Şimdi Ara

Ne olursa olsun, teşekkür edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün takımımıza güveniyorum, inancım tam. Ama aksi bir sonuçta dahi bu takıma sırt dönülmez.
    Bugün takım çok kötü oynayabilir, şok bir sonuç olabilir, büyük futbolcu-antrenör hataları olabilir. Ama bu sene başından beri verilen mücadeleyi gölgelememeli.
    Herkesin altından kolay kolay kalkamayacağı bir durumdan, bizim takımımız alnının akıyla çıktı ve bugünlere geldi.
    Sakat sakat oynayan Volkan'lar Alex'ler, Topuk Yaylası'nda ağlayan Selçuk'larla bugünlere geldik.
    Bugün sonuç ne olursa olsun takımızı alkışlayalım.
    Emeklerine saygı duyalım. Karşımızda, sene boyunca tamamen futbola odaklanmış bir takım var. Ve bizim takımımız türlü sıkıntılarla uğraşarak buralara geldi.
    Bugün, (Allah korusun) olası bir kötü sonuçta, lütfen Aykut Kocaman'ı ya da x futbolcuyu eleştiren başlıklar açmayalım. Bu eleştirileri seneye bırakalım. Sadece alkışlayalım.
    Her şey için teşekkürler Fenerbahçem

• kesinlikle aynı fikirdeyim
  • +1907 sonuç ne olursa olsun her zaman destek olalım savunalim
  • +1907
  • Ben size söyleyeyim bugün yenilsek dahi bu taraftar kadıköyde yine de alkışlarla uğurlayacak bu takımı ayrıca sadece futbol değil birçok branşta bu sene hep öndeydik bugün eminim bu taraftar yine bu takımı alkışlayacak 3te yese 5 te yese..Şunu söyleyeyim ayrıca kupanın kadıköyde verilmesi aşşağılık bir karar empati yapsın biraz gs taraftarları aynı şey onlarında başına gelse..
  • +1907
  • Yenilsekte alkış tutmalıyız. Takım zor zamanlar geçiriyor ve gösterdikleri performans olağanüstü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Fb saygıyı hakediyor. Süreçten en çok olumsuz etkilenen takım olmasına rağmen, iki kupada finalde sonuçta. Kazansada kaybetsede futbolcular görevini fazlasıyla yaptı. Emenike Santos Niang Lugano gibi oyuncularıda kaybemesine rağmen bu takım başarılı olmuştur.
  • +1907 Yensek de Yenilsek de FENERBAHÇE !!!
  • Kesinlikle katılıyorum.Hem iki takımda fazlasıyla hak etti buralara gelmeyi ben kim kazanırsa kazansın alkıslayacağım.
  • bunca olaya rağmen sahadakiler alkışı hakedecek bir performans sergilediler.
  • Valla ben fb'ye bu sene için saygı duyuyorum. Çünkü medya dahil bu sene herkes onlarla uğraştı, başlarında doğru düzgün başkan yoktu, futbolcuları gitti. Bu durumda bile 2 kupada da finaldeler. Geçen sene için ne kadar kızsam ve cezalarını çekmelerini istesem de, bu sene için de o kadar saygı duyuyorum mücadelesine ve taraftarlarının bütünlüğüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Ben size söyleyeyim bugün yenilsek dahi bu taraftar kadıköyde yine de alkışlarla uğurlayacak bu takımı ayrıca sadece futbol değil birçok branşta bu sene hep öndeydik bugün eminim bu taraftar yine bu takımı alkışlayacak 3te yese 5 te yese..Şunu söyleyeyim ayrıca kupanın kadıköyde verilmesi aşşağılık bir karar empati yapsın biraz gs taraftarları aynı şey onlarında başına gelse..

Deplasman seyircisi olmadığı için kupanın deplasmanda verilmesine gerek yok bence de.
  • Kazanan takımı tebrik etmeli, kaybeden takımada saygı duymalıyız
    Hak eden kazansın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.