Şimdi Ara

Ne olacak bu konsolların hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler bu konsollarin durumu ne olacak boyle iyice luks tüketim sinifina giren cihazlar olarak herseyden para alinmaya basladi cikan cihazlar yeterli donanimdan yoksun olarak cikip açıklarını kapatmak icin ayni versiyonun uprage edilmis surumlerini cikariyorlar artik ben bir konsol sevdalisi olarak bu durum iyice canimi sikmaya basladi psn plus gibi bir sacmalik ps3 doneminde iyiydi ama ps4 doneminde iyice soygunculuk kismina atladilar adamlar iyiyde iyiye pcye gecmeyi dusunuyorum artik su konsollarin ozel oyunlari olmasa cogu kisi donup yuzune bakmicak artik cihazlarin. Sizlerin bu konuda yorumlariniz nedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnbzkrt -- 26 Eylül 2017; 11:46:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle söyleyeyim. Plus üyelik bence pahalı. 2 paket sigara parası vs. demeyin. Zaten oyun alarak yeterince para kazandırıyoruz. Bunun üzerine Plus'a para vermek saçmalık. Olayın Steam gibi olması lazım. Oyunlar store üzerinden veya kutulu olarak ucuz da değil. İndirimlerde denk getirirseniz belki.
    Fakat konsolların PC'ye göre daha ucuz ve avantajlı olduğu kasma, donma, açmama vs. sorunlarının olmadığını düşünürsek bence ayda 20TL plus tolere edilebilir gibi duruyor.
  • Pc’ye geçince çok mu ucuz olacak, bir aldığında 5-6 sene götürecek mi. Oyunlarda hilesiz hurdasız online oynayacak mısın? Yazdıkların saçma kusura bakma. Ayrıca plus için ağlamaktan vazgeçin artık. Ayda 10-12 liraya adamlar, until dawn, infamous, just cause gibi oyunlar veriyor artık. Oyun kayıtları için 10 gb alan veriyor vb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinle aynı fikirdeyim. Plus diye bir saçmalık çıkarttılar...satamadıkları abidik gubidik oyunları, 2-3 yıl önce çıkmış ve miyadını doldurmuş oyunları bedava veriyoruz diye soygunculuğu kılıfına uydurmak için yıllık 180 TL "HARAÇ" alıyorlar. Bu neyin kârdan zararı da Plus'a zam üstüne zam ekliyorsun. Oyun satışlarının çoğu neredeyse dijital'e döndü ama bu arkadaşlar indirim yapacağına sürekli fiyat arttırma peşinde. Benim aklıma gelmiyor değil. PC'ye dönmeyi bende düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna fazla kafayı yormanın artık bir manası kalmadı çünkü akılalmaz bir rakamla konsol satıyor sony. Ex oyunları var konsol almadan başka şekilde oynayamıyorsun. Biz de oyunlar pahalı diye heryerde pahalı değil yabancı ülkelerde bizim aldığımız oyunlar bizdeki 50tl gibi bir rakam a geliyor. 50 euro 50 pound 50$ çok da bişey değil. Dolayısıyla düzenin değişmesi zor pro çıktı o bile yok sattı. Plus olayı bence de saçma. Onun dışında 1. Cihazı alacaksın 2. İndirim ya da kardeşlik yoluyla oyun alacaksın. Ben de bir ara bu durumdan bunaldım ama horizon bloodborne gibi oyunları oynamanın başka yolu yok tekrar ps4 aldım. Ps5 çıkınca da almayı düşünüyorum napayım zevk aldığım başka bir mevzu yok arada açıp oynuyorum kafa dağılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne olursa olsun millet paşa paşa alacak sony mallarını
  • Özellik şu plus olayına el atmaları lazım. İki tane plus üyeliği sunmalılar. Birisi sadece online oynamak için diğeri ise oyunlarla beraber isteyen için.
  • Yıl 2018 olacak hala plusa para verenler var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus çok pahalı pro aldım ama pişmanım resmen yatıyor boş boş 1699 lira verdik az değil oyunlar desen pahalı 2-3 oyun aldık öyle duruyor plus a para vermek içimden gelmiyor pc ve Steam olmasa oyun ile bağımız kalmayacak resmen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 21 Eylül 2017; 20:29:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel oyun konusunda katılıyorum, eger ozel oyunlari olmasa ben de 12 yildir PlayStation oynayan biri olarak pc'ye gecerdim. O zaman buyuk oranda artisi kalmiyor bana kalirsa ama gel gelelim ozel oyunlar da piyasanin en iyisi, ps'e sadece mevcut exclusive oyunlar cikiyor olsa yine satin alirdim acikcasi.



    Ulkemizde de ne yazik ki konsol oyunculugu luks. Asgari ucretle artik 5 tane yeni oyun alabiliyorsunuz, Ingiltere gibi ulkelerde 40 tane. Keza konsolun kendisi de ayni sekilde. Dar gelirli olup oyuncu olmak ne yazik ki çok çok zor. Sadece oyunculuk degil hobilerin bir çoğu bize lüks.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) başlıktaki "olucak" kelimesi "olacak" şeklinde yazılır.

    2) ticaret yapan herkes para kazanma amacı güder. bakkala girip bedava su alamazsın. suyu toptan satan firma zam yaparsa bakkal da; "aman mahalleli ne yapar ben yine eski fiyattan vereyim" demez.

    lüks/eğlenceye yönelik tüketim mallarında/hizmetlerinde bu süreç daha farklı işler, talep varsa fiyat düşmez, artar.

    şaşılacak bir durum yok, paranın icadından beri böyle bu.


















    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 22 Eylül 2017; 7:36:51 >
  • The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    Oyun olayı lüks gibi görülse de değil. Biraz aklını kullanan araştıran oyunları bedavaya bile oynar oynuyor. Şuanda God of War çıkmış olsa 200 TL ye o oyunu Digital de 3 kişi oynayabiliyor. Pri hakkı 120 TL civarı. 2nay sindire sindire oynayıp bitirsen ve satsan aynı paraya da satabilirsen 10,20 TL ucuza da. En kötü ihtimalle 20 tlye ps4 ün en iyi oyunlarından birini oynamış olursun. Bu tüm oyunlar için geçerli.

    Plus'ın bedava olmasını herkes ister ama, son 3 ayda verdikleri 5,6 oyun vermiş olduğunuz yıllık ücreti karşıladı bile.

    Bilgisayar ile ps4 çok ayrı platformlar, oyun delisi bir adam ikisini de alır keyfine bakar. Maddi durumu el vermeyen biraz sabırlı olursa ucuza tüm oyunları rahat rahat oynar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defected

    1) başlıktaki "olucak" kelimesi "olacak" şeklinde yazılır.

    2) ticaret yapan herkes para kazanma amacı güder. bakkala girip bedava su alamazsın. suyu toptan satan firma zam yaparsa bakkal da; "aman mahalleli ne yapar ben yine eski fiyattan vereyim" demez.

    lüks/eğlenceye yönelik tüketim mallarında/hizmetlerinde bu süreç daha farklı işler, talep varsa fiyat düşmez, artar.

    şaşılacak bir durum yok, paranın icadından beri böyle bu.


















    .

    en akli başinda yorumlardan biri ayrica bir diger arkadasin yazdigi gibi kardeşilik vs gibi konulardan oyunu alip oynayip satip 10-20 lira gibi bir rakama oyun oynanabiliyor. veyada beklerim dersen indirim takip edip indirimli oyun alinabiliryor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herhangi bir sorun yok, zaten sürekli indirim yapılıyor indimi beklemez bir oyunu çıkar çıkmaz alırsanız tabi ki lüks olur. Pcde de farklı değil, hatta daha da kötü: 1400 liraya aldığım ps4 ten 4 ay sonra 2000 liraya aldığım kasa bugün minimum sistem gereksinimi için dâhi yetersiz kalıyor, madencilerin ekran kartı piyasasını bozduğunu varsaymazsak en az 400 liralık bir ekran kartı almam gerekiyor ki geçtim yenileri , geçen sene çıkan oyunları oynayabileyim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğin şeyi yaptım ve pişman olup konsola dönüş yaptım. pc de hile var, rekabet şartları aynı değil (ekipman), 60+ fps alsan bile bazı oyun sorunları yüzünden takılmalar falan olabiliyor, ayrıca konforlu değil. bileklerim çok kötü oluyor benim uzun süre mause ile oynayınca. ergonomik alsanda çoğu aynı. duruş şekli rahat değil vs. daha gider. ayrıca aldığın parçaların 2. elini satmak çok değer kaybına uğratır. tek tek satmayla uğraşırsın. Steam hiç ucuz değil yada bana öyle geldi. ben şuana kadar cebimden 5 kuruş çıkmadan oyun oynayıp bitirip satarım kardeşlik bölümünde. ha arada özel oyunlar olur destiny, battlefield gibi sürekli sende kalması gerek bir onlara verirsin para o kadar. biraz ölücülük olacak ama psn plus da 15 günde bir yeni Üyelik açıp sınırsız şekilde aynı kart ile online oynayabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 22 Eylül 2017; 12:35:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkiye de konsol gitmiyor. Oyuna para ver ayrı dert plus â para ver ayrı dert. Şimdi gelip kardeşlik falan diyecekler. Kime güveneceğim ben kardeşlik yaparken? Konsolların tek avantajı exc. Oyunların olması ve hile olmaması.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS1-2 dönemleri ne kadar masummuş. Şimdiki gibi tam oyun fiyatına yarım oyun satmıyorlarmış. Şimdi don atletten bile para kazanma derdindeler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz pc gibi 24 saat nete bağlı olmasa bağlantı hızları bu kadar iyi olmasa yarım yamalak oyunu zor çıkartırlardı. Dlc yi hiç satamazlardı. Plus hiç olmazdı. Bu imkanı paraya çeviriyorlar. Adam sf5 çıkarıyor karakterlerin çoğu eksik her eklenen karakter zorunlu güncelleme ile oyuna ekleniyor oynamak istersen store dan al diye sayfa çıkıyor ring vs herşey para. Ya dlc al ya da tek tek karakter al sen bilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomik olarak PS şu anki PC donanım ekipmanına nazaran çok daha hesaplı. gtx 1060 fiyatına ps4 pro alıyorsun. Her oyun için 100-200 lira para bayıyorsun ama indirim yakaladın mı epey uygun oluyor.

    https://psprices.com/region-tr/index?platform=PS4&page=1

    şu siteye giriş yap takip et. günlük bakıyorum. istediğim oyunlar indirime girince e-mail bile atıyorlar.
  • Pc de korsan devam ettigi surece konsollar oyun dunyasinin lokomotifi olmaya devam edecekler,firmalar konsol oyunu satislariyla ayakta duruyor.

    Ayrica Need for Speed Payback 1080p 60 fps yuksek ayar icin istenen kart gtx 1060 hatirlatiyim.Pc de de durumlar tozpembe degil yani.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.