Şimdi Ara

Ne dershaneymiş arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 21. yüzyıldayız, tüm bilgiler internette var YouTube'dan ders dinlerim cart curt. Maddi durumu olmayan veya dershane için maddi durumunu zorlamak zorunda kalacak arkadaşlar için evet, dershane büyük bir zırva.
    Fakat ben olaya bu gözle bakmıyorum. Bence insanı her zaman ileriye taşıyacak şey içinde bulunduğu ortam oluyor. Dershane için söylenilen her şey üni için de geçerli, udemyden ders alarak öğrenirim moruk muhabbetleri. Öğrenirsin öğrenmesine o konuda hiçbir sıkıntı yok, önemli olan o disiplini sağlamakta. Bence zaten dershanenin sadece 2 işlevi var :
    1) Kaliteli olduğu sürece senin seviyende ve senden daha başarılı 100lerce yks öğrencisiyle aynı ortamda olup sınav bilincinden uzaklaşmamak, ben evde olsam bir yerde ipin ucunu kaçırabilirdim kendimi tanıyorum.
    2) mezun senesi için sosyallik, malum tüm arkadaşların gitmiş oluyor.

Yani evet dershaneler boş iş ve yutuptan her şey halledilebilir. Önemli olan hangi kurumu hangi işlev doğrultusunda kullanacağını bilmek. Konuyu açma sebebim ise bir bakış açısı kazandırmak sadece, forumda 3 gündür birbirinin aynısı olan " dershane boş iş yeğenim" muhabbetinin üstüne aynı şeyleri söylemek pek de bir şey kazandırmaz.

Not: Dershaneye cüzi sayılabilecek bir miktar ödüyorum, bahsettiğiniz 50-60k lar zaten çok uç örnekler gibi geliyor. Eğer öyle bir durum varsa işin maddi boyutunun daha ağır basması normal.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İyi konu

• Mantıklı. Dershanenin araştırmayı, öğrenmeyi bilen bir öğrenci için tek faydası disiplin sağlaması bana göre.

• Dershane sosyallik, konu için youtube

• Brr şibidi dom dom dom dom dom yes yes yes yes

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Turkish belly man is unstoppablee.

• haklı konu.ama benim için ipun ucu kaçtığı anda kütüphaneye gidiyorum orda bi arkadaş grubumuz var güzel sıralamalardan mezunlar orda sosyalleşiyorum.disiplin de gayet güzel gidiyor.gitmeyip salan insan da çok.insan kendini tanımalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek katılmıyorum ama mezunken durumlar farklı olabilir yaşamadan bilemem

• kanka ağzını açan en az 40k diyor, mezuna bıraktığım sıralamadan daha büyük ücretler talep edilirse tabi ki insanlar youtube güzellemesi yaparlar

• 40 fazlaymış hocam bir şey diyemiyorum, 15 veriyorum ben

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    15e gidecegine hiç gitme daha iyi.sadece denemeler için 5k istiyorlar

• somyx kullanıcısına yanıt
    İndirimli hali hocam, kişiye özel bir tık ama normalde de 30 diye biliyorum

• somyx kullanıcısına yanıt

ben denemeler için 2 kuruma gidiyorum hafta sonları her birinin denemesine ücretsiz, salı günü olan denemeye 10 lira vererek gidiyorum (3d, özdebir, endemik falan yapılıyor salı günleri, hafta sonu yapılan denemeler ise işlerin normal denemeleri)

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

20k mezuna göre 15k'da çok, 5k almaları gerekir taş çatlasın o da kitap deneme parası sadece

• 🤷‍♂️

• Bu +'larının yanın da iradesi ve kendine güveni olan mezunlar için zaman kaybına dönüşüyor. Bildiğin şeyleri dinlemek herkesin senle aynı durumda olmaması vs youtube, diğer kaynakların daha detaylı olması git gel süresi vs. ama irade varsa tabi

• Yks2023SonSans Y kullanıcısına yanıt
    Tabii ki, benim de bahsettiğim bu. İnsanın kendini tanıması gerekiyor.

• dershaneyi yedim öldü 🥱🥱

• Dershane soran arkadaslar vardı zamanında yazmışız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.