Şimdi Ara

Ne alsak? (Yeni kriterler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-Android işletim sistemi
    2-Düşük sar değeri (1'den az)(Hem baş hem vücut)
    3-3,8-4,3 inç arası ekran
    4-Yoğun kullanımda bir günü çıkarabilecek batarya
    5-Kaliteli müzik(kulaklıkla müzik dinlerken memnun etmeli,basslar benim için önemli)
    6-Orijinal hafızası yüksek
    7-Sorunsuzca navigasyon kullanabilmeliyim,tarayıcı hızı iyi olmalı
    8-Menü görselliği çok çok iyi olmalı.Standart simgelerden nefret ediyorum.(3d gibi mesela)
    9-Yükses ses ve konuşma sesi kalitesi
    10-Radyosu olmalı

Bütçe 1200 lira sondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 4 Ekim 2012; 22:54:34 >

• Bu dediğin özellikler ile birlikte 2 gunü tamamlayacak telefon zor bulunur. Ben S3 derim giderim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Bu dediğin özellikler ile birlikte 2 gunü tamamlayacak telefon zor bulunur. Ben S3 derim giderim.

Peki 1 gün dersek öneriniz ne olur?
  • Tam bütçe belirtilmemiş. O zaman bu özellikleri en iyi sekilde karşılayacak olan cihazı öneririm.

Samsung Galaxy S3. Pili kullanıma göre 1,1.5 gün gidiyormuş, e çok güçlü donanım, 4.8" ekran(kare mı uzun ince mı bilmiyorum. Genelde Android kullanan cihazlar, Nokiaların aksine daha karemsi oluyorlar.)

Ses kalitesini kullanan bilir.

• Buradan ;

http://m.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php

özelliklerine ve kamera testlerine bakabilirsin. Tabi bu mobil sayfa.

• htc one x .

• Karemsi model fazla yok piyasada, LG Optimus Vu ve General Mobile Planet var bildiğim kadarıyla. Artık telefonların neredeyse hepsi 16:9 ekran oranıyla üretiliyorlar bence bunu yadırgamamalısınız. Bunu bir kenara bırakıp tavsiyeye gelirsek, neredeyse herşeyi istemişsiniz bir telefondan. İstediğiniz herşeyi mükkemmel yapacak bir cihaz yok. Kiminin bir özelliği iyi kiminin diğer vs. Yeni üst model cihazlardan birini seçebilirsiniz, isteklerinizin çoğunu karşılayacaktır. Bu cihazlar da: Galaxy S3, LG Optimus 4X HD ve HTC One X. Batarya ömrü çok önemli derseniz Motorola Razr MAXX iyi bir seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Tam bütçe belirtilmemiş. O zaman bu özellikleri en iyi sekilde karşılayacak olan cihazı öneririm.

Samsung Galaxy S3. Pili kullanıma göre 1,1.5 gün gidiyormuş, e çok güçlü donanım, 4.8" ekran(kare mı uzun ince mı bilmiyorum. Genelde Android kullanan cihazlar, Nokiaların aksine daha karemsi oluyorlar.)

Ses kalitesini kullanan bilir.

Öneriniz için teşekkür ederim.Bu özelliklerdeki telefonları öğreneyim diye bütçe belirtmeden sormuştum ama S3 beni aşar.Bu yüzden kriterleri biraz değiştirdim,yeni duruma uygun öneriniz varsa memnun olurum.

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto
    Karemsi model fazla yok piyasada, LG Optimus Vu ve General Mobile Planet var bildiğim kadarıyla. Artık telefonların neredeyse hepsi 16:9 ekran oranıyla üretiliyorlar bence bunu yadırgamamalısınız. Bunu bir kenara bırakıp tavsiyeye gelirsek, neredeyse herşeyi istemişsiniz bir telefondan. İstediğiniz herşeyi mükkemmel yapacak bir cihaz yok. Kiminin bir özelliği iyi kiminin diğer vs. Yeni üst model cihazlardan birini seçebilirsiniz, isteklerinizin çoğunu karşılayacaktır. Bu cihazlar da: Galaxy S3, LG Optimus 4X HD ve HTC One X. Batarya ömrü çok önemli derseniz Motorola Razr MAXX iyi bir seçim olacaktır.

Öneriniz için teşekkür ederim.Tip konusuna da açıklık getirerek kriterleri biraz değiştirdim.Yeni önerilerinizi rica ederim.

• Galaxy W ya da Nexus S ama Nexus'u bulmanız zor.

• İstediğim özellikleri karşılamayan cihaz önerileriniz varsa hangi isteğimi karşılamayacağını belirterek onları da önerebilirsiniz.
  • Kriterler değişti,önerilerinizi beklemekteyim.
  • bende bu civar bütçeyle birkaç ay sonra alacağım. S2 düşünüyorum ama kesin değil.
    aslında s2 de bu özellikler var bakmışsındır heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Echo_

bende bu civar bütçeyle birkaç ay sonra alacağım. S2 düşünüyorum ama kesin değil.

Baktım hocam.Aklımdaki telefon S2 diyebilirm.Bu parayı vermemin tek sebebi de sar değeridir.Bu Samsungların hepsi birbirine benziyor,ben bu durumdan hiç hoşlanmıyorum aslında.Dediğim gibi bir de şu menü görselliği durumu var.Samsung'un menüsü sıradan geliyor bana,gerçi tam da inceleyemedim ama.Ben şöyle arayüz görselliği çok iyi olsun istiyorum.Galiba Sony'nindi mavi ve 3d gibi bir menü.
  • Al işte. Adam maksimum 4.3" demiş siz OneX, S3 öneriyorsunuz. Bence en mantıklısı HTC Sensation, XE, veya OneV. Eğer müzik istersen tabii ki HTC Sensation XE. Ama bütçeyi aşıyorsa o zaman Sensation derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

Al işte. Adam maksimum 4.3" demiş siz OneX, S3 öneriyorsunuz. Bence en mantıklısı HTC Sensation, XE, veya OneV. Eğer müzik istersen tabii ki HTC Sensation XE. Ama bütçeyi aşıyorsa o zaman Sensation derim

Öneriniz için teşekkür ederim.Arkadaşların suçu yok hocam kriterler değişti,o öneriler önceki kriterler içindi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

Al işte. Adam maksimum 4.3" demiş siz OneX, S3 öneriyorsunuz. Bence en mantıklısı HTC Sensation, XE, veya OneV. Eğer müzik istersen tabii ki HTC Sensation XE. Ama bütçeyi aşıyorsa o zaman Sensation derim

Öneriniz için teşekkür ederim.Arkadaşların suçu yok hocam kriterler değişti,o öneriler önceki kriterler içindi.

Rica ederim. Ayrıca HTC One S bunların arasından en iyisidir. Ama bütçe yeter mi bilemem

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Ayrıca HTC One S bunların arasından en iyisidir. Ama bütçe yeter mi bilemem

Malesef yetmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Echo_

bende bu civar bütçeyle birkaç ay sonra alacağım. S2 düşünüyorum ama kesin değil.

Baktım hocam.Aklımdaki telefon S2 diyebilirm.Bu parayı vermemin tek sebebi de sar değeridir.Bu Samsungların hepsi birbirine benziyor,ben bu durumdan hiç hoşlanmıyorum aslında.Dediğim gibi bir de şu menü görselliği durumu var.Samsung'un menüsü sıradan geliyor bana,gerçi tam da inceleyemedim ama.Ben şöyle arayüz görselliği çok iyi olsun istiyorum.Galiba Sony'nindi mavi ve 3d gibi bir menü.

aynen sar değeri oldukça düşük ve çok önemli benim içinde. yüksek olunca baş ağrısı yapıyor. Tasarımını bende pek beğenmiyorum (arc s yanında) ama beyazı alınabilir.
    Menü olarakta tema gibi şeylerle değişir heralde.

• Htc sensation xe tam sana göre

• Htc sensation xe Al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.