< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ne Kadar Yalnızım Onu Fark Ettim (2. sayfa)

-
-
Sen karincayi bile incitemen hala kendini kanitlama çabası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olm 175 69 kilo gollumden hallicedir
Yok kız baya baya yürüyordu bana instadan. Kız zaten bana eski sevgilini bırak bence diyordu fakat ben yine ponçiği seçtim bunun kıymetini yine bilmiyor yine bilmiyor.
O kızla sohbet etmek isteseydim devamı gelirdi kızın zaten benimle tanışmak ve görüşmek için ilgisi vardı ben istemedim. Sohbeti kestim direkt.
Tipin kötü veya iyi olması benim için çok önemli değildir. Karakter önemlidir. Ben ponçikte çok farklı şeyler gördüm ondan sevmiştim fakat artık istemiyorum.
-
Kızın fotosunu görsen ağzının suyu akar. Yani o kızla sohbeti kesip ponçikle barıştık gene kıymetimiz bilinmiyor.
Saldım aga ne yapayım.
-
Bir zamanlar değildim.
-
Bu sefer cidden saldın demi yazında aynı şeyleri diyodun
Saldım hocam.
Kendime özgü dertlerim var. Onun saçma sapan hareketlerini artık çekemiyorum. Bir süre kafamı dinlemek istiyorum. Kız mevzuları da basit bir şey bu arada çok kafada büyütülecek şeyler değil fakat bana benimle cehennemin dibine bile ne olursa olsun beraber sonucunu düşünmeden gidecek birisi lazım.
Yani iki zorluk görünce geri vites yapan birisine ihtiyacım yok. Yeni bir iş bulmam lazım. Enerjiyi dibe vuran insanlar çekilmiyor artık.
-
Ciddi sorunların var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X