Şimdi Ara

Ne yapalım? Buyrun siz söyleyin biz yapalım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mesut Çevik daha önceki olumsuz davran yüzünden yıllardır kovulması istenen biri
    Ekrem71'in istisnasız yaptığı her haberi yanlış yanstması ve gramer hataları artık cidden can sıkıyor
    Konu Dışı intihara meyillilerin elimi bir kız bile tutmadı konularıyla dolu
    Telefon konularında Xiaomi en iyi diğerler çöp tayfası kol geziyor konuları baltalıyor
    Dahili Bileşenlede AMD harici sistem öneren neredeyse kâfir ilan edilecek
    Felsefe bölümünde millet yıllardır birbirine hareket ediyor durmadan. Dünyanın bir çok ünlü forum ve benzeri sistemlerinde dini tartışmalar yasak bir noktaya varılamıyor diye.

    Daha çok şey yazılır ama konuyu anlatabildim umarım. Sadece bir şey söyleyin, diyin ki "hacı gittiği yere kadar gitsin kafasındayız umrumuzda değil" ya da "ya paraya ihtiyacımız var IBAN şu bi ferrari parası yeter" deyin. Birşey diyin yapalım siz de rahatlayın biz de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sabah akşam intihar konularından bende bıktım.Bunun için bir ceza kuralı konulmalı.

    Ayrıca bölüm kuralları listesi çok eski.Artık bu listenin güncellenmesi gerekir.10 yıl önceki liste şu anki ihtiyacı karşılamıyor.


    @Jeolog.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

    Sabah akşam intihar konularından bende bıktım.Bunun için bir ceza kuralı konulmalı.

    Ayrıca bölüm kuralları listesi çok eski.Artık bu listenin güncellenmesi gerekir.10 yıl önceki liste şu anki ihtiyacı karşılamıyor.


    @Jeolog.
    Burası toplumun bir aynası olmuş.
    Yöneticiler, üyeler hepsi bizim ülkenin aynası.
  • Forumun tıklanması (maddi karı) düşüyor diye rant ortamına çevrildi, kurallarda siyaset yasak deniyor millet birbirine düşmesin saygı sevgi ortamı bozulmasın diye ama konu dışında siyaset konuşulup trende sokuluyor hiç alakası olmayan adamı da içine çekiyor ne anlamı kaldı forum kurallarının?

    İnsanlar istediğini düşünebilir herkes birbirine saygı duymalı, bu ortam bozulacaksa yasaklanmalı ama konu dışında herkes kendi propagandasını yapıyor, birbirini aşağılıyorlar ama adminler de tık yok?

    Tuvalet kağıdı 3 katlı değil 2 katlı olsa konu açılıyor, onu satan bakkaldan tut devlete kadar onu da geç Allaha kadar niye bana denk geliyor, bunu haketmiyoruz böyle yaşamak zorunda değiliz diye konular açılıp trende giriyor, bu seviye de olan topluluğa dönüp ne diyebilirsin şimdi?
  • Saldım çayıra mevlam kayıra. Site sahibinden, en alt kademeye kadar, forumun hali kimsenin umurunda değil. Bir tek Jeolog üyeleri yatıştırmak için şikayetvar.com gibi yüzeysel cevaplar veriyor.
  • Selamlar,


    Sitemlere şöyle genel olarak değineyim.


    Haberlerdeki imla, içerik gibi hatalara farkedildiği an müdehale ediliyor. Sonuçta o içeriği oluşturan da bir insan gözünden kaçan bir şey olabilir. Bu istisnasız her haberde oluyor diyorsanız arkadaşlara iletiriz daha dikkatli olurlar.


    Konu dışındaki intihar konuları gördüldükçe, şikayet edildikçe siliniyor. Ama kız arkadaşım yok, tipsizim, tuvalet kağıdı 2 katlı çıktı gibi konular -kural dışı içerik içermediği sürece- silinmez arkadaşlar. Konu dışı günün sonunda böyle bir forum. Her telden çalacak. 2007 den beri buradayım jenerasyon değiştikçe içeriklerin değiştiğini gözlemledim, siz de gözlemlemişsinizdir. Buna yapabileceğimiz bir şey yok.

    He bu konular neden popülerlerde diyorsunuzdur, haliyle her alt forum için özel bir popüler konu kıstası oluşturamayız. Doğru olmaz. ama o kısmı filtreletebiliriz. Yakın zamanda "sadece teknoloji" diye bir filtre gelecek. konu dışı, ülke gündemi gibi kısımlardan konuları görmemeyi seçebileceksiniz.


    Felsefe bölümü için gsm onayı getirildi. Kendi aralarından da bir yönetici seçmelerini rica ettim, beceremediler kavga dövüşten. Biz devam edeceğiz yine o kısımdan.


    Genel olarak sıkıntıyı anladım, Kurallar için de bir revize istenmiş. İhtiyaçların karşılanmadığı forumlar için gözden geçirelim, eksik varsa ekleyelim.


    Her zaman düşüncelerinizi yazın, emin olun hepsini okuyorum. Bazen dönüşü geç yapıyorum işlerden ama okuyorum. Hepsinden haberim var.


    @Why Shy @serusvon @infom@n @Ultratopkek





  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bu tabi sadece bir öneri ama yazınızı okuyunca aklıma şu geldi. Bir "redaktör" ile anlaşıp tüm yazıları onun onayından geçirmek sitenin işleyişini çok mu yavaşlatır? Çünkü bazı haberler anlık geçiliyor bildiğim kadarıyla. Ancak redaktör tarafından denetlenmiş haberlerde imla, dilbilgisi hataları yaşanmaz diye düşünüyorum. Yine olur da, minimum diyelim. Dediğiniz gibi insan faktörünün olduğu yerde hatalar olabiliyor. Dilerseniz bu konu tartışılabilir yöneticiler arasında.

    Jenerasyonun değişmesine bağlı olarak kullanım alışkanlıklarının değişmesiyle ilgili bu bölümde çok mesaj yazmıştım, yeniden tekrar etmiyorum aynı şeyleri.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Ekrem71'in yazım hatası olmayan haberi çok nadirdir, bazıları çok yanlış anlaşılmaya sebep olabiliyor hatta

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    İlgi ve alakanız çok hoşuma gitti. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.