Şimdi Ara

Ne Marka Power Supply Alayım? 50dolar civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana 50 dolar ve altında güç kaynağı lazım. En az 400-420W olmak zorunda. Bana tavsiye edebileceğiniz power supply varsa lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80theCity -- 18 Ocak 2006 15:06:19 >

• 50dolara real 400 alamazsın. Bu fiyata minton'un fanlı psu ları var onlardan al.
  • THERMALTAKE W0009R Silent Purepower 420W Nasıl bir seçim olur sizce...
    FSP 400W-60PNF PSU
    COLORS-it 550w Golden Power Silent
  • real 400 olmaz ama onun yerine 350w fsp alabilirsin.. veya tam 40 dolara tagan 400w 2 tane fanlı bi psu alablrsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykunsezer -- 18 Ocak 2006 12:32:10 >
  • tagan 400w 40 dolara nerede var acaba?
  • 40 dolar tagan cift fanlı????
  • http://www.karizmashop.com/detay.asp?stokpos=211201

Yukardaki FSP olabilir.

Not: Mesaj bende görüntülenmediği için ikinci kez yazıyorum. Ya gitmedi ya da bende bir sorun oluştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    5 ay önce açıldı
    850-1000W PSU önerisi olan?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FSP 400
  • FSP 400 de karar kıldım. Ne dersiniz
  • FSP iidir fakat modellerinin kalitesi arasında fark var. Yine de termaltenekeler kadar patlamıyorlar..
    iidir yani.. al..
  • FSP iyidir, 300W FSP imzamdaki sistemi rahatlıkla kaldırıyor(o/c yapamıyorum ama olsun)
  • "Ne marka power supply alayım" cümlesinden sonra ünlem işareti (!) değil, soru işareti (?) gelir. Forumda ikinci el power alabilirsin o fiyata, gerçek 350W.
  • Ben 50 Dolara SİLVER POWER marka 400W PSU aldım. Kadıköy Exa'adan almıştım. Varsa hala tavsiye ederim. Sistemimde 6800GT var ve hiç bir sorun çıkarmadan çalışıyor.
  • imzamdakini tavsiye ederim Tabiki Thermaltake
  • fsp tavsiye ederim... gerçekten güzel
  • FSP 350 400 450 ALABİLİRSİN TAVSİYE EDERİM YENİ YANİ BÜYÜK FANLI OLANLARDAN ALIRSAN DAHA MEMNUN KALIRSIN BENDE 350 WATTT KULLANDIM SORUNSUZ İMZAMDAKİ BİLGİSAYARI ÇALIŞTIRDI.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.