Şimdi Ara

NE KADAR YGS ÇALIŞMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar ee ben bu senenin mezunlarındanım sayısal öğrencisiyim bu sene ki ygs sınavında 25 bin yaptım ama lys yi yazın verdiği sıkıcılıkla neredeyse hiç takmadım ve son 1 ay kala konuları üstün körü bitirdim bu bana pahalıya patladı sıralamamı 27 bine düşürdüm lys ile beraber bu sene tercih yapmadım seneye bıraktım dün ygs denemesi yaptım ortalama bi denemesi ne zor ne kolay 132 net yaptım ama hatırlamadığım konular var sizce ne kadar ygs çalışmalıyım şimdiden itibaren yoksa direk lys mi çalışmaya başlayayım çünkü lys cidden ygs den çok daha önemli ikilemde kaldım arkadaşlar bi yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi not-ever -- 23 Aralık 2017; 16:1:14 >
  • drdaniel D kullanıcısına yanıt
    şuan 5 saat çalışıyorsan 3 ygs 2 lys çalış neden dersen 2 side birbirine yakın almışsın o kadar dağlar yok ygs çok yüksek olsaydı 3 lys 2 ygs derdim. Şuan Lys çalışırken de ağırlığını zorlandığın konulara ver. Ygs de ise konuları hoca işledikçe hoca ile birlikte git. Kendimden pay biçersem lys öyle sadece ygs den sonra çalışılarak yapılacak bir şey kesinlikle değil.Bana gelirsek geçen sene iyi netler yapıyordum sınavda olmadı bu sene tekrar deneyeceğim geçen sene ygs vakti günde 2.5 saat ygs çalışırdım denemelerim çok iyiydi lys ye neredeyse hiç vakit ayırmazdım sonra lys dönemi geldi organik ve analitik gözüme zor geldi nasıl olsa öğrenemem dedim salladım sonra onlarında çalışarak üstesinden gelebileceğimi anladım ama anladığımda limit türev integral le boğuşuyordum zaman ayırmak için soru çözmek yerine konuya abandım sınavda bana :)(bence senin pek bir konu eksiğin yoktur konuları seri çalışıp sorulara daha çok ağırlık verebilirsin daha çok soru tipi görebilirsin ,çözemediklerini de hocana sorar tam eksik noktalarını görürsün )

• bu çalışma süresi benimde kafama takılıyor.gün içinde ygs lys yi birlikte mi götürmek gerek? yoksa kısa sürede ygs bitirip lys ye mi başlamak?

biliyorsunuz ki kimya fizik ve biyodan ortak konuları da var.
  • senle durumumuz yaklasık aynı bende 25binden mezuna kaldım. bence önce ygs bi guzelce bitir zaten zamanımız bol olcak en gec 1 ay sonrada lys basla ozellikle mat2 ve lys fizik. biyoloji ve geometride ortak konu cok zaten :)
  • bnde ayni derttn muzdribim..hala oturmadi kafada....ve nednse zamann az kldiguni dusunmeye basladim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.