Şimdi Ara

Ne olcak bu dropların hali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pony level farmlıyorum surekli 20 dakikada 3-5 arası ilv63 item dusuyor ama gel gelelim itemlerin hali içler acısı can sıkmaya basladı artık gercekten son farmdan çıkanlar ss i aşşağıda bunlar değil 63 35lv bile etmez.Illa item için saatlerce ah de ticaret mi yapacagız nedir yani olay?

• pony lvl inanılmaz kötü, ha %90 63 lvl bir weapon cıkıyor ama bir kere mi düzgün stat almaz, act3 de berbat act4 de berbat, act2 iyi gibi sanki bu aralar.
  • Act2 yi de en bastan sona kadar 1 tane elit atlamadan farmladim dun 1m etcek item dahi yok 3-4 saat oynuyorum gunde en az 30 tane 63lv item aciyorum hepsi cop.Birde 2gun once ponyden 35lv legend dustu guler misin aglar misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • item olayı bence tamamen piyango, o açıdan bol bol farmlamak gerekiyor. magic find'a yükleniyor herkes ama oda piyangodan daha çok bilet almak gibi. sadece düşen itemin sayısını arttırıyor. halbuki piyango aynı piyango. blizz bu işe el atmazsa zaten yakında oyuncusu kalmayacak.

can sıkıntısına bi gold kasıyorum, bi act2 farmlıyorum, bi act1 farmlıyorum, farklı karakterleri geliştiriyorum vs ama hakatten heyecanı kalmadı hiç. sabır taşı olduk iyice.
  • vallahi act3 e yeni geçmiş biri olarak ora farmlanmaz arkadaş. 10 dakikamı aldı bir elit . zaten bnm karakter act2 yi bile rahat farmlayamıyor. yalnız mf bile olmadan act 1 i farmlıyorum sürekli birkaç m edecek 3-5 item düştü . oyunun seseini kapatıp müzigimi açıp sadece fare tuşlarıyla bence gayet şanslı gibiyim :)
  • Drop/zaman açısından bakarsanız act 1 çok çok ideal. Son birkaç gündür valor ile 350 civarı mf ile farm yapıyorum, bir sürü para edecek item düştü. Milyonluk da var, yüz binlik de var; ama var yani. Emeğimin karşılığını alıyorum. Hatta son 24 saat içerisinde 4 tane legendary düştü, 5.'ye kasıyorum bakalım
  • act1 de zaman kaybi sadece 1 saate 2 tane i63 anca dusuyor act3-pony de bol bol 63 dusuyor ama cop cikincada insanin morali bozuluyor.Her class icin farkli itemlar olsa keske mesela wiz icin shoulders kesin olarak 75-150 arasi int 75-150 hp diger monk icin dex-vit gibi diger ozelliklerde rastgele ciksa 40-80 arasi all res gibi ama i63 de 15all res +exp health globe gibi seyler cikinca can sikiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu GB Olayı ne işe yarar?
    18 yıl önce açıldı
    Buda ne böyle ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi itemler genelde instance,mağara gibi yerlerden düşüyor.
  • eldeki imkanlar bu olunca mecburen act1 kasıyoruz . elbetteki burda ki birçok arkadaş gibi garip garip itemlerle dps'miz 50 küsür bin olsa act3 farmlamak nede güzel olurdu. aslında bendekide bir umut en azından düşen itemlerle biraz olsun karakteri geliştirmek ve o seviyelerde oynayabilmek amacı bile oyunu yeterince zevkle oynamama sebep olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

İyi itemler genelde instance,mağara gibi yerlerden düşüyor.

valla bana da öyle denk geliyor genelde, güzel tavsiye +1
  • rakkisdeki bilmem ne ice magarası var orası en iyi yerdir item açısından..
  • Itemların düştüğü özel mekanlar yok her yerden güzel eşyalar düşebilir. En üst kalite eşyaları a1 den bile bulabilirsiniz.

ilvl61-62 bile çok sağlam prefix suffix(affix veyahüt mod) ile çıktığında oldukça iyi olabilir. Mf eşyanın alacağı prefix ve suffix sayısını yükseltir, suffix ve prefix in kalitesini yani str veren bir suffix in alacağı str miktarını etkilemez. Nitekim düşük mf ile 3-4 yüksek mod alan bir eşya bile piyasada ki en kral eşyaların arasında yerini alır. Mf kesinlikle büyük yardımcı etkendir.

Sonuç olarak mevzu tamamen eşyanın,http://diablonut.incgamers.com/affixes şu listeden istenilen ve yüksek affix almasına bakar. Tamamen şans. Öyle gizli ve özel faktörler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 7 Ağustos 2012; 9:11:07 >

• MF değil GF item yapıp gold kasın.. Daha sonra da AH yolunu tutun daha kârlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

MF değil GF item yapıp gold kasın.. Daha sonra da AH yolunu tutun daha kârlı...

ah de durgun gold zaten 1.5tl o yuzden 1parca mf li all resli duzgun statli item 40-50m iken ugrasilmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

ah de durgun gold zaten 1.5tl o yuzden 1parca mf li all resli duzgun statli item 40-50m iken ugrasilmaz

Ben eksik yazmışım, altın satmak için değil, item almak için AH'ye bakın yazacaktım.. Özür!
  • quote:

quote:

quote:

Ben eksik yazmışım, altın satmak için değil, item almak için AH'ye bakın yazacaktım.. Özür!

Zaten 300 saat oynamam ragmen uzerimde 1tane drop item yok.Bundan yakınıyorum bende

• Act1 ve 2 farm yapıyorum daha dogrusu en bastan baslıyorum act2 ye kadar gidiyorum en son 124 dex 100 vit 1 sock Critli ve 35 MF bir neck dustu uzun zamandır onu kullanıyorum dahada bir icraat yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten 300 saat oynamam ragmen uzerimde 1tane drop item yok.Bundan yakınıyorum bende

Bu oyunda başta dh başlayanlarla ahta takılanlar güzel gear yaptı. Sadece dropla bir yerlere gelmek hayal...

• Bugun ki 24 tane i63 droplarım (offhand-ring-amulet 62) 1 ring dısında yine hepsi çöp şans yine gulmedi.

Yalnız inat ettim 250euroluk bir item dusurup satmadan yılmayacagım. O item dusene kadar her gün dropları burda paylaşacagım.

• quote:

Bugun ki 24 tane i63 droplarım (offhand-ring-amulet 62) 1 ring dısında yine hepsi çöp şans yine gulmedi.

Yalnız inat ettim 250euroluk bir item dusurup satmadan yılmayacagım. O item dusene kadar her gün dropları burda paylaşacagım.

Oyunu bıraktım fakat her gün droplarını merakla beklicem
    Böylesi oynamaktan daha heyecanlı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.