Şimdi Ara

Ne kadar güvenli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben daha evvel motorsiklet kullanmış biri değilim. Ama bu trafikten bezmiş biri olarak bir adet scooter almak istiyorum. Ve büyük ihtimalle Honda Activa almayı düşünüyorum. Yalnız Okula yada İşyerine gitmek için köprüyü geçmem gerekiyor.

Benim sormak istediğim köprü üzerinde araba ile giderken bazen rüzgar çok kuvvetli savuruyor ve sıkıntı yaratabiliyor, acaba motorsiklet ile bu sorunu yaşar mıyım ? Yaşayan var ise ve bu sorunu çözebildi ise nasıl çözdüğünü paylaşabilir mi ?

Teşekkür ederim

• valla araçların seni fırlatacak kadar rüzgar estirebileceğini sanmıyorum scooter ın limitlerini zorlamazsan gayet güvenli araçlar ayrıca kalabalık trafikler için ilaç.
  • köprüden veya viyadüklerden geçişte her araçta olduğu gibi motosiklet de rüzgardan etkilenir. Bu tip yerlere yaklaşırken kendini hazırlayıp rüzgarın nerden geldiğini anlaman gerekir ve rüzgarın estiği yön istikametinde ağırlığını o tarafa verebilirsin böylece savrulmazsın, ama o sırada köprü ayağı veya geçen büyük bir araç senin dengeni değiştirebilir.Korkulacak bir şey yok açıkçası limitleri zorlamadığın sürece refleks olarak rüzgarın estiği yöne doğru eğilirsin olur biter.
  • Hafif makineler için, hele hele birde lastikleri çok başarılı değilse; rüzgar ciddi sıkıntılara sebep olabilir. Ilginç bir çözüm gibi gelsede böyle durumlarda en sağlıklısı bir jeep'in yada mümkünse otobüsün-kamyonun yanına yanaşıp onu kendine siper etmektir. Boğaz köprüsünde sıkça buna benzer manzaralarla karşılaşıyoruz.
  • rüzgar düşük ağırlıklı motorlarda ciddi problem ama bundan daha önemli problem trafik. zira gazı açmadığım zamanlarda araba ile beni sıkıştırıyorlardı. hiç köprü trafiğine motorla girmedim ama o kadar küçük, güçsüz ve yavaş motorla sorun olabilir. hele hele daha yeni başlarken. sürekli istanbulda ikamet edenler daha fazla yardımda bulunabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Ne kadar güvenilir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.