Şimdi Ara

Ne Kadar Yalnızım Onu Fark Ettim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlla tip gerekmiyo ama tıp önemli bı faktor Güzel kötü karakterli kıza 3.5 yıl katlansan anlarım ama hem obez hem karaktersize katlanılmaz formdaki birine temizlikçi diye hakaret ediyo seni kucumsemek için demiyorum yanlış anlama bende Brad Pitt değilim ama senin sarısın kız kolpa ya da senden kısa zamanlı ilgi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen karincayi bile incitemen hala kendini kanitlama çabası

• Olm 175 69 kilo gollumden hallicedir

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

Yok kız baya baya yürüyordu bana instadan. Kız zaten bana eski sevgilini bırak bence diyordu fakat ben yine ponçiği seçtim bunun kıymetini yine bilmiyor yine bilmiyor.

O kızla sohbet etmek isteseydim devamı gelirdi kızın zaten benimle tanışmak ve görüşmek için ilgisi vardı ben istemedim. Sohbeti kestim direkt.

Tipin kötü veya iyi olması benim için çok önemli değildir. Karakter önemlidir. Ben ponçikte çok farklı şeyler gördüm ondan sevmiştim fakat artık istemiyorum.

Kızın fotosunu görsen ağzının suyu akar. Yani o kızla sohbeti kesip ponçikle barıştık gene kıymetimiz bilinmiyor.

Saldım aga ne yapayım.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Bir zamanlar değildim.

• Bu sefer cidden saldın demi yazında aynı şeyleri diyodun

Saldım hocam.

Kendime özgü dertlerim var. Onun saçma sapan hareketlerini artık çekemiyorum. Bir süre kafamı dinlemek istiyorum. Kız mevzuları da basit bir şey bu arada çok kafada büyütülecek şeyler değil fakat bana benimle cehennemin dibine bile ne olursa olsun beraber sonucunu düşünmeden gidecek birisi lazım.

Yani iki zorluk görünce geri vites yapan birisine ihtiyacım yok. Yeni bir iş bulmam lazım. Enerjiyi dibe vuran insanlar çekilmiyor artık.

• Ciddi sorunların var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.