Şimdi Ara

Ne olacak bu fiziğin hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar denemelerin hepsinde yaşadığım bi sorun bu.diğer dersler süper gidiyor fizik işi bozuyor arkadaş.örneğin bi denemede 1 y türkçe 1y mat 4 y sosyal yapıyorum.fen kimya 2y biyo 1y ama fizik 6y.çalışmasam diyecem lan çalışmıyorsun olmuyor diye o da değil arkadaş.nası aşacağım bu durumu arkadaşlar?denemede çözüyorum az yanlışım çıkıyor fizikte 1-2 gibi ama genel bi denemede 5-6 y.güzel net gelecek diyorum fizik bitiriyor beni

• mf4 istiyorsan mecbur yapacan hacı.fizik nankör ders ama napalım bizimde yanlışlarımız çıkıyor
  • Forumda denilenlere göre herkes 140 üstü yapıyor anlamadım millet nasıl çalışmış ne zaman çalışmış tek okuyusta ezberleyen süper zeka mı yoksa sıkış mı bunları ayırt edemez hale geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hollow ichigo

Forumda denilenlere göre herkes 140 üstü yapıyor anlamadım millet nasıl çalışmış ne zaman çalışmış tek okuyusta ezberleyen süper zeka mı yoksa sıkış mı bunları ayırt edemez hale geldim

Kardeşim herkes 140 üstü yapıyor 200 ıq su var bunların ve 1. sınıfta ygs çalışmış tipler hatta arkadaşım anaokulunda fonksiyon çözüyordu onun için 1. kesin bu forumdan çıkıcak sende şansına küsebilirsin
  • Empty Words. kullanıcısına yanıt
    önceliğim tıp.
  • Hollow ichigo H kullanıcısına yanıt
    emin ol kardeşim yapıpta yazan da var bu foruma ,şişirip yazan da.allah yardımcımız olsun.bizim eksiğimiz ne ki yapamayalım 140
  • Sana yalancı veya salliyorsun demek istemedim zaten yanlış anladiysan kusura bakma genele soyledimde fen lisesi olarak 140 bana zor geliyor senin kolaymis gibi söylemen şaşırttı biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    yok usta alınma değil virgül filan kullanmayınca yanlış anlaşılıyor.hiçbir zaman böyle bir amaç taşımadım.öğretmen lisesinde okumaktayım.allah hepimizin yardımcısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waswas12 -- 3 Aralık 2014; 23:17:05 >
  • Amin cumlemize anlamadigim konuya calisip test cozsende yinede yanlis yapabiliyorsun onu nasil minimuma indirdin gerçekten tebrik ederim

usta aynen şu oluyor bende ders çalışma dersen tamam var,test çözme desen var.deneme yapıyorum fem denemesi ondan arada 2 3 oluyor fizik arada 5 6.nette çözümleri var bilirsin onlara bakıyorum.tamamdır şu soru öyle çözülecek diyorum.arkadaş denemeye bi giriyorum fizik 6-7 yanlış.asıl sorunum bu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waswas12 -- 3 Aralık 2014; 23:26:54 >
  • Fizik ygs sorulari genelde yoruma dayali oluyor işlem cok cok az oluyor lys de genelde işlem çıksada bir yerde yanlış yorumluyor olabilirsin ona bak hocalarindan falan yardım al bence

eyvallah hocam bu yorum işini halletmem lazım
  • Rica ederim :) bide çalıştığın konu kalıcı olmuyor unutabiliyorsun bazen duzenli tekrar yapmak gerekiyior mu

• emin olun forumda 140 net yapanların sayısı 140 net yazanlardan fazla
    sayısallardan özellikle biyolojide tekrar gerekli hocam.ama diğer kimya mat. geo gibi derslerde test çözersen hatırlarsın heralde
  • bilmiyorum da 140 yapmadım ama 100 lerden 125 130 lara kadar yapabildim.hocam sıkı sıkıya forumu takip etmiyorum ama benimde gözüme çarpıyor.haklısınız.
  • Ben öyle düşünmüyorum bu kadar kişi 140 yapıyorsa ilk 10 bin belli o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Hollow ichigo

Ben öyle düşünmüyorum bu kadar kişi 140 yapıyorsa ilk 10 bin belli o zaman

2014te forumdan kac kisi tıpı kazanmıs bir bak ki İTÜ odtu Boğaziçi kazanan MF-TMlerde var

Demem o ki iyi yapan ve sınavdada iyi yapacak kişiler forumda gelip 140 netim var tavsiye verin diye konu acmıyor,

Ygsler acıklanınca beni haberdar edin sonucu görelim

• Ben ygs fen denemesi çözmeye başladım çaresizlikten :D 2 ay fizik kasıcam lys temeli için ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waswas12

arkadaşlar denemelerin hepsinde yaşadığım bi sorun bu.diğer dersler süper gidiyor fizik işi bozuyor arkadaş.örneğin bi denemede 1 y türkçe 1y mat 4 y sosyal yapıyorum.fen kimya 2y biyo 1y ama fizik 6y.çalışmasam diyecem lan çalışmıyorsun olmuyor diye o da değil arkadaş.nası aşacağım bu durumu arkadaşlar?denemede çözüyorum az yanlışım çıkıyor fizikte 1-2 gibi ama genel bi denemede 5-6 y.güzel net gelecek diyorum fizik bitiriyor beni

Fizik soruları çözerken kendine bir ön yargı koyuyorsan yani kendi düşüncelerin de yapamıcam korkusu varsa ve soru sadece yapmak için yapıyorsan yanlış çıkar aklını tam vermediğinden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.