Bildirim
NDSL MSN VE BROWSER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Browser için EzFlash lâzım sana. -
Opera Browser için Ezflash lazım fakat Dshobro için lazım deil. Ona birkaç ayar yapıyorsun bilgisayarda. (Ben öyle hatırlıyorum) youtube' da anlatımlarını bulabilirsin. MSN işi yaş. Bendede çalışmıyor :) -
Msn olayını bilmiyorum ama Dsorganize programını bilen yok mu, Ezflash gerektirmeden rahatça internete girilebiliyor ayrıca birçok yararlı özelliği daha var... -
quote:
Orjinalden alıntı: tezocan
Msn olayını bilmiyorum ama Dsorganize programını bilen yok mu, Ezflash gerektirmeden rahatça internete girilebiliyor ayrıca birçok yararlı özelliği daha var...
Cidden?
edit: Gerçekten giriyor. Ama resim, flash vs. gözükmüyor. Yeter ama bu kadarı da..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTaKuRoN -- 28 Şubat 2009; 15:01:05 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X