Şimdi Ara

ne yapmalıyım bakar mısınız kafayı yicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde denemelerde 30-35 arası hiç düşmezdim 345te ama sınavda o kadar saçma işlem hataları yapmışım ki size hemen birkaçını yazayım.
    1/2 ve 2yi toplayıp 3/2 yapmışım
    fizikte 0.1 saniye yazan yeri formülde 1 yazıp 800 yapmışım
    kimyada bazik yazan yeri kafamda nötr olarak düşünüp işaretledim

böyle o kadar saçma hatam var ki.
    mezun senemde bunların olması çok koyuyor . 80 tyt 43-44 ayt gelicek hedefim en kötü marmara mekatronik gitmekti ama o bile çok zorlaştı . Bazı durumlardan dolayı istanbul dışında okuyamam. Bir daha mezuna da kalamam. Lütfen akıl verin

• up
  • Hocam ben de basit hatalar yaptım bu her zaman olabilir. Kendinizi üzmeyin yani
    Dikkat hatası işte
    Örnek vereyim 360 ile 3’ü çarpıp 720 buldum bir sorudaki işlemde. Sınavdan sonra aklıma geldi çok kötü hissettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 4. Yılıma kalıyorum

• Hepimiz o hatalari yaptik merak etme. Simdiden boyle olumsuz dusunmemenin sana bi faydasi yok siralamalar gelmeden ne olacagini bilemezsin o yuzden uzulme sonuclar gelince bakarsin duruma. Insallah istedigin yer olur hocam.

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Hocam psikolojiniz bunu nasıl kaldırıyor? ailem de karşı çıkıyor bana 1 sene daha kalamam
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl giremem ya
    4 yıl önce açıldı
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ClutchPlayer kullanıcısına yanıt
    Ne yapayım hocam

• hocam ben de (x-a) değerinde a yı -1/2 bulup yerine (x-1/2) diye yazdım galiba. çok sinir bozucu
    ^^HAN 4. yılında^^
    hocam şaka maka ben de kalmak isterdim ama ailem gerçekten yobaz yaz git diyor. gelecek puanıma göre 380-400 arası istanbulda bir yer yazıp kırıkla hazırlanıcam hakkımızda hayırlısı olsun.
  • Amin

• Hangimizinki degilki bu ülke standartlarında, ortalamaya göre açık görüşlü denilebilecek bir ailem var ama yinede illallah ettim artık herşeye karışıyorlar son zamanlarda cidden tepem atmaya başladı artık bu yıl 2. Mezun senemdi benimde, o kadar stresli olmama rağmen ağzımı açıp konuşmuyorum ama illa gel bize kötü konuş diye ısrar ediyolar delirecem bu gidişle bi yakamızdan düşmediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avcı Bekılayv -- 19 Haziran 2019; 16:30:14 >
    Hocam iyice düşünüp öyle karar ver. 4. sene psikolojik olarak gerçekten çok zorluyor.

• hocam bende aynıyım istediğim yer gelmiyor,saçma hatalarla dolu sınavım.Soracağım çok şeyler var başlık açmayı da bulamadım siteye yeni katıldım.Buradan yazacağım kusura bakmayın,gazi veya iü kimya mühendisliği mi yoksa ytü kimya mı?matematiğim kötü o nedenle mühendisliğe pek gözüm gitmiyor ama işsiz kalacağıma it gibi kasar bi şekilde hallederim ne yapayım
  • Kozmonot. kullanıcısına yanıt
    düşüneceğim hocam

senin nasıl geçti sınav
    İyi değildi hocam

• Kozmonot. kullanıcısına yanıt
    Ne yapmayı planlıyorsun hocam
    Kusura bakma hocam, nasıl olduysa görmemişim mesajını.

Bilmiyorum hocam. Bi bölüm yazacağım mecburen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.