Şimdi Ara

ne seçmeliyim lütfen yardımmmmm !!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben avcılık la uğraşan biriyim ve bir 4x4 veya 4x2 araç almaya karar verdim ama bana sağlam ucuz yollu (13.000 tl ye kadar) bi araç lazım . ilk olarak lada niva lara baktım sonra TATA lara baktım ama tata lar için iyi düşünceler yok bana bi yardım ederseniz sevinirim av için uygun fiyatlı bi marka araç pick-up da iyiy olur .

Şimdiden çok teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mchtkrksz

merhaba arkadaşlar

ben avcılık la uğraşan biriyim ve bir 4x4 veya 4x2 araç almaya karar verdim ama bana sağlam ucuz yollu (13.000 tl ye kadar) bi araç lazım . ilk olarak lada niva lara baktım sonra TATA lara baktım ama tata lar için iyi düşünceler yok bana bi yardım ederseniz sevinirim av için uygun fiyatlı bi marka araç pick-up da iyiy olur .

Şimdiden çok teşekkür ederim...

Kesinlikle niva

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niva tam sizlik. Dere tepe keçi gibi tırmanır.
  • teşekkür ederim :) peki başka pick-up 4x4 olarak ne önerirsiniz ? ve niva nın lpg li kaç kuruş yakar bilginiz varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchtkrksz -- 29 Ekim 2013; 21:23:06 >
  • Durun biraz daha kanınıza gireyim

ne seçmeliyim lütfen yardımmmmm !!!!!!!!
  • hLL Performance H kullanıcısına yanıt
    beyfendi teşekkür ederim ne kadar yakar lpgli bilginiz varmı acaba ?
  • Bir yakınımda vardı ancak lpg sizdi çok yüksek yaktığını sanmıyorum hele lpg li uygun olur bence tahminim 11 lt civarı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Super159 -- 29 Ekim 2013; 21:27:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

Bir yakınımda vardı ancak lpg sizdi çok yüksek yaktığını sanmıyorum hele lpg li uygun olur bence tahminim 11 lt civarı olur

Aynen öyle. Şehir içi 11 12 litre civarı.
  • Lakin dağ şantiyelerine nivalarla nivalarla çok çıktık, gittiği yere kadar toros gitmediği yerde nivaya geçerdik:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hLL Performance

quote:

Bir yakınımda vardı ancak lpg sizdi çok yüksek yaktığını sanmıyorum hele lpg li uygun olur bence tahminim 11 lt civarı olur

1oo km de 11 12 lt mi ? yani kilometrede kaç kuruşa dek gelir acaba ?
  • 33 Kuruş civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchtkrksz

quote:

Orijinalden alıntı: hLL Performance

quote:

1oo km de 11 12 lt mi ? yani kilometrede kaç kuruşa dek gelir acaba ?

Evet 100 km de benzin veya lpg nin bulunduğunuz yerdeki litre fiyatıyla km de kaç kuruş yaktığını hesaplaya bilirsiniz

• yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  • Lada Nİva iyidir yaşadığınız yer soğuksa baya iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Lada Nİva iyidir yaşadığınız yer soğuksa baya iş görür.

Aynen, sanırsın içinde soba var
  • Lada Niva haricinde Suzuki SJ veya Vitara da olabilir. Ancak bunlarla dağa çıkıp az yakmalarını beklemeyin. Bir aracın şehir içi trafiğinde yaktığından daha fazla yakacaktır dağ yollarında. Suzuki ve Lada yakıt konusunda bu koşullarda en iyi değerleri verirler. 35 kr u gözden çıkarın, dağ yollarında daha az yakmasını beklemeyin.
  • tabi 35 krş tahmin etmiştim zaten . evet bende bi forumda okumuştum dalga konusuydu bütün kapıları açın ısıtıcı yı da açın bi mahalleyi ısıtır diyolardı :)
  • hLL Performance H kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=j1fAGH1lS7o
    bu videodaki gibi ama lada iyi kamufle etmiş sobayı bizde lada vega vardı onda da öyleydi ama arabada klima yoktu yazın pişiyorduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.