Şimdi Ara

Ne olucak bu Nunu'nun hali ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

Nunu hüsran durumda gerçekten , ranked girdim jungle git dediler ap armor runesi vardı nunu alıyım dedim gankta iyi olur teamfight'tada iyi olur diye.Aldım almaz olaydım ganklar iyi oluyor ama teamfightta useless kalıyor.Çime girip atsan artık heryere ward dikiyorlar cv filan.Teamfightta ortaya flash açıp giriyorum ultiyle saniyesinde disable :/

Bir yerde mi hata yapıyorum acaba yoksa oynayanlar varsa sorunu yaşıyorlar mı ?

Hiç denemeye fırsatım olmadı ama , zonya alıp adamların arasına girip ultiyi attıgın anda zhonya yı kullan.Belki işe yarar.

"Never lost a fair game... or played one."
  • Her konuda bi elo muhabbeti dönüp duruyor yüksek elolarda olmuyo falan filan ben rankeda sırf 3-4 dk lık pick sebebiyle girmiyorum bayıyo beklemesi hele biri çıkarsa aman hiç çekilmiyo.Gelelim yüksek elo muhabbetine owned da izliyosunuz adamları burda ahkam kesiyosunuz yüksek elolarda olmuyo böyle oynanmaz şimdi yüksek elolarda nunu alınıyo yüksek elolarda trynda alınıyo oce dün 3-10 oynuyo lee ile diğeri alistar la direk adamların base gidip 1v5 ölüyo 0-18 oynuyo öyle bir trollüyolarki bunu cruele yazıyorum elonun forumdaki diğer insanlardan yüksek olması senin daha iyi oyuncu olduğunun göstergesi olduğunumu sanıyosun?Her konuda danışılcak tek insanmış ruhuyla inceden giydirmelerle insanlara ders vermeye çalışmak falan bi de kabul etmeyen insanın görüşünede saygı duymayıp her yazıdğın kanunmuşçasına diretiyosun. RESPECT!

criMson | m3tocaQo
  • Hayır oyundan para kazanıyorum diyorsan gel burda öt 6.efendi. Stream'in yok birşeyin yok, kendi dilinden başka birşeyin yok, o stream'den izlediğiniz adamlarla ben maç yapiyorum diyorsun koy bir video izleyelim fikir sahibi olalim madem iyiysen saygı duyarız konuşmayı hakediyor deriz ama bu küstahlık yapma hakkı vermez hiç bir zaman sana.
    D3: Valagnar#2912
  • Yapmayın arkadaşlar Nunu ile teamfight ta 4v5 fln savaşıyoruz demiş birisi, bence biraz daha iyi düşünün derim... Nunu çok etkili bir champion ister support ister jungle oyna takıma çok faydalı olan , takım arkadaşlarını kurtaran, iyi bir Nunu oyuncusunun teamfight ın kaderini değiştirebildiğini çoğu kişi iyi bilir. Ama sen gidip bodozlama dalarsan, ad carry ap carry ni kollamazsan, gidip kill alma derdine düşersen o champion senin için useless olur. Nerf yemeden önce op di ama şimdi dengelendi. Eskiden 2 lvl de gank atıp kill garantisi olan (yanlış hatırlamıyorsam nerf ten önce oyun başında Ice Blast ın %40 slow değeri vardı şimdi ise mid game de %40 slow değeri alıyor.) bir champion du.

Orijinalden alıntı: PhTx3

@6. arkadaşım,

Shaco buff aldı zaten useless olmasın artık diye. Ve yine de en güçlü junglerlardan birisi değilken Nocturne falan ağır nerf yedi, ki ben viable değil diyenlerden değildim. Shaco'nun yapabildiği lategame push kimse yapamıyor zaten dps ağırlıklı kasarsan. Bruiser kasarsan da gayet güçlü karakter, Box buff'dan sonra fear da var -team fightlarda kullanabilmek açısından.- slow var, beleş blink'de var daha ne isteyebilirsin ki. -Yani bilmeden Bufflasınlar diye konuşma, yaptılar o işi. İngilizce falan öğren, patch notlarını falan oku ondan sonra konuş böyle.-

fakat algın kıt olduğu için tekrar açıklıcam bak dikkatli oku, Karakter vardır tamam mı güçlüdür, sadece tek şeyi yapar ve çok iyi yapar. (Bu durum için jungle/gank diyebiliriz) Karakter vardır, daha fazla rolü ortalama yapar. (Nunu diyebilirsin mesela buna da) diyorum ki. Birden fazla rolü ortalama seviyede yapmak bir karakteri güçsüz yapmaz. Diğerleri tek işi iyi yapıyolar güçsüzler demiyorum yani, algılayabildin mi ufak kardeşim.

Ve evet, adamlar baya kötü streamciler falan. Zaten IEM Kiev elemesi dandik oyun falan, ben de arada arkadaşlarla atıyorum IEM izmir elemesi diyoruz adına böyle.. çekişmeli maçlar falan. Hatta nerden çıkıp gitmiş ki o adamlar, torpil yemin ediyorum. seni koysak sen ezer geçerdin maşallah. Hayal perest küçüğüm benim :)

He ok çift ap çok güzel, o yüzden 5-21 yiyo çift ap oynayan takımlar. Ama bekle, O solo queue! o farklı bir şey! orda oyunu bilmeden de kazanabiliyorsun :OOOOOOOOO
    Ya da, onlar NOOB, o yüzden ole oluyo!

Edit/Not: Beyin ölümü gerçekleşmişcesine cevap vermeye çalışmaz da okuduğunu anlamaya çalışırsan. twitch ile eve arasındaki farkları falan yazmaya da ugrasamıcam ben şu an. Neyse ergen hayrıkan metalci, başka bir konuda saçmalamaman dileğiyle. CIAO
    Edit2: Adam Facebook resmini falan değiştirmiş :D:D Komplekse girmek istemiyor yine zannediyorum. Ama şey çok bomba, ismini google'a yazınca Warrock forumu tarzında bir şeyin gelmesi. Metin2'den falan iyidir yine o da bişey tabi. Wolfteam de oynuyon mu kanka

o solo q da senın 1000 elonun solo q değil işte sorun orda biz burda wickd le falan oynuyoruz senın gibi randomlarla değil ^^ Shaco buff dan oncede viableydi useless değildi sadece çok daha zordu şu an tüm nooblar oynayabiliyor buff dan oncede banlanıyordu ara sıra. Nocturnenin fearı nerf yemedi az kafanı çalıştırabilsen anlardın zaten flash nerfiyle birlikte fearda nerf yedi şu an hala aynı ve shaco early gameyi en iyi taşıyan herolardan late gamedede doğru item kasılırsa pushtan öte gidip carry olabiliyor dedim ya işte noobların oynayacağı hero değil shaco oynarsın sıradan oynarsın shacoyla harikalar yaratmak prolara özeldir tabi karşındaki takımında pro olduğunu düşünürsek. Evet sen viable değil diyordun viable olması için buff geldi demiştin çokta iyi hatırlıyorum o bufftan sonra her oyunda shaconun uber op olması konuşuldu ve %99 oyundada banlandı senın 20 ranked oyunun 1000 elon nedir bilememde durum böyle işte sen kabul etsende etmesende hani konuşmak içinde cidden birşey bildiğini kanıtlaman gerekiyor elo desen yok skorlar desen karşındaki oyuncuların kimler oldugunu biliyorum normal game girdiğimde 30 dk oyunda 25 den aşağı skorum olmuyor senınkilerin yanında vasat kalıyor ve evet aynı şekilde 1800 eloda 7-0-15 oynayıp yenilen nadir kişilerden biride benim hatta yenildiğim çoğu oyundada 0 deathle bitirip yenilmişimdir neyse konuyu saptırmayalım . şidmi iem elemelerine girmeleri adamların iyi olduklarını göstermez sen öyle anlıyorsan öyledir çift ap oynayan takımlar yenilmiyor senın bahsettiğin pro sk nın çoğu kez çift ap oynadığını biliyorum bak şöyle düşün güzel kardeşim oyun bilginin 0 oldugu şurdan anlaşılıyor ww udyr rumble falan sürekli picklenen top heroları bunlar ap vurur buda demektirki 2 ap bunun dışında ap sion midse alternatif top ap alabilirsin çünkü ap sionun late gamesi berbat .

Konuşmalardan kimin ergen olduğu görülüyor tüm forumun kıskanması sürekli bir dalga geçmek falan kıskanılan adamla dalga geçilir yada cidden çocuksundur sıkılıyorsundur falan ondandır bundan 2 sininde sende olduğunu düşünüyorum şahsen mantıklı cümleler kuramıyorsun düzgün bir iletişimin yok ve senın gibiler sayesinde türkler hiçbir zaman ne bir oyunda üst düzey yerlere gelecek nede gerçek hayatta sen ve senin gibi beyini bakkaldan almış ve cidden düşünen insanların oksijenini tüketen kişilere teşekkür ediyoruz türkiyeyi bu durumda bıraktığınız için ^^ Senın bi somalide falan doğman lazımmış anca o hayata layıksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

Hayır oyundan para kazanıyorum diyorsan gel burda öt 6.efendi. Stream'in yok birşeyin yok, kendi dilinden başka birşeyin yok, o stream'den izlediğiniz adamlarla ben maç yapiyorum diyorsun koy bir video izleyelim fikir sahibi olalim madem iyiysen saygı duyarız konuşmayı hakediyor deriz ama bu küstahlık yapma hakkı vermez hiç bir zaman sana.

Streamım var pc kaldırmıyordu şu an ki pc de hiç denemedim ayarlamaya çalışırım şimdi
  • Nunu çok zor bir jungler bence. Takıma blue buff faydası yok. Aksine blue buff olmadan jungle yapamayan bir karakter. İlk 5 dakika ezebilirsin sonra pek bişi yapamazsın. Ha yok çok iyi gank atıyorum çok iyi kill alıyorlar sen beceremiyorsun diyecek olrusanız elo meselesi elo hellden çıkın öyle bir bakın derim.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.