Şimdi Ara

NE FARKI VAR YA +8 MD İLE REBİRT +5 MD NİN >:-( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rebırth lı ıtem almam pekte sewmem gosterıs yapmayı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

Poisonlu +8 md ile rebith +5 md (herikisine bonus damageli) pek fark göremezsin. Ama ben şekil yapacam dersen +8 mde bonussuz rebith basarsın. Ozamanda ampul gibi parlar. Bana kalırsa tek farkı bu. (Daha çok +9 türlerinde belirginleşir bu. +9 shardlarda ciddi bir dikkat çekicilik fark ediyor)

rebirt basmak için önce damage basman lazım damage basmadan rebirtable olmaz yada reduce laman lazım ki hala çözemedim reduce item para etmiyor..

rebirth +5 le normal +8 arasındaki tek fark isimleridir dikkat çekmezsin diyen arkadaş hiç parlamadan poison u olan md zaten +8 dir anlayan anlar +7 lerde fiyat farkı olması doğal ama +8 de ben bi anlam veremedim 5 aydır oynamıyorum benim zamanımda +7md herkezin elindeydi belkide şimdi +8 vardır +9 deniyosunuzdur eğer durum böyleyse son derece doğal olurdu rebirth olmayanın pahalı olması....

• arkadaşa katılıom +5rebirth ve +8 arasında fiyat farkı olması cok sacma.
    ama +1reirthle ve +7 arasında fark olması doğal. ula +8 deniices herkes rebirth basmış :S
  • İkiside aynı ancak +8 MDyi Up. yapacağın zaman direk +9 olur (Tabi olursa) Oysa +5 rebirth MDyi +9 a denemek için 6 kez basmak gerekir.

Onun dışında biraz daha karizma görünür ve pahalıya satılır.
  • 3 fark var

1.si adı ve + sı
    2.si parlaması
    3.+9 basmanın zor olması

Başka bir fark yok.
  • itemde hiçbi değişiklik olmaz....
    rebirth iteme daha ucuz diyenlerin aklına şaşıyorum ben...
    biri daha fazla vuruo da mı biz bilmioz?

şimdi +8 item aldın..dünyanın itemini verdin..hemen de +9a basıcan olucak..öyle mi?

yada itemini aldın +8/80 oh cok guzel hiç te anlaşılmıo..sabah pc açıosun chara girdin bi elin boş...
    bakıon aman way gitti +8....dupeymiş...pc ye kafa felan atıosun...

ya da +8/80 itemini alıosun rebirth basıosun..charına her girişinde ölee hayran hayran işte +5 im diosun...

rebirth basılan itenin id değişir..yani dupe bilem olsa güvene alıosun itemini...bi iteme +8 de rebirth basmanın
    en net açklamsı da budur...oyundaki her adam benim kankam değilki güveneyim..2-3 yıllık item toplicam bi +8 alıcam ve oda silimirse...yani...umarım açıklar size rebirth niye basılır +8e..

yok daha +8 güzel gozukuomuş yok bilmem neymiş...size iyi oyunlar...siz az daha öğrenin derim..

• quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Poisonlu +8 md ile rebith +5 md (herikisine bonus damageli) pek fark göremezsin. Ama ben şekil yapacam dersen +8 mde bonussuz rebith basarsın. Ozamanda ampul gibi parlar. Bana kalırsa tek farkı bu. (Daha çok +9 türlerinde belirginleşir bu. +9 shardlarda ciddi bir dikkat çekicilik fark ediyor)

rebirt basmak için önce damage basman lazım damage basmadan rebirtable olmaz yada reduce laman lazım ki hala çözemedim reduce item para etmiyor..

rebirth +5 le normal +8 arasındaki tek fark isimleridir dikkat çekmezsin diyen arkadaş hiç parlamadan poison u olan md zaten +8 dir anlayan anlar +7 lerde fiyat farkı olması doğal ama +8 de ben bi anlam veremedim 5 aydır oynamıyorum benim zamanımda +7md herkezin elindeydi belkide şimdi +8 vardır +9 deniyosunuzdur eğer durum böyleyse son derece doğal olurdu rebirth olmayanın pahalı olması....

Reduce itemin para etmemesinin tek nedeni reduce basilan itemde poison(yada baska ne bulunuyorsa) denilen zehirin olmamasidir reduce bastiğinizda o zehir gider ve karşıya daha az damage vurursunuz, Oyüzden kimse tercih etmez asla kullanmam desem yeridir.

• quote:

Orjinalden alıntı: kingkill

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Reduce itemin para etmemesinin tek nedeni reduce basilan itemde poison(yada baska ne bulunuyorsa) denilen zehirin olmamasidir reduce bastiğinizda o zehir gider ve karşıya daha az damage vurursunuz, Oyüzden kimse tercih etmez asla kullanmam desem yeridir.

rebirth itemde poison mu yok...ya deget işine...rebirth basılı itemde elemantal dmg weya poi de niye 0 yerine
    80 yazıo ozman?
    harbi boş konuşuonuz he..
    yok poi yokmuş....pee...
    dur sinirlendim ss koyucam...

• Kardş sen hiç kafanı yorma adama +8md lazımsa +5rebirt olsun deqişen hiç bişey yok..Kii +9 a basmıcaksa kafan rahat olsun yani
  • alın bakam ss size poi yokmuş bilmem neymiş...bilmiosanız konuşmayın bari..

NE FARKI VAR YA +8 MD İLE REBİRT +5 MD NİN >:-(
  • @Menthalion benim yazımdan alıntı yapmışsın bana hitap eder gibi ben reduceli itemde poison bulunmaz dedim benim yazıyı neden alıntı yaptın o cevabi verdin anlamadim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperParasite

O Sana +5 Reb Md Daha Ucuz Demesının Sebebı +5 Reb Md Hıç Sönmez Fener Gıbı Yanar O Yuzden Kımse Istemez Bellı Olmak +8 Md Öle Yanıp Sönmez O Yuzden +5 Re Md Daha Ucuzdur

evet
    dünde biri bana gelmişti rebirht md+5 dd+4 verim sn bana md+8 ver diye
  • arkdşlar +8 in +5 rebithden pahali olmasını sebebi +5 rebithi +9 a geçirmek zordur tek tek +6 +7 +8 rebith deil de
    +8 md yi direk basmak daha kolaydir tek upgrade işlemi gerçekleşir
  • rebirth basılı md'ler genelde +7 olur adam zoomu çakar md'ne rebirthse +7 die düşünür ve almas sni ama parlamıosa 8dir bu ve kendini belli eder hem mdrebirth5i upgrade de imkansız gibi bişi ama power up storede trinanın yanında bi scrol var 500 cash bu scrolla rebirth itemleri rebirth olduğunu düşünmeden yani dielim +1 rebirthi direk +5 rebirthe koyyo 500 cash verebilirim onun için diorsan rebirth de güsel parlıo ışıl ışıl ama ben rebirth olmayanını tercih ederdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingkill

@Menthalion benim yazımdan alıntı yapmışsın bana hitap eder gibi ben reduceli itemde poison bulunmaz dedim benim yazıyı neden alıntı yaptın o cevabi verdin anlamadim.

oopss...reduceyi -rebirth görmüşüm ..kusura bakma..yannış olmuş...
    pof...
  • +8 değil de +7 itemleriin rebirthsizleri rebirthilerden daha pahalı olması normal bişidir çünkü +8 ye deniyebilirsin. ama +8 md si olan birinin bu itemi +9 a deneyeceğini sanmam. bu yüzden +8 itemlerin rebirthsizlerini daha pahalıya satmaya çalışmaları tamammen düşüncesizlik. oturup 2 dk düşünse satan kişi herşeyin farkına varır ama millet para derdinde. kimisi rebirthlisini daha pahalıya satmaya çalışır kimiside rebirthsizini.İTEMİN DEĞERİNİ BİLMEDİKLERİ İÇİN BÖYLE YAPIYORLAR.
  • oyunun yaş ortalaması düşük.görüşünüşe önem veren -12 çocuklarla dolu.
  • DEMEKKİ +9 MD YAPCAK
  • Şöyle bişey de olabilir +5 rb md parladığından dolayı +7 md gibi gözükebilir dikkatli bakmazsak
  • +7 rb md ile +7 rbsiz md arasında fihat farkı oluor tabiki! +8 e denıyecekler için +7 rbsiz daha pahalı ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.