Şimdi Ara

Ne olacak bizim defansın hali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maşallah biçerdöver gibi geleni geçeni ceza sahası içerisinde indiriyoruz. Dany yine boş geçmemiş, bir tek kırmızısı eksik. Fatih hoca umarım ayarı verir, yoksa süper kupa finalinde topuğumuza sıkarız.

• Chedjou biraz icimi rahatlatti bu macta. Semihte toparlarsa iyi ikili olacaklar insallah.
  • Ya anlamıyorum kafayı yicem.Yahu bu Dany zaten yabancı sınırından dolayı oynayamayacak.Aslan gibi Semih var onun yerine.Niye ağlayıp zırlıyosunuz.Daha defans ikilimiz yan yana oynamadı bile bi sakin olun danyyle olmaz danyyle gitmez.Dany iyi olsa bile oynamayacak zaten o kadar para verip Chedjou alındı.Semihin yeri zaten garanti.
  • chedjou iyiydi bugün baya. penaltı da olmasa mükemmel aslında zaten penaltı da değil net topa müdehale o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

Ya anlamıyorum kafayı yicem.Yahu bu Dany zaten yabancı sınırından dolayı oynayamayacak.Aslan gibi Semih var onun yerine.Niye ağlayıp zırlıyosunuz.Daha defans ikilimiz yan yana oynamadı bile bi sakin olun danyyle olmaz danyyle gitmez.Dany iyi olsa bile oynamayacak zaten o kadar para verip Chedjou alındı.Semihin yeri zaten garanti.

Hayırdır hocam? İlk söylediğiniz cümle biraz gerçekleşmiş gibi, ben şakayla karışık yazdım zaten bunları. Semih'in oynayıp Dany'nin tribüne gideceğini bizler de biliyoruz.
  • Semih yerine Dany i tercih ederim.Biraz zaman. tr nin en iyi ikilisi olacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dany konusunda şunu demek istiyorum sanki hazırlık döneminde üstünde ekstra bi baskı oluşmuş gibi ,

Yani kendini göstermek ve dikkat etmek isterken daha çok hata yapıyor gibi geliyor bana , en kötü ihtimal önemli bir alternatif oyuncu...

Defans için şanssız bir hazırlık dönemi olduğunu düşünüyorum , farklı ikililer deneniyor uyum kolay olmayacaktır zamanla daha uyumlu olacaklardır ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelene eyvallah çekip buyur diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Ya anlamıyorum kafayı yicem.Yahu bu Dany zaten yabancı sınırından dolayı oynayamayacak.Aslan gibi Semih var onun yerine.Niye ağlayıp zırlıyosunuz.Daha defans ikilimiz yan yana oynamadı bile bi sakin olun danyyle olmaz danyyle gitmez.Dany iyi olsa bile oynamayacak zaten o kadar para verip Chedjou alındı.Semihin yeri zaten garanti.

Hayırdır hocam? İlk söylediğiniz cümle biraz gerçekleşmiş gibi, ben şakayla karışık yazdım zaten bunları. Semih'in oynayıp Dany'nin tribüne gideceğini bizler de biliyoruz.

Sana demedim zaten sadece.Genel olarak herkeste bi panik havası.Sinirlendim kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Dany konusunda şunu demek istiyorum sanki hazırlık döneminde üstünde ekstra bi baskı oluşmuş gibi ,

Yani kendini göstermek ve dikkat etmek isterken daha çok hata yapıyor gibi geliyor bana , en kötü ihtimal önemli bir alternatif oyuncu...

Defans için şanssız bir hazırlık dönemi olduğunu düşünüyorum , farklı ikililer deneniyor uyum kolay olmayacaktır zamanla daha uyumlu olacaklardır ...

Dany bildiğin dany işte bunun hazırlığı falan yok, geçen senede aynıydı bu adam ne çabuk unuttunuz, stadda danynin ayağına top geldiğinde nefesimizi tutuyorduk topluca acaba bu sefer ne hata yapacak diye.

• danyle amrabata yazik olacak yabanci sinirlamasindan dolayi

• Semih döndüğünde ne kadar hazır olacak acaba? Adam kampı kaçırdı be ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Sana demedim zaten sadece.Genel olarak herkeste bi panik havası.Sinirlendim kusura bakma

Estağfurullah hocam, Allah Allah bir şey de yazmadım diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.