Şimdi Ara

Ne düşünüyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • geçen yıl birçok insanın hakkı yendi. bu yıl da mı yensin istiyorsunuz?? o konular zaten olmalı yani çıkarılması baştan hataydı. neyse ki bu yıl hatalardan ders alınmış gibi görünüyor. 2020 yığılması kadar iğrenç bişi olmadı yıllarca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene ne haksızlığı yapıldı
  • bittimkalmadım kullanıcısına yanıt

    ciddi sorduğunu düşünerek cevaplıyorum.

    geçen yıl ben dahil birçok arkadaşım nisan ayına kadar zaten lti bitki organik modern falan bitirmişti. sonra çat diye kaldırdılar. haksızlık değil mi bu bizim açımızdan? şimdi bana geçen sene şu oldu bu oldu deme deprem ve virüsü yani. evet çeşitli problemler oldu keşke hiç olmasaydı ama yapıcak bişi yok. geçen yıl çalışanla çalışmayanı bir tutmak hataydı diyorum konuları kaldırmak yani. biz emek verdik o kadar sonra hiç çalışmayanlarla bir tutulduk. sonuç rekor bir yığılma oldu ve haksızlıktı. bu konuda anlaştığımızı umuyorum. linçlemeyip insan gibi konuşursanız memnun olurum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 3 Aralık 2020; 1:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabımı hangi ütopik evrende saygısızca buldunuz anlamadım. Geçen sene ben de erkenden konuları bitiren bir 12'ydim. Ortak noktamız haline getiremediğimiz şey bence sizin eğitim için örgün olması şart değil düşünceniz. Ben çalıştım millet de çalışsaydı der gibi bakış açınız. Şimdi size daha eleyici olması açısından okulda görmediğiniz bir üniversite konusu sorulsa susup kabul edeceksiniz sanırım. Ne alaka üniversite konusu dediğinizi duydum sanki, 10,5. Sınıftan sınava girecek olanlar da aynı öyle bakıyor işlemedikleri konulara. Sadece gördüğünüz birkaç insana göre şekillenmiş düşünceleriniz. Köylerde sadece hocaları ailesine ısrar ediyor diye okula gidip ders işleyebilen çocuklar, 7 kardeş olup sadece babasının akıllı telefonu olan kaç aile var bu ülkede. Dediğiniz yığılma yüzünden ben geçen sene hayallerimi ertelemek zorunda kaldım bu sene tüm konuların çıkmasını kendim için istiyorum ama doğru olan buymuş gibi davranmanın anlamı yok.




  • Ulan biz okul olmasa tatil olsa da kendimiz evde youtube tan falan çalışsak diye dua ederdik. Bunların ne hin olduğunu biliyoruz. İptal olmasını isteyenler tembeldir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğerize D kullanıcısına yanıt
    Kafayı yedim awk bahsettiğim bdydeki çocuk değil gerçekten zor durumda olan öğrenci
  • bittimkalmadım kullanıcısına yanıt

    hocam dediklerinizin bazılarına katılmıyorum. ama haklı olduğunuz noktalar var. ayrıca ben sizi saygısız bulmadım genel konuştum ve herkes bencil zaten bunu çok iyi biliyoruz. tartışmaya gerek yok o yüzden anlaştık diye düşünüyorum. benim de canım yandı geçen yıl sizin de yanmış. bu yıl konuların hepsinin dahil olması bi nimet bunun farkında olur umarım herkes ve daha fazla can yakmazlar umarız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bittimkalmadım kullanıcısına yanıt

    Bu sınav özünde bir üniversiteye giriş sınavı sıralama sınavı değil adında üniversite var. Yani diyor ki sizler üniversiteye gireceksiniz ve bu konuları bilmeniz gerek çünkü üniversiteye belli bir temelle girmeniz gerek.

    Bu çok önemli şart onun durumu yoktu bunun şurası eksik olmaz eşit değil diye gözardı edilirse işin içinden çıkamazsın adam sınavdan geçer ünide kalır görürsünüz sonra bala kopyaya geçer şu kadar üniversiteli işsiz var sınıfına geçer.


    Peki gerçekten her üniversiteli kalifiye olmadığı için mi işsiz tabi ki de hayır ülkenin durumu da bunda etkili. Belki de sen bunlardan biri olacaksın olur mu olur.

    Ve şimdiki hükümet sizi aynı görecek ve diyecek ki her üniversiteliye iş mi vericez alıcan avucunu bi güzel yalıcan artık ondsn sonra naparsın bilmem.


    Şimdi hem sınav konuları kalktı burda bir haksızlığa uğradın.

    Hem de ikiniz de mezun oldunuz sen daha kaliteli bir elemansın ama ikiniz de aynı sınıftasınız.


    İki kere haksızlığa uğramış oldun.


    En başta belirttiğin sorunlar devletin beceriksizliğinden kaynaklanan sorunlardır. Kendinden fedakarlık edip de çözmeye çalışırsan sen de arada kaynarsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • diğerize D kullanıcısına yanıt
    Hocam yakındığım olay zaten devletin örgün eğitimde anlatamadığı şeyleri sorabilecek kadar bir telafi imkanı olmadığı? Hiçbir şeyden fedakarlık edip hiçbir şeyi çözmeye çalışmıyorum gören tw'da hashtag altında grev yapıyorum sanar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.