Şimdi Ara

ne alsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3150 yapıp iyi bi karakter almak istiyorum. aklımdakiler akali, shaco, karthus, lux. hangisini alsam? hepsini bilgilendirir misiniz? hangisinin ne yönden üstünlüğü var vs vs.

• bu daha cok senin oyun tarzına baglı. Carry oynayacaksan akaliyi ap oynayyacaksan lux u tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgartr

bu daha cok senin oyun tarzına baglı. Carry oynayacaksan akaliyi ap oynayyacaksan lux u tavsiye ederim

Çok ilginç. Lütfen biraz daha anlat.
  • Valla o değil de, geçen bizim köşedeki kokoreççiden bir kokoreç aldım, yarım ekmek yetmedi dükkanı alıp gidesim geldi o derece yani anlatılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 4 Haziran 2012; 0:17:40 >
  • Shaco çok zevkli ama (bir zamanlar kolay desem de) zor.
    Karthus oynamadım ama zor diyorlar.
    Ben yine de şakoyu denemeni tavsiye ederim.
  • Oynamayi bilirsen karthus ile super isler yaparsin. Dusmani q ile harraslaman lazim ama sadece ona vuracak sekilde ayarlamalisin minionlarin arasindaysa. Gank gelen olursa at wyi adamin arkasina (kacmaz gibiyse onune) sonra slowluyken q ile oldur. E'yi tflerde acmaya cekinme. Olecegini anladigin anda dusmanin arasina gir. Oluyken q spamlayip kill almistim. :) Ayrica arada diger laneleri kontrol et eger dusuk canla kacan varsa ulti at. Ve adamlara ulti gerekirse haber vermelerini soyle. Ben arkadasimin ulti at demesiyle triple kill aldim onlar da assist aldi. :) ilk q sonra e sonra w maxlayabilirsin. Umarim yardimci olmusumdur. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Oynamayi bilirsen karthus ile super isler yaparsin. Dusmani q ile harraslaman lazim ama sadece ona vuracak sekilde ayarlamalisin minionlarin arasindaysa. Gank gelen olursa at wyi adamin arkasina (kacmaz gibiyse onune) sonra slowluyken q ile oldur. E'yi tflerde acmaya cekinme. Olecegini anladigin anda dusmanin arasina gir. Oluyken q spamlayip kill almistim. :) Ayrica arada diger laneleri kontrol et eger dusuk canla kacan varsa ulti at. Ve adamlara ulti gerekirse haber vermelerini soyle. Ben arkadasimin ulti at demesiyle triple kill aldim onlar da assist aldi. :) ilk q sonra e sonra w maxlayabilirsin. Umarim yardimci olmusumdur. :)

sağol hocam. zaten bu saydıklarımın hepsini alacağım. 2500 gibi bi miktar ip var şu an hazırda 3150 olunca aralarından birini alacağım. Leblanc'de hoşuma gidiyor aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Oynamayi bilirsen karthus ile super isler yaparsin. Dusmani q ile harraslaman lazim ama sadece ona vuracak sekilde ayarlamalisin minionlarin arasindaysa. Gank gelen olursa at wyi adamin arkasina (kacmaz gibiyse onune) sonra slowluyken q ile oldur. E'yi tflerde acmaya cekinme. Olecegini anladigin anda dusmanin arasina gir. Oluyken q spamlayip kill almistim. :) Ayrica arada diger laneleri kontrol et eger dusuk canla kacan varsa ulti at. Ve adamlara ulti gerekirse haber vermelerini soyle. Ben arkadasimin ulti at demesiyle triple kill aldim onlar da assist aldi. :) ilk q sonra e sonra w maxlayabilirsin. Umarim yardimci olmusumdur. :)

sağol hocam. zaten bu saydıklarımın hepsini alacağım. 2500 gibi bi miktar ip var şu an hazırda 3150 olunca aralarından birini alacağım. Leblanc'de hoşuma gidiyor aslında.

LeBlanc'in burst damage'i cok iyi ve silence snare'i var. :) Latede useless oluyor diyorlar ama bilemeyecegim. :) LeBlanc late useless olsaydi butun mageler oyle olurdu o zaman diye dusunuyorum, ama degil. Karma ve full build ile tristananin canini %40 falan almistim q ile. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Valla o değil de, geçen bizim köşedeki kokoreççiden bir kokoreç aldım, yarım ekmek yetmedi dükkanı alıp gidesim geldi o derece yani anlatılmaz.

senden bunu beklemezdim ama güzeldi , güldürdü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Valla o değil de, geçen bizim köşedeki kokoreççiden bir kokoreç aldım, yarım ekmek yetmedi dükkanı alıp gidesim geldi o derece yani anlatılmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.