Şimdi Ara

Ne yapmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedefim 45 k. Son tyt denememde(sinav yayinlari) 33.25 mat. 34 turkce. Ve 4 net fen yaptim. Sayisalim bu arada. Bu feni ne yapicam nasil calisicam bilmiyorum. Fen2 de bilgim yok sayilir 1 de de yarisi bitik fizik ve kimyanin. Nasil calisicagimi hala anlamadim. Kitaptan gitsem cok uzatiyor gibime geliyor. Video izlesem cok kisa geliyor. Nasil articak bu fen . Mat 2 de de integral ivir zivir kaldi.
    Kalan 5.5 ayda hedefim olan 45 k icin neler yapmaliyim. Yetistirebilirmiyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kitap gereksiz uzatıyor derken ? Hangi yayından bahsediyorsun? Eğer genel anlamda tüm kitaplar için diyorsan sanırım özet anlatımı olan birşey arıyorsun. Tabi onlardan da konuyu ne kadar kavrarsın bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: noeldaddy

kitap gereksiz uzatıyor derken ? Hangi yayından bahsediyorsun? Eğer genel anlamda tüm kitaplar için diyorsan sanırım özet anlatımı olan birşey arıyorsun. Tabi onlardan da konuyu ne kadar kavrarsın bilemem

Mesela palme kimyanin a si var elimde ygs kismi olan. Kitabin icinde 40 sayfa olan konu videoda 15 20 dk felan geliyor. Kitaptan gitsem fen dersleri icin yetisicek giibime gelmiyor. Cunku daha yks kismi var. video+sorumu gitsem acaba

• Up

• bende öyleyim kimyada video+soru yaptım bitirdim
    biyolojide öyle yapmayı düşünüyorum. K.a video gidiyordum çok uzun sürüyordu
    Fizik k.a sb video şeklinde gidiyorum baya sıkı tutmak lazım
  • Fen de video izle not al sorulara geç. Yapamadığın soruları defterden bakarak çöz tamamdır halledersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ditrado

bende öyleyim kimyada video+soru yaptım bitirdim
    biyolojide öyle yapmayı düşünüyorum. K.a video gidiyordum çok uzun sürüyordu
    Fizik k.a sb video şeklinde gidiyorum baya sıkı tutmak lazım

Olmadi fizigi k.a soru yaparim. Bio kimya videodan yaparim da yetisirmi acaba hem fen1 hem 2 si var benim. Suan sadece fzk1 kmya1 in yarisi bitik fen kismindan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla benim kimya 1 bitik fizik yarısında bile değilim çok bir farkımız yok açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: ditrado

valla benim kimya 1 bitik fizik yarısında bile değilim çok bir farkımız yok açıkçası

Yetisirmi peki sence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.