Şimdi Ara

NE YAPICAM ŞAŞIRDIM. MALUM GÜNLERDEKİ RUH HALİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Eylülde başlayan yani 7 aylık bir ilişkim var ve son 3 ayda 3 kere ayrıldık kız arkadaşımın bana sunduğu ayrılık sebebi ise tam olarak ; karamsarlık, kararsızlık, bazı şeylerin içine sinmemesi(Benimle alakalı değilmiş) ve "aşka inanmıyorum hiçbir şeye olan sevgimde kalmadı" Gibi gibi ilişkimi istememe sebepleri...

Bu 3 ayrılık hep adet dönemi öncesine denk geliyor zaten beni uyarmıştı ben çok uçuyorum diye ama insan bir önceki gün evlilik düşündüğü ve planlar yaptığı bir adamla ertesi gün nasıl uzak kalma kararı alabilir? Bu kadar dengesiz ruh hali olabilirmi dostlarım?

Not 1 : Şimdi sizde herşeyi malum hastalığa bağlıyorsunuz diyeceksiniz ancak ruh hali hakkında başa çıkabilcekmisin gibisinden telkinlerde bulunmuştu..
    Not 2 : Yaşlarımız 25 ve aynı yerinde çalışıyoruz.
    Not 3 : Barışmak için yaptığım yöntem ona çok değer verdiğimi ve çok sevdiğimi anlamasını sağlamaktı.

• Ondan uzak dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RangerSkin2

Ondan uzak dur

Profil resmi ve mesaj uyumu. Bence senden uzak durmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

quote:

Orijinalden alıntı: RangerSkin2

Ondan uzak dur

Profil resmi ve mesaj uyumu. Bence senden uzak durmalı

Ben ciddiyim aşka ve sevgiye inancının kalmadığını söylemiş seni sevmeyen biriyle birlikte olmamalısın

• Kadinlar cok degisik gerçekten ben çözemedim.

• Yapmayın hocam Allah askına,bu kadar degersiz olmayın.Kadın istedigi zaman uzak dursun , istedigi zaman yakin olsun , cocuk oyuncagi gibi oynatsin.Biraz agır olun hocam yumrugu masaya vurun hooooop diyin , diyebilin.

• Bonzai kafası bunlar hep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrılmak istiyorsa sen bilirsin de peşinden koşarsan daha kötüye gider. Kızın gözünde bir değerin kalmaz.

• Sen de insansın hocam kafasına estiği zaman iyi esmediği zaman kötü olamaz bunu ona hissettirmelisin. Dalga geçiyor sizinle. Kusura bakmayın ama sevmeyen/şımartılmış birinin yapacağı tarzda hareketler bunlar.

• Ulan bizim anamız bacımız teyzemiz de adet görüyor ....................onun adetine söyle ona şımarmasın ben olsam ayrılırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Adam

Sen de insansın hocam kafasına estiği zaman iyi esmediği zaman kötü olamaz bunu ona hissettirmelisin. Dalga geçiyor sizinle. Kusura bakmayın ama sevmeyen/şımartılmış birinin yapacağı tarzda hareketler bunlar.

Ya inan 25 gün inanılmaz rüya gibi bir insan ama noluyorsa işte... Çok araştırdım bu tür ruh hali ile ilgili değişimleri yani umudu kesmek biraz abartı ama kararsızlık karamsarlık çöküntü olabiliyormuş. Ki komşumdan biliyorum oda sinir krizi geçiriyor ayıptır söylemesi. Buda benim imtahanım diyelim bir kaç gündür selamlaşmak dışında yazmadım bakalım ne olucak.

Evet beyler konu : adet dönemindeki ruh hali? Ayrılığa kadar gidebilirmi?
  • Samimi oldugum bir kiz arkadasim var senin icin soracagim bakalim bu tur seyler oluyor mu onda da. Bana cani istemedigi zaman konusmuyor ve bunu bahane ediyor gibi geldi acikcasi.
    Hakkinda hayirlisi...

• ya hikaye dostum ne adet dönemindeki ruh hali ya? bırak allasen ayrılmak için uğaşıyo seni yıldaracak amacı o
    bi ton kız tanıdım sadece o dönemde agrıları oluyor ve bi nebze sinirli oluyolar başka bi pok yok o kızdan yol yakınken vazgeç yok ben vazgeçmem
    sanane dersen bu yazı burda ne kadar sürer bilemem ama o iş biter sonra bu benim mesajım aklına gelsin.. tecrübe ile sabit hadi kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 8 Mart 2015; 17:40:08 >
  • Kardeş burda mısın?

• quote:

Kardeş burda mısın?

Burdayim kardes anlat sen.

• quote:

Kardeş burda mısın?

Evet dostum buyrun :)
  • Benim arkadaşa sordum dedi ki "regl dönemi anormal bir şey değil sadece bazı kızlar bunu çok büyütebiliyorlar". Kendisi regl döneminde çevresine karşı saldırgan v.b. tutumlar sergilemiyormuş yani normalde neyse oymuş :) Ama senin kız arkadaş gerçekten etkileniyor olabilir.

• quote:

Benim arkadaşa sordum dedi ki "regl dönemi anormal bir şey değil sadece bazı kızlar bunu çok büyütebiliyorlar". Kendisi regl döneminde çevresine karşı saldırgan v.b. tutumlar sergilemiyormuş yani normalde neyse oymuş :) Ama senin kız arkadaş gerçekten etkileniyor olabilir.

:)) Teşekkürler hocam. İlişki yaşamamak için çok kararlı ama bugünlere biraz yumşadı gibide bakalım ne olucak.
  • Ben de bir kız arkadaşıma sordum cevap gelince editlerim.

• İstediğin gibi olsun de onunla ilgilenme gerekmedikçe konuşma. Konuşman gerekirse gözlerine bakma sağa sola bakarak konuş. En fazla 1 hafta içinde affet beni diyecektir. Sende bir daha bana o şekil davranma diyeceksin. Bir daha böyle saçma davranışlar sergilemeyecektir. Sergilediğinde böyle böyle konuşmuştuk dersin. %100 çalışır. Eğer alttan almaya devam edersen ters teper ve kaybeden sen olursun. Zor değil 1 hafta yol ver umursamaz davran sanki onu hiç sevmemişsin gibi.

Edit: Dediğim gibi olmazsa ben burdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felix88 -- 12 Mart 2015; 23:28:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.