1123&tid=1084390921016&vxp=mtr

• quote:

quote:

quote:

aracım için çeki demiri sipariş etmiştim 2 tane ama satıcı sadece kırmızı çeki demirini göndermiş ama civatalarını göndermemiş ondan kabul etmedim.46TL iade ettiler.

Link:

http://www.ebay.com/itm/261105595811?viewitemversion=&item=261105595811&view=all&sspagename=ADME:L:MAV:MOTORS:1123&tid=1084390921016&vxp=mtr

Ruhsata işletiliyor mu bu güzelmiş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Link:

Ruhsata işletiliyor mu bu güzelmiş.

yok bunlar işletilmiyor zaten aksesuar olarak kullanılıyor genelde.Senin dediklerin büyük arka çeki demiri ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.