Şimdi Ara

NDS Oyunlarını iPad'de oynayamaz mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad 2'ye sahibim. Gba'ları oynayabiliyorum. Nds'leri oynayamaz mıyım?

• Şu an için öyle gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jb mi gerekiyor ? İpodumda oynamak istiyorum.Nostalji yapalım biraz.Uygulamanın adını verebilir misiniz hocam ?
  • Net denen birşey var araştır biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasba

Jb mi gerekiyor ? İpodumda oynamak istiyorum.Nostalji yapalım biraz.Uygulamanın adını verebilir misiniz hocam ?

Jb lazım. Adı gpSPhone.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

quote:

Jb mi gerekiyor ? İpodumda oynamak istiyorum.Nostalji yapalım biraz.Uygulamanın adını verebilir misiniz hocam ?

Jb lazım. Adı gpSPhone.

Hocam psp nin crack yaparken anakartını yaktığımdan beri jb tarzı şeylere bulaşmıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Jb lazım. Adı gpSPhone.

Hocam psp nin crack yaparken anakartını yaktığımdan beri jb tarzı şeylere bulaşmıyorum

Aslında jbsiz programa atmanın yolunu bir araştır derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Android telefonlar için NDS4DROID le oynayabilirsin ama emulatorden kaynaklı biraz kasma oluyor.En az 1Ghz işlemci istiyor.Eğer yanlış bilmiyorsam Android telefonlarda en fazla 1.2GhZ işlemci var zaten.Uygulama 6$ görünüyor ama Black Mart Alpha dan indirebilirsiniz.Tek yapmanız gereken programı kurduktan sonra oyunun romunu SD karta atmak ama sanırım bazı oyunlar çalışıyormuş bende şu an Pokemon Platinium u deneyeceğim izlenimlerimi yazarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Jb lazım. Adı gpSPhone.

Aslında jbsiz programa atmanın yolunu bir araştır derim.

Hocam baktım.UDİD kaydı , mac bilgisayar lazımmış.mac i hallederiz wmvare den de udid kaydı var mı yok mu bilmiyorum.Forumdan bi eleman yaptım dedi ama beta yükleyemedim.

• Normal tabletlerde böyle birşey mümkün mü ? Gba'ları açabilmek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartor -- 13 Temmuz 2012; 15:59:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.