Şimdi Ara

NE OLACAK BU CİZRE VE SUR'UN HALİ ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
3
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sahrayıceditli 77

    quote:

    Orijinalden alıntı: 6.cadde

    Harbi kılsız mısın? Kıllarının hepsi gitti mi? İnanmam. Ne kullandın? Östrojen mi???

    ÖSTRÖJEN ne la ?

    Östrojenler, kadınların adet döngüsünde ve diğer memeli hayvanların dişilerinde estrus döngüsünde önemli rol oynayan bir grup steroid hormondur.
    Östrojenler hem erkek hem kadınlarda bulunmakla beraber, üreme yaşında kadınlarda seviyeleri çok daha yüksektir. Bu hormonlar kadınlarda göğüs gibi ikincil cinsiyet özelliklerinin gelişimini sağlarlar ve adet döngüsüyle ilişkili olan endometrium kalınlaşması ve diğer süreçleri düzenlerler. Folikül uyarıcı hormon (follicle stimulating hormone, FSH) ve lüteinizan hormon (LH), yumurtalayan kadınlarda östrojen üretimini düzenlerler. Kan dolaşımında bulunan östrojen, FSH ve LH'nin seviyelerinin azalmasına neden olduğu için bazı oral kontraseptiflerde östrojenler bulunur.
    Kadınlarda bulunan üç ana östrojen, östradiol, östriol ve östron'dur. Menarş ile menopoz arasında başlıca östrojen östradioldür. Vücutta bunlar enzim reaksiyonları sonucu androjenlerden sentezlenir. Östradiol testosterondan, östron da androstenedion'dan sentezlenir. Östron östradioldan daha zayıf etkilidir ve menopoz sonrası kadınlarda östradioldan çok östron bulunur.
    Östrojen hormonu kadınların yüksek acıya dayanmasını sağlar. Östrojen hormonu saldırganlaştırır, saçların çıkmasını sağlar, kıllanmayı azaltır.






  • devletin gücünü gören bölge halkı hdp ve örgütçüleri istemiyor şimdi. ama seçimlerde onlara oy verenlerde onlar. bu bölgede emperyalizme en çok karşı çıkıpta en çok onların oyuncağı olan maalesef kürtlerdir. ben vatanseverim kesinlikle de kuru kuruya bir sevgim yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozoz15

    devletin gücünü gören bölge halkı hdp ve örgütçüleri istemiyor şimdi. ama seçimlerde onlara oy verenlerde onlar. bu bölgede emperyalizme en çok karşı çıkıpta en çok onların oyuncağı olan maalesef kürtlerdir. ben vatanseverim kesinlikle de kuru kuruya bir sevgim yok.

    Dostum bence sizde haklısınız ( Orhan GENCEBAY ) :)
  • Temizleyeceğiz hepsini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GGQQWP

    Temizleyeceğiz hepsini.

    İnşaalah dostum bir de keşke meclistekinler temizlense bu iş tamamdır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.