Şimdi Ara

Ne Sıklıkla Telefonunuzu Resetliyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 kasım 11'de sıfırladım. Oda whatsapp uygulaması başka bi uygulamayla çakışmasından dolayı bildirimler gelmiyordu diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl oldu 920 kullanıyorum ve hiç resetlemedim. Daha önce 2,5 yıl Atrix kullandım. Yaptığım resetin sayısını hatırlamıyorum.
    Windows telefonlara reset gerekmiyor bence. Hafıza kafasına kadar dolu olsa dahi aynı hızda çalışmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

L820 almayı düşünüyorum ama konulara şöyle bi baktım resetleme var. Ne sıklıkla resetliyorsunuz(gezdiğim konuların çoğunda bu mevzu var)
    Şuanki telefonum kasıyor donuyor ama resetleme vb. şeylerle uğraşmadım

Yaklaşık 2 senedir 820 kullanıyorum bir kere, daha sonra güncellemeyle düzelen bir sorunu beklemek istemediğim için resetledim. Sorunu şimdi hatırlamıyorum ama beklesem düzelecek bir şey olduğunu hatırlıyorum sadece.

L820 önerir misiniz hocam objektif bir şekilde yorumlarsanız?

Arayüzü pek sevemedim ikonlar vb. ama onun dışında diğer özellikleri cezbediyor. Bi diğer yandan Zenfone4 Lolipop bile alacak ayrıca telefona çok kanım ısındı küçük ve arayüzü ikonları çok güzel

Bu arayüz sevilmez mi ya

https://www.youtube.com/watch?v=743eSi2UMqM

https://www.youtube.com/watch?v=BwkZw8Wzqks

https://tileartguy.files.wordpress.com/2015/02/shanghee.gif?w=576&h=324&crop=1

• quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Kasmaya başladıkça ve fırsat olursa resetliyorum.

Vepe stabildir diyenler bu mesajı görmüştür umarım kardeşlerim
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Onda kasıyor diye bizde de kasacak değil ya? Süper mantık var sende kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Onda kasıyor diye bizde de kasacak değil ya? Süper mantık var sende kardeşim.

Beni ilgilendirmez kardeşim eğer bir tane sadece bir tane bile kasıyor donuyor diyen adam varsa VEPE stabildir diyemezsin güzel kardeşim. İstisnalar kaideyi böyle bozar kardeşim.
    Hiçbir işletim sistemi stabil değildir.Gel gör ki Arkadaşın S4 ile oynadığı Shadow Fight ara ara kasarken Ben kasmadan oynuyorum biz bunu savunuyoruz kardeşim.
  • quote:

Hiçbir işletim sistemi stabil değildir.Gel gör ki Arkadaşın S4 ile oynadığı Shadow Fight ara ara kasarken Ben kasmadan oynuyorum biz bunu savunuyoruz kardeşim.

Ama elin cayır cayır yanıyor bunu neden söylemiyorsun kardeşim Ayrıca telefonun şarjı kim bilir kaça düşüyodur kardeşim Bunların yanında S4 ara ara kassın ne olacak ki kardeşim

Cayır cayır yana bilir doğrudur,sarjım hızlı düşüyor oda doğru fakat yanımda Powerbank taşıyorum sıkıntı yapmıyorum .Kassın ne olacak demişsin insanı çileden çıkartır,tabi siz oyuncu olmak nedir onuda bilmezsiniz.
  • quote:

Cayır cayır yana bilir doğrudur,sarjım hızlı düşüyor oda doğru fakat yanımda Powerbank taşıyorum sıkıntı yapmıyorum .Kassın ne olacak demişsin insanı çileden çıkartır,tabi siz oyuncu olmak nedir onuda bilmezsiniz.

Evet kardeşim bilmiyorum.
  • Ooohoo iyiymiş. Bu arada memnun musun ?
    Lumia 925 kullanıcısı.

• 18 ay oldu Lumia 925 kullanıyorum daha hiç resetlemedim(fabrika ayarlarına) ilk haline göre biraz yavaş ama reset arttıracak kadar değil, 2sene android kullandım (şuan android nasıl bilmiyorum) emin olun attığım resetin romun hesabı yoktu. orta duzeydi birde ozaman aldğım tlf 2 gün sonra kasmalar başlardı, wp biraz eksiğide olsa androidden çok daha rahat ediyorum, bir 2 sene daha kullanılırım tlfnu, ayrıca çokta sağlam nazar değmesin:)

• Yaklaşık 1,5 yıl oldu, hiç resetlemedim. 920 kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarda kasmadığından bahsedilmiş ama order and Chaos duels oyunu yavaş çalışıyor, arada takılıyor ve atıyor bende.

• taru T kullanıcısına yanıt
    Aslında herkes aynı şekilde bende iki senedir wp kullanıyorum sabahlara kadar romlar ile uğraşırdım.android kullananlar bizi hiç android görmemiş sanıyor

• 2 yıldır flash atmadım. Veya sıfırlamadım cihazı. Telefonun donupta resetlediğimi hiç hatırlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Oyunlarda kasmadığından bahsedilmiş ama order and Chaos duels oyunu yavaş çalışıyor, arada takılıyor ve atıyor bende.

oyunlarda kasmıyor diyen halt etmiş. oyunların çoğu iyioptimize edilmiyor bence. mağaza yorumlarından da görebilirsiniz. ayrıca 512 ramlar allaha emanet. rayman oynuyorum . inanılmaz kasılıyor oyun. pek çok oyun da ufak tefek kasılmalar mevcut. microsoftun halosu kasılmıyor en ufak şekilde bile bir de 10tonnes firmasının oyunları en ufak bir şekilde kasılmıyor. asphalt falan grafik yerlerde. dungeon hunterda da öyle hemde buna rağmen akıcı değil. minion rush var oynanmayacak kadar kasıyor. aklıma ilk gelen bunlar.
  • 7 ay falan oldu alalı. 3-4 kere reset amışımdır. hatta bir kere kafayı yedi hard reset attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Aslında herkes aynı şekilde bende iki senedir wp kullanıyorum sabahlara kadar romlar ile uğraşırdım.android kullananlar bizi hiç android görmemiş sanıyor

Android kullananlar kendilerini bence ulaşılması güç bir işletim sistemi kulanıyor sanıyorlar!
    Halbuki kendi deyimleri ile ÇÖP!!
    Hele hele Samsung kullananlar hiç konuşmasın bence..

O DALWİK orada durduğuğu müddetçe o işletim sistemi çöp arkadaş.

Siz burada windows phone'la uğraşadurun, karalayamazsınız!
    Kendi kullandığınız işletim sistemi sabıkalı sizin. neyi savunuyorsunuz?

Arada gerçekten de %10 iyi niyetli androidcilerin olduğuna da inanıyorum..
    Hepsine selamlarımı iletiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

7 ay falan oldu alalı. 3-4 kere reset amışımdır. hatta bir kere kafayı yedi hard reset attım.

Hangi model
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.