Bildirim
ne yapabilirim yardim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şehirden uzaksınız anladığım kadar ile türk telekom altyapısı var mı bilemiyorum ancak eğer yok ise başvuru yapmanı tavsiye ederim.Ancak uydu ile internet bağlantısı alternatif olabilir altyapınız yok ve türk telekom getirmez ise yada getiremez durumda ise uydu ile gayet iyi internet alabilirsiniz ama biraz tuzlu olur bilginize daha da alternatif olamaz zaten orada 3g çekiyor mu meçhuldur.Uydu sistemi pahalı ama daha alternatifi yok genellikle canlı yayın araçlarında vardır.Tooway pahalı Avanti biraz daha uygun en iyisi türk telekom beklemek gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 26 Haziran 2015; 14:13:26 > -
Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Bu konularda pek bilgim yok. Altyapı olunca ne olacak, ne kadar sürede gelir bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü 1 hafta içinde orada kalmaya başlayacağız. 3g ye gelince orda iyi çekiyor. Babamın telefonundan internetten 90 dk maçı kesintisiz izledik. Sanırım 3g en ideal su an. Peki 3g ile nasil yapabiliriz bu işi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3g çekiyor ise yakınınızda bir baz istasyonu olup internet altyapısı türk telekom yapmıştır bu iyiye işaret kaç gün kalacaksınız bilmiyorum devamlı kalıcaksanız türk telekom başvuru yapın eğer hattınız var ise 7 gün içinde bağlarlar ancak telefon kutusu felan yada hat felan çekilmemiş ise 2 ay ile 6 ay belkide 3 yıl bile bekleyebilirsiniz ki yaşayan insanlar gördüm.Devamlı şikayet ederseniz 2-3 ay içinde bağlanır ama siz 3 ay gibi kısa süre kalacaksınız bildiğim kadarıyla yazlık için gitmişiniz belliki hangi hattınız 3g çekiyorsa vodafone,turkcell,avea telefonunuza paket alabilir veya 3g modem alabilirsiniz.Eğer altyapınız yok ise başvuru yapın 1 yıl sonra tekrar geliceniz için en azından bir dahaki yıl bağlatırsınız eğer mevcut telefon kutusu felan var ise evinizde yazlık paketler var tahahütsüz 2-3 aylık kendinize göre alabilirsiniz. -
Gerçekten çok tesekkurler. Sanırım 3g almamız gerekiyor. 3 aylık bir süre için bu kadar zahmete girmek istemiyorum. Peki 3g modem oyun ve dizilerde problem çıkartır mı? Hızı ne kadardır? Bir zaman sonra hızı dusuyor diye sinirsiz önermedi bir tanıdığımız. Bunun için bir öneriniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3g modem kullanabilmeniz için hangi hattınız çekiyorsa onu alın mesela turkcell 3g full çekiyorken avea 2g çekebilir onu bir araştırın.Avea en uygunu yalnız film dizi seyretme açısından pekte iyi olmayabilir.15 gb sınırsız ise 20 gb kadar 1 mb sonrasında 128 kb/sn felan düşüyor yanılmıyorsam yapacağınız tek durum komşunuzda internet felan var mı bilemiyorum internet çekmek daha mantıklı çünki hem tahahhüt vericeksiniz hemde modem alıcaksınız pahalıya gelicek bilemiyorum ne yaparsınız en fazla yapıcağınız ucuza mobil internet paketi alıp hotspot olarak kullanmak. -
Anladım. Yardımınız için teşekkürler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X