Arkadaşlar bugün NDS lite R4 2 gb kart + ez flash 3 in 1 aldım. Şimdi oyunları nereden bulabilirm? Cevaplar pm den lütfen
Abi 2 gb lık R4 nasıl oluyor ya benim bildiğim R4 ün bir hafıza sınırlaması yoktur.İstediğinn büyüklükteki micro sd hafıza kartını takar keyfine bakarsın.Kolpa olmasın o? Bu arada oyunları ben frozenromstan indiriyorum.Googlea frozenroms yaz ilk çıkana gir Metroid, mario kart, digimon, cod, crash ve ninja gaiden dragon sword bana göre iyi oyunlar.
quote:Orjinalden alıntı: B.A.R.I.SH Abi 2 gb lık R4 nasıl oluyor ya benim bildiğim R4 ün bir hafıza sınırlaması yoktur.İstediğinn büyüklükteki micro sd hafıza kartını takar keyfine bakarsın.Kolpa olmasın o? Bu arada oyunları ben frozenromstan indiriyorum.Googlea frozenroms yaz ilk çıkana gir Metroid, mario kart, digimon, cod, crash ve ninja gaiden dragon sword bana göre iyi oyunlar. Dostum R4 ün yanına 2 gb kart aldım micro sd. Bende oradan asılıyorum şimdi teşekkür ederim
quote:Orjinalden alıntı: B.A.R.I.SH Abi 2 gb lık R4 nasıl oluyor ya benim bildiğim R4 ün bir hafıza sınırlaması yoktur.İstediğinn büyüklükteki micro sd hafıza kartını takar keyfine bakarsın.Kolpa olmasın o? Bu arada oyunları ben frozenromstan indiriyorum.Googlea frozenroms yaz ilk çıkana gir Metroid, mario kart, digimon, cod, crash ve ninja gaiden dragon sword bana göre iyi oyunlar. r4e en fazla 2 koyulur 4 almıo
quote:Orjinalden alıntı: megaturk Arkadaşlar bugün NDS lite R4 2 gb kart + ez flash 3 in 1 aldım. Şimdi oyunları nereden bulabilirm? Cevaplar pm den lütfen Acaba nereden aldin bunlari? Istanbuldan aldiysan nereden aldigini soyleyebilir misin?
quote:Orjinalden alıntı: fallen_angel17 quote:Orjinalden alıntı: megaturk Arkadaşlar bugün NDS lite R4 2 gb kart + ez flash 3 in 1 aldım. Şimdi oyunları nereden bulabilirm? Cevaplar pm den lütfen Acaba nereden aldin bunlari? Istanbuldan aldiysan nereden aldigini soyleyebilir misin? Dostum forumdan Jem-Jem arkadaştan aldım...