Şimdi Ara

NDS Lite aldım, birkaç sorum var ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün NDS lite R4 2 gb kart + ez flash 3 in 1 aldım. Şimdi oyunları nereden bulabilirm?

Cevaplar pm den lütfen

• Arkadşlar birde mutlaka oynamalısın dediğiniz oyunlar hangileri?
  • pm
  • Abi 2 gb lık R4 nasıl oluyor ya benim bildiğim R4 ün bir hafıza sınırlaması yoktur.İstediğinn büyüklükteki micro sd hafıza kartını takar keyfine bakarsın.Kolpa olmasın o?

Bu arada oyunları ben frozenromstan indiriyorum.Googlea frozenroms yaz ilk çıkana gir

Metroid, mario kart, digimon, cod, crash ve ninja gaiden dragon sword bana göre iyi oyunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.A.R.I.SH

Abi 2 gb lık R4 nasıl oluyor ya benim bildiğim R4 ün bir hafıza sınırlaması yoktur.İstediğinn büyüklükteki micro sd hafıza kartını takar keyfine bakarsın.Kolpa olmasın o?

Bu arada oyunları ben frozenromstan indiriyorum.Googlea frozenroms yaz ilk çıkana gir

Metroid, mario kart, digimon, cod, crash ve ninja gaiden dragon sword bana göre iyi oyunlar.

Dostum R4 ün yanına 2 gb kart aldım micro sd. Bende oradan asılıyorum şimdi teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: B.A.R.I.SH

Abi 2 gb lık R4 nasıl oluyor ya benim bildiğim R4 ün bir hafıza sınırlaması yoktur.İstediğinn büyüklükteki micro sd hafıza kartını takar keyfine bakarsın.Kolpa olmasın o?

r4e en fazla 2 koyulur 4 almıo
  • SDHC desteği yok R4'te.
    Onun yerine 2 tane 2 GB lik alıp kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar bugün NDS lite R4 2 gb kart + ez flash 3 in 1 aldım. Şimdi oyunları nereden bulabilirm?

Cevaplar pm den lütfen

Acaba nereden aldin bunlari? Istanbuldan aldiysan nereden aldigini soyleyebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar bugün NDS lite R4 2 gb kart + ez flash 3 in 1 aldım. Şimdi oyunları nereden bulabilirm?

Cevaplar pm den lütfen

Acaba nereden aldin bunlari? Istanbuldan aldiysan nereden aldigini soyleyebilir misin?

Dostum forumdan Jem-Jem arkadaştan aldım...
  • Bu aletin wi-fi ayarları nerden yapılıyor?
  • Megaman ZX oynamalısın bence
    Ben DSimi aldıktan 3 ay sonra tanıştım megamanla, şimdi favori oyunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.