Şimdi Ara

Ne Adamsın Riot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dodge rünlerini toptan alıcaz diyosunuz başladık diyosunuz hani nerde hacı :( Akraba olduk Guinsoo ve Phreakle :( Kaç haftadır bekliyorum ticket atanları bari alın ipanalar.

• ok
  • 1)Yeni patchi bekle
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

1)Yeni patchi bekle

Kaçıncı yeni patch bu ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yeni champion geldiğinde Refund yapmaları lazım normalde. Beklemeyi beceremiyomusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkHelgrind

Yeni champion geldiğinde Refund yapmaları lazım normalde. Beklemeyi beceremiyomusun ?

Üst posta bakmayı beceremiyor musun ?
  • benim rune lar refund edildi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Yasuo bitmiş yazıklar olsun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

benim rune lar refund edildi?

Benimki de.

Sira sira ediyorlarmis zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

quote:

Benimki de.

Benim lafım bütün rünleri toplu olarak refund edicez diyip sıra sıra yapmaları zaten.Onu geçtim ticket atıyoruz 2 rün için onca bekletiyorlar yek yea bekliyecen diye cevap veriyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

quote:

quote:

Benimki de.

Benim lafım bütün rünleri toplu olarak refund edicez diyip sıra sıra yapmaları zaten.Onu geçtim ticket atıyoruz 2 rün için onca bekletiyorlar yek yea bekliyecen diye cevap veriyolar.

bütün hepsini geri alacaz demelerinden
    hepsini aynı anda geri alacaz anlamını nasıl çıkarttın aklım bi türlü alamıyor küp

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

quote:

quote:

quote:

Benimki de.

bütün hepsini geri alacaz demelerinden
    hepsini aynı anda geri alacaz anlamını nasıl çıkarttın aklım bi türlü alamıyor küp

Hacı bak şimdi.Bunlar dedi ki bütün rünleri bi defada alıcaz sistem yapıyoz.Şimdi girdim patch geldi mi diye özelliklede sordum falan girdim baktım yok hocu gelmemiş.Rünlerden 2800 küsür gelmesi lazım ve bendede 2900 küsür var.Yani 4800lük bi champi açabilmem lazım ama yok hocu olmuyo.

• Matkap kardes sabret alirlar.bide cok ticket atma bana sira gelmiyo.8 ticketm hala beklemede
  • Riot şirket değilmi panpa.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Riot şirket değilmi panpa.

BEYLER ÇABUK BEYAZ SARAYI ARAYIN AYNŞTAYNIN TORUNUNU BULDUM ÇABUK BEYLER KOŞUN KOŞUN !!!

@Br00klyn28

Hocu ben o tiketi daha bu muhabbet yeni başladığında attım.Hatta tikete bakan görevli normal refund sandı yau

Yok panpa aynştayn sensin ne adamsin riot diye bi başlik gördümde ondan şey ettim.
  • Beyler o değilde bana az para gelmiş ya ? 9 tane 820 lik seal vardı. Almışlar 5400 ip vermişler. 9x820 = 5400 de ben mi bilmiyorum ? Ticket falan atsam mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

1)Yeni patchi bekle

Kaçıncı yeni patch bu ?

bkz: Jarvan IV
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

Beyler o değilde bana az para gelmiş ya ? 9 tane 820 lik seal vardı. Almışlar 5400 ip vermişler. 9x820 = 5400 de ben mi bilmiyorum ? Ticket falan atsam mı ?

At tabi hacı.Hakkını yedirme aradaki fark az mı
  • o deilde burası dert yanma başlıgı gibi oldu bende az önce oyundan cıktımd ertliyim buraya yazıyım bari.

gravesle basladım solo topda gayet güzel last hitler felan takımda jungler yi var. 20 dakkaya gelirken ben 2/0/1 yi ise 1/8/4 dü. dedim karsı takımının jungle shacosu 10/2 biraz dikkat et dedim, ne dese beğenirsiniz o shaco normal dedi sen niye shaco almadın o zaman dediğimde boring dedi cıktı oyundan şimdi ben napıyım kime söviyim neye söviyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.