Şimdi Ara

Ne Güzel Oynuyordum Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 Gündür Ne Güzel Oynıyordum Bugün Punkbuster Bu Hatayı Vererek Oyundan Atıyor....
    Bilenler Yardımını Esirgemesin Lütfen.....
     Ne Güzel Oynuyordum Yardım Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 2 Mart 2008; 1:03:03 >

• Seni hile yapıyormuşun olarak görüyor. Hiç ilgin yoksa hileyle hile kullanan birinin configini almış olabilirsin. Veya hile kullanan birinin cdkeyi seninkiyle aynı. Forumda vardı bununla ilgili konular arat istersen.
  • Punkbuster hatası hile ile ilgilidir.
  • Allah Allah Şu İşe Bak... Hile'den De Nefret Ederim....Zaten Bitane Server Var Ona Girebiliyorum Şu Anda ShooterTurk mü Ne????
    Üffff Acaba Orjinal Oyun Alsak XFire 'e Gerek Kalırmı....Bide CD Key'i Çalınma İhtimali Varmı Arkadaşlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

Allah Allah Şu İşe Bak... Hile'den De Nefret Ederim....Zaten Bitane Server Var Ona Girebiliyorum Şu Anda ShooterTurk mü Ne????
    Üffff Acaba Orjinal Oyun Alsak XFire 'e Gerek Kalırmı....Bide CD Key'i Çalınma İhtimali Varmı Arkadaşlar....

ya abicim ne gerek var orjinaline dünya kadar para vermeye oynasana.com dan gir oyna
  • Orijinal en garantisidir. Çalınma olmaz olsa da destek servisi vardır. Oyuna para verebilecek durumdaysanız orijinal alın.
  • pb bazen sapıtıp o hatayı banada veriyor girip güncelleme yapıyorum düzeliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.