Şimdi Ara

Ne diyor bu Joymax !! Acil herkes içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Joymax'tan Merhaba

    Oyuncularımıza keyifli bir oyun deneyimi sağlamak için,portal sitemizi yeniliyoruz.

    Oyuncularımıza karışıklık ve yanlışlığı önlemek için portal site yenileme sonrası değişecek içerikleri haberdar etmek isteriz.

    1. E-posta doğrulama gerekmektedir
    E-posta Doğrulama Sistemi önce Joymax hesabı oluşturmak üzerine isteğe bağlıydı. Ancak hesap hıesızlığından siz oyuncularımızı korumak için, E-posta doğrulama gerekmektedir.Yeni portal sitemize girmeden önce Joymax hesabınızı doğruladağınızdan emin olun.

    2. Silk Nakit Entegrasyonu
    Silkroad websitesinde alınan normal ve premium silk portal cash “SILK”ile entegre edilecektir. Böylece Silk satışı sadece yeni portal sitesinde satışa sunulacak , Joymax.com

    3. Silk son kullanma tarihi değişimi
    1 yıl ipek kullanılabilir dönemi 5 yıla değişecek . Bu bizim oyuncularımızın uzun süre kendi silklerinden faydalanmaları içindir. Bu konuda daha fazla ayrıntı yakında yapılacaktır.

    4. Hediye Silk sona erecek
    İstismar ve bazı durumlar nedeniyleve ipek hediye sistemini kaldırmaya karar verdik .

    5. Çokdilli Müşteri Desteği
    Oyuncular portal sayfası içeriğini görüntülemek için Türkçe, Arabça, İspanyolca ve Almanca seçebilirsiniz. Dil seçim barı portal sayfanın sağ üst köşesinde olacaktır.

    Dil seçimi çubuğunda dil seçerek ve İletişim desteğe > SSS'e tıklayarak Türkçe, Arabça, İspanyolca ve Almanca kullanarak sorularınızı gönderebilirsiniz

    *Yeni değişikliklerin tümü sonraki sunucu denetimi Salı 26 Nisan 2011 tarihinde uygulamaya geçecektir,





    Anladığım kadarıyla tum charlar artık mail korumalı olacak. Premium silk kalkacak Köklü değişiklikler olacak salı günü yani şuan mesela sallamasyon bir mail yazdığı zaman mail korumasız bir charda salı günü aynen o sallamasyon hesaba char bağlanacak Yani char şifre değişmicek hale gelecek şimdi salı gününden evvel email korumasımı yapmalı? Yoksa doğru bir mail yazıp salı gününümü beklemeli







  • quote:

    Yani char şifre değişmicek hale gelecek şimdi salı gününden evvel email korumasımı yapmalı? Yoksa doğru bir mail yazıp salı gününümü beklemeli


    Şimdi veya salı günü fark etmiyor "yaptım olacak" diyor joymax.
  • e posta koruma zorunlu olacak sanırım .. Bu kötü oldu
  • Mail korumasına o zaman mail değiştirme seçeneğinide eklesinler ne tuhaf adamlar ya. İlla çaktırmadan kullanıcıları nasıl zor duruma düşürürüz hesabı yapıyolar.

    Bide yaptıkları masum gözüksün diye yanına saçma sapan maddeler eklemişler
  • Bir anda kilitleyemezler charlari belki siteye giriste yonlendirir
  • Birinci maddenin iptali için joymaxsa mail atarsak belki bu durumu engellebiliriz. 1,2 kişinin mail göndermesini joymax dikkate almaz çoğunluk baskı yaparsa belki wazgeçebilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BluePs3

    Birinci maddenin iptali için joymaxsa mail atarsak belki bu durumu engellebiliriz. 1,2 kişinin mail göndermesini joymax dikkate almaz çoğunluk baskı yaparsa belki wazgeçebilirler.

    Engelleyemezsin.
    Bu ay sonunda joymax 3 yeni oyununu 9 ülkede tanıtıp satışına başlayacak o yüzden portala geçip, Cash sistemine geçiyorlar, yapmakda zorundalar. Mail kilit sistemi charlarınız çalınmasında bir güvenlik önlemidir, eskiden microsoftdaki mailim çalındı formunu suistimal edip sattıkları charları geri alıyorlardı, Form microsoftda kaldırıldı hala Siz silkroadcılar maillerinizi kilitlmenin güzelliğini göremiyorsunuz.

    Charınızı Maile, Mailinizi Cep telefonu numaranıza kilitleyin, Sonra charınızın çalınma derdi olmadan güvenle oynayın.




  • Peki bu yeni Silk satışı dediği nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.