Şimdi Ara

Ne kadar eder? Karambit Gamma Doppler [0.03 FLOAT]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım baya iyi bir bıçak var elimde.

Ne kadar eder? Karambit Gamma Doppler [0.03 FLOAT]

Ne kadar eder sizce?

• valla fiyat konusunda bir yorum yapamayacım fakat sanırım siz steam bakiyenizi çevirmeye çalışıyorsunuz önceden de dragonlore ile ilgili bir konunuz vardı.Bu konuda söylemek istediğim marketten item cekerken floatlarına dikkat etmeniz gerektiği.Hem Dlore hem bu bıçak float olarak baya kötü durumda fiyatını az çok etkilese de albeni konusunda müşterileri itebilir.Float konusunu araştırmanızı tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: come41

valla fiyat konusunda bir yorum yapamayacım fakat sanırım siz steam bakiyenizi çevirmeye çalışıyorsunuz önceden de dragonlore ile ilgili bir konunuz vardı.Bu konuda söylemek istediğim marketten item cekerken floatlarına dikkat etmeniz gerektiği.Hem Dlore hem bu bıçak float olarak baya kötü durumda fiyatını az çok etkilese de albeni konusunda müşterileri itebilir.Float konusunu araştırmanızı tavsiye ediyorum.
    Hocam dlore için ortalama sayılabilir ancak bu bıçaktaki 0.03 ortalamaya kötü mü diyorsunuz? Zira gördüğüm en iyi floatlardan birine sahip. Neye dayanarak bunu dediğinizi anlamadım açıkcası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

Hocam dlore için ortalama sayılabilir ancak bu bıçaktaki 0.03 ortalamaya kötü mü diyorsunuz? Zira gördüğüm en iyi floatlardan birine sahip. Neye dayanarak bunu dediğinizi anlamadım açıkcası.

Alıntıları Göster
    Bıçağın floatı kötü. FN 0.00 ile 0.06 float arasıdır. 0.06'ya ne kadar yakınsa o kadar kötüleşir, 0.00'a ne kadar yakınsa o kadar iyileşir. Önemli olan ikinci bir etken ise corner'dir. 0.03 olup müthiş corner'a sahip olan bıçakta gördüm.

Bıçağı metjm.net'e yükler misiniz? phase'de görünmüyor burada. Phase 2 değilse yine normal bir bıçaktan farksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Bıçağın floatı kötü. FN 0.00 ile 0.06 float arasıdır. 0.06'ya ne kadar yakınsa o kadar kötüleşir, 0.00'a ne kadar yakınsa o kadar iyileşir. Önemli olan ikinci bir etken ise corner'dir. 0.03 olup müthiş corner'a sahip olan bıçakta gördüm.

Bıçağı metjm.net'e yükler misiniz? phase'de görünmüyor burada. Phase 2 değilse yine normal bir bıçaktan farksız.

Alıntıları Göster
    Bunu bilmiyordum teşekkürler hocam. Phase 3 müş bu arada

https://s.metjm.net/bazVsx8.jpg

Fiyat ne kadar eder sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

Bunu bilmiyordum teşekkürler hocam. Phase 3 müş bu arada

https://s.metjm.net/bazVsx8.jpg

Fiyat ne kadar eder sizce?

Alıntıları Göster
    https://csgo.steamanalyst.com/id/289999470

Phase 3 = 2,415.71 (226 Keys) ortalamaya sahip. 80% 'den satmak isteseniz ki imkansız gibi bir şey 1932 TL yapar. 75% ile 1811,25, 70% ile 1690,5 yapar.

Ona göre fiyat biçersiniz.

Rica ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.