Şimdi Ara

Ne Dersiniz (Şarjlı Kılıf) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Philipsin 5200mahlık var. 3 kere dolduruyor. 70-80 lira arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihayetinde bu ürünler işe yarıyor mu arkadaşlar. Kullananlar net görüşlerini yazabilir mi?
    +270 saat bekleme süresine kadar çıkmış. Linki incelermisiniz.....

http://www.e-carsimiz.net/?ref=mlytmnst
  • Şarjı kılıf arayanlara en iyi bu gider bence. Bi çok kılıftan daha güçlü ve sony. Fiyatı da 75 tl diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa Lima Whiskey -- 15 Mayıs 2013; 20:13:40 >
  • Bende İphone 5 e olanı var bence çok güzel bir ürün telefonu baştan sona 2 kere şarj ediyor akşam yarımadanda şarja koyuyorsun sabaha dolmuş oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmpower

http://www.ttec.com.tr/index.php?do=catalog/results&q=caffeine

bence kesinlikle incelemelisiniz.

Burdaki 2500mah modelini kullanan var mı almayı düşünüyorum tavsiye veren olursa iyi olur

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben ttec ' in mfi GO olanını aldım gayetde güzel işimi görüor , taktığında da şık duruor ayrıca
  • Şarjlı kılıflardan uzak durun derim ben pili değiştirmek zorunda kaldım zaten telefonu aşırı büyük gösteriyor normal kılıfa bile karşıyım ama dediğim gibi kullandığım ttech markaydı bir süre sonra telefonum %30 larda bile kapanır oldu. Şimdi romoss un bataryasını aldım 4-5 ay oldu hala kullanırım alacaksanız ek batarya alın derim en küçükleri çakmak boyutunda zaten(1,5 kez doldurur) size bir ağırlığı olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.