Şimdi Ara

Ne Para Ne Tip Ne De Ağız Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok beyler hiç biri önemli değil nereden biliyorum hepsi bende var isterseniz egoist diyin ama inanın değilim. Boy 1.84 70 kiloyum ve yapılı bir vücudum var, tip var, renkli gözlüyüm, tiyatro ile uzun süre uğraştım sosyal ortam iyi ağız laf yapıyor, para da var ama kız işlerinde hiç biri yapmıyor ( kız karaktersizin tekiyse para veya tip iş yapabilir o tip kızlarla uğraşmayın değmez ). Önemli olan kafa yapısı gençler kafalar denk olacak kızla. Cidden okuyorum konuları buradaki çoğu kişi yanımda sevgilim diyebileceğim bir kız olsun diye arayış içinde olduğundan tip yok para yok diye yakınıyor. Öyle bir kız bulsanız bile ne olacak ki en fazla kız zaten karaktersiz en fazla 1-2 ay sürecek sonra atacaklar sizi bir kenara. Doğru kızı bekleyin gençler illa ki bir gün karşınıza sizi siz olduğunuz için seven birisi çıkacaktır eğer onu kaçırırsanız gelip burada ağlamakta haklı olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D00A3EA7 -- 10 Temmuz 2016; 16:29:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1

• beni dinlemedin ki o kızla olmayacağı belliydi, aç konuyu bi yerlerimi yırttım orda yanlış yapıyorsun diye. o kızla olsa bile uzun olmayacaktı.
  • Paramla elde edemeyeceğim kız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

beni dinlemedin ki o kızla olmayacağı belliydi, aç konuyu bi yerlerimi yırttım orda yanlış yapıyorsun diye. o kızla olsa bile uzun olmayacaktı.

Kanka sen yanlış anladın ben mutlu olduğum için açtım konuyu kızla olmadığını nereden çıkarttın yarın didime gidiyouz tatile

• Bence sen tipsizsin hocam, vücut ve yüz iyi olduğu zaman kızlar atar ilk adımı. Hepsi olmasa da atan baya çıkar güven bana
  • Para tip vucut ağız varmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sandığın kadar paran, tipin ve ağızın yok bence. Bu üçü ile kaldırılamayacak kız çok az. Senin için demiyorum yanlış anlama ama çok düz adam olmak lazım.

• Hocam zaten ben size kız kaldıramıyorum demedim ki ben sadece ilişki kurmaya çalıştığım kızlarla yapamadım dedim yoksa zamanında her gün farklı kızla takılırdım yani ama bir anlamı yok işte böyle yapmanın da.
  • erkek sevgili bul ozaman? illa kiz olacak diye birsey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sc Violet

Yok beyler hiç biri önemli değil nereden biliyorum hepsi bende var isterseniz egoist diyin ama inanın değilim. Boy 1.84 70 kiloyum ve yapılı bir vücudum var, tip var, renkli gözlüyüm, tiyatro ile uzun süre uğraştım sosyal ortam iyi ağız laf yapıyor, para da var ama kız işlerinde hiç biri iş yapmıyor ( kız karaktersizin tekiyse para veya tip iş yapabilir o tip kızlarla uğraşmayın değmez ). Önemli olan kafa yapısı gençler kafalar denk olacak kızla. Cidden okuyorum konuları buradaki çoğu kişi yanımda sevgilim diyebileceğim bir kız olsun diye arayış içinde olduğundan tip yok para yok diye yakınıyor. Öyle bir kız bulsanız bile ne olacak ki en fazla kız zaten karaktersiz en fazla 1-2 ay sürecek sonra atacaklar sizi bir kenara. Doğru kızı bekleyin gençler illa ki bir gün karşınıza sizi siz olduğunuz için seven birisi çıkacaktır eğer onu kaçırırsanız gelip burada ağlamakta haklı olursunuz.

Bunlar var ama
    DH desin
    + 1200 mesaj kasmışşın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

quote:

Yok beyler hiç biri önemli değil nereden biliyorum hepsi bende var isterseniz egoist diyin ama inanın değilim. Boy 1.84 70 kiloyum ve yapılı bir vücudum var, tip var, renkli gözlüyüm, tiyatro ile uzun süre uğraştım sosyal ortam iyi ağız laf yapıyor, para da var ama kız işlerinde hiç biri iş yapmıyor ( kız karaktersizin tekiyse para veya tip iş yapabilir o tip kızlarla uğraşmayın değmez ). Önemli olan kafa yapısı gençler kafalar denk olacak kızla. Cidden okuyorum konuları buradaki çoğu kişi yanımda sevgilim diyebileceğim bir kız olsun diye arayış içinde olduğundan tip yok para yok diye yakınıyor. Öyle bir kız bulsanız bile ne olacak ki en fazla kız zaten karaktersiz en fazla 1-2 ay sürecek sonra atacaklar sizi bir kenara. Doğru kızı bekleyin gençler illa ki bir gün karşınıza sizi siz olduğunuz için seven birisi çıkacaktır eğer onu kaçırırsanız gelip burada ağlamakta haklı olursunuz.

Bunlar var ama
    DH desin
    + 1200 mesaj kasmışşın

Neredeyse 3 yıldır dhdeyim bir zahmet olsun 1200 mesaj ve bunun konuyla ne alakası var?

• quote:

quote:

quote:

Bunlar var ama
    DH desin
    + 1200 mesaj kasmışşın

Neredeyse 3 yıldır dhdeyim bir zahmet olsun 1200 mesaj ve bunun konuyla ne alakası var?

Eğer sosyal çevren vatsa neden dhdesin ki?

Çık dışarı onlarla, yani hergün buraya girip ( mesaj sayın+ geçerli olmayan mesajlar/gün ) en az 2 mesaj atmak zorunda mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THECERN -- 10 Temmuz 2016; 18:20:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunlar var ama
    DH desin
    + 1200 mesaj kasmışşın

Eğer sosyal çevren vatsa neden dhdesin ki?

Çık dışarı onlarla, yani hergün buraya girip ( mesaj sayın+ geçerli olmayan mesajlar/gün ) en az 2 mesaj atmak zorunda mısın?

Bir insanın sosyal çevresi var diye dh ye girmesi yasak mı? Sabah akşam arkadaşlarıyla mı takılması gerekiyor?

• Aynı konu adını alsak yazıyı da kopyalasak altta Suriyelileri tartısabiliriz bence. İlk 2 satırdan sonra okuyacak admin tanımıyorum

• Saydıklarınla erkek bile kaldırırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ama Pokemon go oynuyorsun

• Tartışma baya uzamış yine söylüyorum , sandığın kadar yakışıklı değilsin. Vücudun da sandığın kadar iyi değil aynı yukarıdaki arkadaşların dediği gibi

Bunlar iyi olsa zaten herkes sana premium insan muamelesi yapardı , özellikle kızlar. O muamele ile de zamanla özgüvenin tavan yapıp , ağzın da laf yapmaya başlardı.
  • Aga para tip çene diyosun,ben bile yerimden kalktım,alkısladım,kızları her turlu tavlarsın.

• Karakter sahibi, şerefli, namuslu, ahlâklı olmayı sırf kız tavlamak için yapacaksan zaten istesen de olamazsın. Onlar sonradan kazanılan şeyler değil maalesef, parayla satın alınamıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.