Şimdi Ara

NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM (TM3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok benim ilk senemdi bu sene, ben de 23 matematik 50 edebiyat yaptım ama anladım yani bizi kurtaracak şey matematik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kai96 kullanıcısına yanıt
    Hukukları sıralayacağım hocam Yalova geliyor ama küçük şehirde okumak istemiyorum pek. Psikoloji yazsam Uludağ, Akdeniz gibi okullar geliyor onlarda da bölümde mezun olunca yüksek yapmak gerekir diyorlar. Yani ne yapsam bir şekilde kaygılanacağım.
  • prisonerdreams kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız en kötü Eskişehir gelir diye sevinirken sonuç sayfasında 20 bini görünce çok üzüldüm. 3. seneye kalsam çalışırım yine ama işte ne olacağı belli olmaz belki daha da geriye giderim ondan da korkuyorum. Hayırlısı senin için de selçuk hayırlı olsun şimdiden
  • Anthelleth kullanıcısına yanıt
    Yalova hukuk fakültesinin resmine bakınca insanın aklına gelen ilk soru dershaneden mi çevirdiniz burayı oluyor. Ayrıca selçuk hayalini kurduğun üniversitelerden eğitim olarak asla geri kalmayacaktır. Şehir beklentisi olarak geride kalabilir. Onu düşünerek tercih yapabilir veya mezuna kalabilirsin.
  • Bogazici ODTU disinda psiko yazma bence dil onemli.Hukuk sitiyorsan git bir tane buroya ratgele uni farki hic onemli degil ozel dusunuyorsan baban zenginse sikinti yok hakim savci olmak istiyorsan saglam tanidik lazim diyecektir.Bence kalma mezuna hukuk yaz git.
    Ha bi de psikolojide akredite olayi var akredite edilmeyen universiteyi yazma.

• Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    Yalova hukuktan konuştuğum biri kampüse taşındı dedi hukuku, yani o binada değil artık sanırım. Konya'da hukuk okuyan arkadaşım var ve aşırı zormuş hocam hem de şehir olarak pek düşünmüyorum. Şu an yalova'yı tercihe daha yakınım hem İstanbul'un merkezine direkt feribotla 1 saat, yakın akrabalarım orada hafta sonları giderim diye düşünüyorum. Şehir olarak hiçbir bilgim yok ama Yalova'yla ilgili.
  • Okanius kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, o yüzden psikolojiden uzak durmaya çalışıyorum. Uludağ, Akdeniz gibi üniversiteler tutuyor ama akredite edlimemişler. Hukuk okuyacağım sanırım, Yalova'da da olsa hangi üniversite olduğu önemli değil. Hukukçu tanıdık etrafımda yok ama ailem mezun olunca sana büro açarız maddi imkanlarımızla diyor bu da çok iyi benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

2 yaş mevzusu önemli değil benimde ilk mezun senem ama 2 yaş küçüklerle girdim bişey olmadı seni yoran şey 3 kere sınava girmek olur bu obp banada vurdu benide 4bin attı 11den 15e hedef deu idi anadolu yazıcam şimdi
    Yaşı düşünme 3. Sene ders çalışabilirmisin bunu düşün bence

hocam anadoludan baska alt tercihlerinize hukuk yazmayi dsünüyormusunz ? düsünüyorsaniz hangiler ? uludag kocaeli gibi
    hocam hedefiniz seneye için ankara hukuk olursa kalın derim yaş farkı cidden önemli değil ama anadolu v.s için kalıcaksanız yazın seneye çalışırsanız o sırayla ankara hukuğa çekebilirsiniz ama 3.yıl çalışırım ben bıkmam diyorsanız geçerli bu
  • Dr.Cocktail kullanıcısına yanıt
    Hedefim tabi bi İstanbul, Ankara hukuk hocam gerekli çalışmayla yapabileceğime inanıyorum bu sene lys matematiğe ygs'den sonra başladım mesela ve konuları hızlı hızlı geçmek zorunda kaldım çok soru çözemeden. Dokuz Eylül, Anadolu hukuk da bence çok iyi oralar gelseydi çok sevinirim sadece 5 bin sıralamayla kaçırmak, üstelik hamda tutuyorken obp yüzünden kaçırmak çok fazla üzüyor.

• Wuxx kullanıcısına yanıt
    Selçuk uludağ selçuk i.ö

hocam 17binim hamda okul beni 27 bine attı bende mezunum yine kalırım kalmasına çalışırımda okul yine atıcaksa ne anlamı var bilmiyorum karar senin hocam
    Senin daha kötüymüş hocam o kadar çalışıyoruz ilk 20 binin içine giriyoruz adam gidiyor temel lisede şişirilmiş puanlarla bizi geçiyor hak ettiğimiz yere giremiyoruz. Nereye gitmeyi düşünüyorsun hocam?

• Tercih yap bence. 3. Sene çok tehlikeli olur. Daha düşük yapsan 4. Seneye kalamazsın. Hayatın kayar

erzurumda filan hukuk okumaktansa marmara ing işletme yazmak daha cazip geliyor ama kararsızım şimdi erzurum olur diyordum üniversiteler kapandı şansıma kontenjan azaldı ne şans var bende temel liseler beni bulur bu kapanan üniler beni bulur
  • O korkutuyor işte seneye 20 binden bile kötü yaparsam çok kötü olur bir daha kalamam da.

• Yalova hukuk yaz gec

Ben de öyle düşünüyorum, Erzurum'a gitmiştim daha önce orada okumak çok zor olur batıdan giden biri için. Marmara işletme de iyi bence hocam, psikolojiler de gelebilir size.

• İstanbul'a çok yakın her hafta sonu giderim, yeni kampüse de geçilmiş şu an Yalova hukuk daha ağır basıyor orayı yazacağım sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.