Şimdi Ara

Ne yapmalı şimdi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya. Mahallede üç kişi çok samimiydik küçüklükten beri arkadaşızdır. Erhan Mehmet ben. Erhan'ın çok sevdiği bir kız vardı Leyla. İşte bunlar geçen sene ayrıldılar. Erhan hala seviyor ama kız bıraktı onu. Bir sene geçti. Üniversite falan sık görüşemiyoruz. Erhan Yalova'da okuyor. Hala aklı Leyla'da. Aradı üç gün önce Erhan. Abi Leyla' yı görüyor musun falan dedi. Bende görüyorum arada dedim. Görürsen söyle de bir görüşmek istiyorum dedi. Ben de olur çok takma falan dedim kapadım. Bu akşam da iftarı dışarıda yapayım dedim. Gittim oturdum bir yere.Döndüm arkamı bir baktım iki masa arkamda Mehmet'le Leyla. El ele falan. Hiç görmemiş gibi kalktım gittim. Dumur oldum nası yapar bunu diye. Şimdi ne yapmam lazım benim. Erhan'ı arayıp Mehmet senin sevdiğin kızla mı diyeyim yani? Çok kötü bir durum.

• Diyeceksin abi sende 2sinden 1 ini seciceksin , erhan mehmedin nasıl kazık attiğını ve gerçek dostu olmadığını ogrenicek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git ilk mehmetle konuş : leylayı erhan çok seviyo bu yaptığın oluyo mu hiç de hadi koçum göriyim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerason

Diyeceksin abi sende 2sinden 1 ini seciceksin , erhan mehmedin nasıl kazık attiğını ve gerçek dostu olmadığını ogrenicek.

Abi tamam da. Aracı olmak beni kötü yapmaz mı sonra? Kendi görse Erhan tamam da. İnsanoğu çiğ süt emmiş. Mehmet'in yok öyle birşey derse. Ben aralarını bazmoaya çalışıyorum gibi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

git ilk mehmetle konuş : leylayı erhan çok seviyo bu yaptığın oluyo mu hiç de hadi koçum göriyim seni

Abi hiç bilmiyorum ya. Arada kalmak istemiyorum. Arkadaşlık görevi de sayılır bi yandan. Çok kararsızım
  • Asıl söylemezsen gerçek dost olmamış olursun. Git arkadaşına söyle. Mehmet lede muhabbetini kes yarın aynısını sana yapmayacağı ne malum.
  • Doğrusu gidip söylemek galiba. Sağolun dostlar. Umarım iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonuç ne oldu merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.