Şimdi Ara

Ne oldu bu arabaya Lütfen bakın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar henüz 4500 Km de olan peugeot 307 mi sadece süspansiyonların sertliğini gidermek için servise götürdüm. Daha öncesinde araç çok sessiz ve çok ataktı. Vites değiştirince çok hafif gaz verince bile asvaltı yırtıyor gibi kendini leri atıyordu ve motorun sesini dahi duyamyordum.

Sadece süspansiyon burçları değişmiş ve motra 200 gr yağ eklenmiş ama şimdi araç basbas bağırıyor!!! Ve bağırması bir yana çekişten düşmüş durumda gitmiyor...Servise telefon açtım bakan ustaya sorum abi diyor motora hiç birşey yapmadık ama mümkün deği araba bir gün önesiyle şimdinin arasında dağlar var. Motor ısınıyor vites itiyor gibi basbas bağırıyor ama hızanmıyor...
    Eklemeyi unutmuşum... Usta aracı test cihazına yani bilgisayara bağladıklarını ancak olumsuz bir değerin olmadığınıda söylemişti. Aracı servise bıraktıktan sonra 10 km Kullanılmış olarak aldı sanırım test etmişler. 10 km dede baskı balata yenilebilirmi bilemiyorum...

Motoru temizlemişler. Sizce ne olmuş olabilir b arabaya... Aynı depo benzin duruyor üzerinde değişik bir benzin alınmadı... Kimi baskı balata diyor kimi hava filtresi diyor kimi beyin diyor??? Ne yapmalıyım neden sizce bu sorun...

Herkeze teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixo -- 31 Mart 2007; 21:55:46 >

• arkadaşım eğer dediğin gibi motor yıkandıysa elektronik aksamların birinde kısa devre yada direnç oluşmuş olabilir aracını test cihazına bağalatıp baktırman lazım
  • Elektronik aksamında sorun oluşmuş olabilir. Serviste test cihazına bağlatmanız iyi olur.
  • Eklemeyi unutmuşum... Usta aracı test cihazına yani bilgisayara bağladıklarını ancak olumsuz bir değerin olmadığınıda söylemişti. Aracı servise bıraktıktan sonra 10 km Kullanılmış olarak aldı sanırım test etmişler. 10 km dede baskı balata yenilebilirmi bilemiyorum...
  • ewet serviste bilgisayar bağlat ama en önemlisi sanki o aletlerden çok iyi anlıyormuş gibi git başında dur gör bişiler çewirmesinler oluo çnk servislerde duyuyorum hep
  • quote:

Orjinalden alıntı: felixo

Arkadaşlar henüz 4500 Km de olan peugeot 307 mi sadece süspansiyonların sertliğini gidermek için servise götürdüm. Daha öncesinde araç çok sessiz ve çok ataktı. Vites değiştirince çok hafif gaz verince bile asvaltı yırtıyor gibi kendini leri atıyordu ve motorun sesini dahi duyamyordum.

Sadece süspansiyon burçları değişmiş ve motra 200 gr yağ eklenmiş ama şimdi araç basbas bağırıyor!!! Ve bağırması bir yana çekişten düşmüş durumda gitmiyor...Servise telefon açtım bakan ustaya sorum abi diyor motora hiç birşey yapmadık ama mümkün deği araba bir gün önesiyle şimdinin arasında dağlar var. Motor ısınıyor vites itiyor gibi basbas bağırıyor ama hızanmıyor...
    Eklemeyi unutmuşum... Usta aracı test cihazına yani bilgisayara bağladıklarını ancak olumsuz bir değerin olmadığınıda söylemişti. Aracı servise bıraktıktan sonra 10 km Kullanılmış olarak aldı sanırım test etmişler. 10 km dede baskı balata yenilebilirmi bilemiyorum...

Motoru temizlemişler. Sizce ne olmuş olabilir b arabaya... Aynı depo benzin duruyor üzerinde değişik bir benzin alınmadı... Kimi baskı balata diyor kimi hava filtresi diyor kimi beyin diyor??? Ne yapmalıyım neden sizce bu sorun...

Herkeze teşekkürler...

ARABANIN SUYUNA BAKTINMI DOSTUM ORAYA BI GOZ AT SONA BASKA SEYLER SOLERIM AMA ŞUNA BI BAK MOTORU YAKMADAN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bu ne
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.