Şimdi Ara

Ne dersiniz bu Acer alınırmı bu fiyata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Acer hakkında fikrinizi öğrensem ekran kartı önemli diğil ayrıcı sony nin işlemciside acerden epey bi düşük olan ultrabook için üretilmiş işlemcilerden
  • kardeş bune eski i5 lerden alma daha iyi başka markalar araştır
  • tamam hocam teşekkür ettim
  • Bu senin baktigin laptop un islemcisi artik eski konumunda kalmis bir islemci onun yerine lenovo arastir hocam lenovo ne la ben daha hic duymadim derseniz onceden IBM diye bir firma vafdi hatta bu firma dunyanin ilk tuplu televizyon kadar kucultulmus ama islem kaabiliyeti de buyultulmus bir bilgisayar yapmis di hemen ardimdan ise de acer adli firma projesini caldi iste IBM oldu lenovo sirket adi degisti ama kalite sabit (iyi kaldi) kardesim acer alma pisman olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Ürünün özellikleri ve fiyatı iyi ama harici bir ekran kartı yok, dahili-hd4000 mevcut. Oyun ve ağır grafik gerektiren uygulamalar kullanılmayacaksa alternatif olabilir. Ayrıca acer oyunlarda biraz fazla ısındığı ve randıman kaybı olduğu için pek önermem. Bu arada yukarıdaki arkadaşlar işlemcisinden bahsetmiş; 3. nesil işlemci barındırıyor, eski sayılmaz yani. Şu an 4. nesillerin i5 versiyonları henüz stoklarda yok ve ne zaman geleceği belli değil. 3. nesille aralarında da randıman farkı yok, sadece şarj konusunda biraz daha iyi.

http://www.notebookadresi.com/dell_notebook/dell_vostro_3560-1009131_notebook

İşletim sistemi yok, eğer sorun olmazsa bu cihazı öneririm. Ya da ağır programlar kullanılmayacaksa diğer önerdiğim sony fit15 serisini de alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Bu fiyata bu ssd değer mi
    8 yıl önce açıldı
    Sizce bu laptop alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim ilgin için ben bu laptop u annem için bakıyorum yani oyun falan kesinlikle oynanmıyıcak

15.6 inç ekran olucak bide win 8 olsun işte yeter ona i3 işlemci yeter ona diye bakınırken bunu gördüm o yüzden bunu sordum sizlere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.