Şimdi Ara

Ne okuyacağım konusunda kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Meslek lisesi mezunuyum ve bu sene üniversite okumak için dershaneye gitmeyi düşünüyorum. Ama lisede istemediğim bir bölümü okuduğumdan o meslek üzerinden devam etmeyeceğim. (Ticaret okudum.)

Şimdi aklımda turizm vardı,turizm okumayı düşünüyordum ama bazı arkadaşlarımdan aldığım yorumlar beni bu bölümden caydırdı.

Sizden bölüm önerisi istiyorum arkadaşlar. Şu bölüm iyidir ya da şu bölümün iş olanakları iyidir gibi. (İnternette nereye baksam ya öğretmenlik yazıyorlar ya da halkla ilişkiler ya da benim gördüklerim bu yönde.)

Senin ne okuyacağını biz nerden bilelim diyebilirsiniz,amacın yoksa okuma da diyebilirsiniz ama ben üniversite okumak istiyorum yani bir bölüm bulabilirsem tamamıyla dershanede onu kazanmaya odaklanacağım.

Sizin okuyacağınız bölümleri de yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Konudışı özele açtım ama cevap yazan olmayınca buraya açayım dedim.

• sana şöyle açıklayayım, hiç bir bölüm iyi değil. tüm meslekleri, tüm okulları tek tek araştır. hiç birisi hakkında yazılanlar %50 olumlu bile olamıyor. çünkü iyi puan alırsan zor bir bölüme ve zor bir okula giriyorsun, karşılığını mezun olunca da alamıyorsun... işe girmen garanti oluyor ama o kadar emeğin karşılığını vermiyorlar, az puan alıp başka bir bölüm okursan da zor olma riski olduğu gibi iş bulma sıkıntısı da baş gösterebiliyor. pek yardımcı olamadım ama sana şöyle söyleyeyim, tıpından mühendisliğine her şeyi araştırdım, herkes ağlıyor arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

sana şöyle açıklayayım, hiç bir bölüm iyi değil. tüm meslekleri, tüm okulları tek tek araştır. hiç birisi hakkında yazılanlar %50 olumlu bile olamıyor. çünkü iyi puan alırsan zor bir bölüme ve zor bir okula giriyorsun, karşılığını mezun olunca da alamıyorsun... işe girmen garanti oluyor ama o kadar emeğin karşılığını vermiyorlar, az puan alıp başka bir bölüm okursan da zor olma riski olduğu gibi iş bulma sıkıntısı da baş gösterebiliyor. pek yardımcı olamadım ama sana şöyle söyleyeyim, tıpından mühendisliğine her şeyi araştırdım, herkes ağlıyor arkadaş...

Yorum için teşekkür ederim. Dershaneye yazılmama 1 ay var daha o yüzden düşünüyorum devamlı. İşin içinden çıkamayınca buraya başvurdum en sonunda. Benim de karşılaştığım çoğu insan işinden memnun değil. Teşekkür ederim tekrardan.

• Hukuk dusundunmu ?
  • İlgi duyduğun işlere yönelmen daha iyi olur senin için. Bu soruyu kendine sorman gerek bence. Hayatını başkaları yönlendirmesin. İstediğin meslekleri ve okulları iyice araştırırsın. Sonuçta bu senin hayatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X.Arybdis

Hukuk dusundunmu ?

Hukuk düşünmüyorum

@Beefcake

Sonuçta öneri istiyorum yani siz ne derseniz onu yapacağım demiyorum. Yönlendirme olmuyor bence.

Teşekkürler yorumlarınız için.
  • Bence yönlendirme oluyor. Bak sen turizm istemişsin arkadaşların seni caydırmış buda bi yönlendirme değil mi ? Arkadaşların doğru söylemiş bence.1 sene dershaneye gidip hazırlanıcaksan hedeflerini biraz daha büyültüp kendi istediğin bi bölümü seçmelisin. Bilgisayara ilgin varsa bi düşün derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.