Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfa147

nedeni çok açık değil mi? ürünlerin piyasadaki suskunluğu ve bulunamaması. Dali eskiden de vardı ama şimdi çok iyi hoparlör olmamasına rağmen her yerde var. Tannoy'un da bu seviyelerde alt modelleri olmasına rağmen piyasada izi yok. revolution dc6t her yerde var da ben mi görmedim? Her yer de olabilse dali ikon serisi satabilir mi? Umarım anlatabilmişimdir. Bu arada fazla off topic yapmayalım.

Bu söylediklerinize Dynaudio için katılamıyorum, diğe ürünler içinde bir fikrim yok.

Dynaudio Türkiye distribütörü bellidir. İstediğiniz her ürünü getirirler ve çok geniş stok tutarlar. Temsilcisi oldukları her üründede bu böyle. Fiyatlarıda avrupa ile hemen hemen aynı seviyelerdedir. Sattığı ürünün arkasındadır, her türlü teknik desteğide verir. Ürünleride ikinci ele pek çıkmaz, çıkanda hızlıca satılır.

• Valla aklimdan kotu seyler geciyor bunun gibi

• Sayın ediz70 ,

Sizin ifade ettiğiniz 500 tl lik cihazlar standart okuyuculardır .
    Topic te konusu geçen cihazlar , Universal Player dır .
    Audiophile/Videophile devre ve işlemcilerle donatılmıştır .

Sorunuzun cevabını bulabilmeniz için , aşağıdaki likleri incelemenizi rica ederim .

Cambridge Audio

blu-raydefinition.com

Oppo

Detaylı bilgi paylaşımı için , telefonla irtibat kurmanızı rica ederim .

Ender ALKAN

• bayaa kötü şeyler geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

quote:

Bu söylediklerinize Dynaudio için katılamıyorum, diğe ürünler içinde bir fikrim yok.

Dynaudio Türkiye distribütörü bellidir. İstediğiniz her ürünü getirirler ve çok geniş stok tutarlar. Temsilcisi oldukları her üründede bu böyle. Fiyatlarıda avrupa ile hemen hemen aynı seviyelerdedir. Sattığı ürünün arkasındadır, her türlü teknik desteğide verir. Ürünleride ikinci ele pek çıkmaz, çıkanda hızlıca satılır.

Siz orada mı çalışıyorsunuz?

Nuri bu işin sonunu çok merak ediyorum.

• Sn alfa147 sonu var mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediz70

quote:

Orijinalden alıntı: ForumAudio

Sayın nuribaras ,

Yurtdışında 799 Sterlin ve 1195 USD gibi fiyatlar tanıtım yazılarında geçmekte .
    Bu rakamlarda 1900-2100 tl civarına denk gelmekte .

Ülkemizdeki tahmini satış fiyatı 2600 tl (KDV Dahil) olacaktır .
    Tabi ki %20 ÖTV nin etkiside bu rakamda tartışılmaz ...

Ender ALKAN

Kusuruma bakmayınız affınıza sıgınarak soruyorum acaba 500 tl lık 3d bluray player ıle bu bahsettıgınız 2600 tl lık arasında "daglara taşlara" sıgmayan fark nedır?

Benimde kusuruma bakmayın affınıza sığınarak sorayım, 50 liralık divx dvd player ile 500 liralık dvd player arasında fark var mı acaba?
    Ya da 1000 liralık stereo amfi ile 5000 liralık stereo amfi arasında?
    Hmm ya da Hyundai getz ile Mazda 2 arasında mesela?
    Yine core i7 işlemcili HP elitebook ile core i7 işlemcili Packard Bell bilgisayar arasındaki fark?

Hatta bu konudaki hoparlorlere ne gerek var, 1000watt 5+1 ler var 1000 liraya mesela???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRaBeeN -- 25 Şubat 2011; 11:45:42 >

• quote:

http://www.danleysoundlabs.com/images/Matterhorn%20Finished.jpg

Böbrek taşı kırmada son teknoloji
  • Evet ta kendisi
  • quote:

quote:

quote:

Siz başka bir distribütörde çalıştığınız için mi kötülüyorsunuz ?

• nuri hocam, bence sen bi sinema salonu al, daha ucuza gelecek gibi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Siz başka bir distribütörde çalıştığınız için mi kötülüyorsunuz ?

Kusura bakmayın da siz daha yazılanları okuyamıyorsunuz. Dynaudio yu herkese öneririm çok da severim. Başarıyı yakalamak istiyorsanız biraz eleştirilere açık olmalısınız. Yazdıklarıma bakarsanız çok markanın ürününü tavsiye ettim, bütün mümessillerde çalışmam imkansız heralde.Daha siz bu yazıları yazmadan başka bir konuda focus 110 önermiştim. Fakat malın iyi olması satıcısının da iyi olduğu anlamına gelmez. Mümessiller Forumlara mal satmak için değil de biraz da kendilerini dışardan görmek için girmeliler. Bu arada siz dynaudio mümessilinde çalışıyor musunuz yoksa çalışmıyor musunuz?

Nuri 2. el mi buldun denon'u? Valla sana yetişmek imkansız 1 sub yetmedi 2. yi aldın şimdi de 4 sub diyorsun. Bakalım kaç sub alacak senin salon.

• Sizde algı ötesi problemler var, siz yazdığınızın farkında değilsiniz. Siz bir distribüörü yererken bir yede çalışmanız gerekmiyorda, ben memnuniyetimi belirtirken mi bir distribütörde çalışmam gerekiyor.

quote:

Selam aramıza katıldığınız için kendi adıma çok teşekkür ederim. Fakat sizi kırmak istememekle birlikte bir fikrimi paylaşmak istiyorum. Tannoy markasını hakettiği yerde tutamadığınız ve ulaşılmaz yaptığınız için size, dynaudio markasını da aynı şekilde itici hale getiren ilgili mümessile aşırı kızgınım kişisel olarak. BU forumda çok arkadaşa önerilerde bulunuyoruz, ilk aklıma gelen tannoy olmasına rağmen söylemekte tereddüt ediyorum. Kendi dc10t lerimi bile yurtdışından getirttim. Sizin ürünlerinizden daha kalitesiz ürünler piyasada yer ettiyse bu sizin suçunuzdur. Söylediklerimi pozitif olarak algılarsanız daha da mutlu olurum.

Siz Dynaudio'nun satıcısı çok kötü dediniz bende neden diye sordum, Dynaudio satıcısı ile ilgisi olmayan bir cevap verdiğiniz gibi,

quote:

nedeni çok açık değil mi? ürünlerin piyasadaki suskunluğu ve bulunamaması. Dali eskiden de vardı ama şimdi çok iyi hoparlör olmamasına rağmen her yerde var. Tannoy'un da bu seviyelerde alt modelleri olmasına rağmen piyasada izi yok. revolution dc6t her yerde var da ben mi görmedim? Her yer de olabilse dali ikon serisi satabilir mi? Umarım anlatabilmişimdir.

Firmadan memnun biri olarak tecrübelerimi ilettiğimde, firmada çalışmakla itham ediyorsunuz. Kişinin fikri neyse zikride odur.

Burası bir tüketici forumu. Burada tüketiciler memnun olduğu/olmadığı tacirler/ürünler hakkında konuşur. Bunun için bir firma mensubu olmaları gerekmez. Siz eleştiri/eleştirilme, gelişme/gelişmeme konularından önce bu konuları biraz hazmedin.

Tek haklı olduğunuz konu Sn. Nuribaras'In bu güzel başlığını offtopic haline getirmeyelim. Söyleyecek bir lafınız varsa Özel Mesaj kullanın.

Sn. Nuribaras uzun uğraşlar sonunda geldiği biryerden, bir başka yere yelken açtı. Yeni sisteminizi hayırlı ve güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Definitve ile dinlemek pek ilgimi çekmiyordu ama bu iş için özel üretilmiş elinizdeki hoparlörler eminim çok ama çok daha başarılı performans sergiliyordur.

• Sayin altanpsx tesekkurler umarim bu sefer davet ettigimde gelebiilirsiniz

Bu arada bw leri sattiniz galiba yada yeni bir sistemmi kurdunuz
  • quote:

Sizde algı ötesi problemler var, siz yazdığınızın farkında değilsiniz. Siz bir distribüörü yererken bir yede çalışmanız gerekmiyorda, ben memnuniyetimi belirtirken mi bir distribütörde çalışmam gerekiyor.

quote:

Selam aramıza katıldığınız için kendi adıma çok teşekkür ederim. Fakat sizi kırmak istememekle birlikte bir fikrimi paylaşmak istiyorum. Tannoy markasını hakettiği yerde tutamadığınız ve ulaşılmaz yaptığınız için size, dynaudio markasını da aynı şekilde itici hale getiren ilgili mümessile aşırı kızgınım kişisel olarak. BU forumda çok arkadaşa önerilerde bulunuyoruz, ilk aklıma gelen tannoy olmasına rağmen söylemekte tereddüt ediyorum. Kendi dc10t lerimi bile yurtdışından getirttim. Sizin ürünlerinizden daha kalitesiz ürünler piyasada yer ettiyse bu sizin suçunuzdur. Söylediklerimi pozitif olarak algılarsanız daha da mutlu olurum.

Siz Dynaudio'nun satıcısı çok kötü dediniz bende neden diye sordum, Dynaudio satıcısı ile ilgisi olmayan bir cevap verdiğiniz gibi,

quote:

nedeni çok açık değil mi? ürünlerin piyasadaki suskunluğu ve bulunamaması. Dali eskiden de vardı ama şimdi çok iyi hoparlör olmamasına rağmen her yerde var. Tannoy'un da bu seviyelerde alt modelleri olmasına rağmen piyasada izi yok. revolution dc6t her yerde var da ben mi görmedim? Her yer de olabilse dali ikon serisi satabilir mi? Umarım anlatabilmişimdir.

Firmadan memnun biri olarak tecrübelerimi ilettiğimde, firmada çalışmakla itham ediyorsunuz. Kişinin fikri neyse zikride odur.

Burası bir tüketici forumu. Burada tüketiciler memnun olduğu/olmadığı tacirler/ürünler hakkında konuşur. Bunun için bir firma mensubu olmaları gerekmez. Siz eleştiri/eleştirilme, gelişme/gelişmeme konularından önce bu konuları biraz hazmedin.

Ben sizi ne ile itham ettim? Bir firmada çalışmakla mı? O firmada çalışmak yüz kızartıcı bir şey mi ki itham olsun? Ayrıca ben 2 marka ve mümessil hakkında yorum yaptım, diğeri anlayışla karşılayıp teşekkür etti fakat siz aşırı tepki verdiniz. Satıcının stok durumunu anlattığınız için orada çalıştığını düşündüm. Ayrıca hazımsızlıkla ilgili konulara girecek kadar haddimizi aşmayalım. Özel mesaj kısmını ise kullanacağım zamanı ben bilirim. Siz bir satıcıdan memnun olabilirsiniz ben değilim, bu kadar aşırı tepki vermeye gerek var mı? Bir satıcıdan memnun olmadığımız zaman başka bir satıcı da mı çalışıyor olmamız gerekiyor?

bir konuda haklısınız; burası tüketici forumu.Burada tüketiciler memnun olduğu/olmadığı tacirler/ürünler hakkında konuşur.Ben de konuşuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForumAudio

Sayın ediz70 ,

Sizin ifade ettiğiniz 500 tl lik cihazlar standart okuyuculardır .
    Topic te konusu geçen cihazlar , Universal Player dır .
    Audiophile/Videophile devre ve işlemcilerle donatılmıştır .

Sorunuzun cevabını bulabilmeniz için , aşağıdaki likleri incelemenizi rica ederim .

Cambridge Audio

blu-raydefinition.com

Oppo

Detaylı bilgi paylaşımı için , telefonla irtibat kurmanızı rica ederim .

Ender ALKAN

Oncelıkle verdıgınız lınkler ıcın tesekkur ederım. Bu fıyat farkında kafama takılan bır kac konuda benı aydınlatır ısenız cok sevınırım.
    751BD:Universal media support – Blu-ray discs (including those with 3D content),CD, HDCD, DVD-Video, DVD-Audio, Super Audio CD
    sony BDP-S770: Dısc oynatma turu olarak sadece HDCD ve super audio CD ozelııgı eksık kalıyor
    SORU1: Blueray teknolıjısını ıkısıde detekledıgı ıcın ıkı cıhaz arasındakı bu klasmandaki farkı anlatabılırmısınız?
    751BD: Marvell QDEO video processor
    sony BDP-S770: Video işlemcisi teknik ayrıntıda yazmıyor.
    SORU2: Son kullanıcı olarak ıkı oynatıcınında ısımlerı gızlenıp ıcerısınde aynı fılmın blureyları oynatılsa acaba sız dırek olarak bır tanesınde Marvell QDEO video processor vardır diğer player ise dandik bir marka diyebilirmisinz?
    751BD:# Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio and DTS- HD High Resolution Audio
    sony BDP-S770:Dolby® TrueHD kod çözümü,Dolby® TrueHD bit akışı çıkışı,DTS®-HD Ana Ses kod çözümü,DTS®-HD Ana Ses bit akışı çıkışı
    SORU3: Her iki oynatıcınında destekledıgı ses codeklerı aynı acaba kacırdıgım bır nokta varmı?
    751BD: 7.1 multichannel and dedicated Stereo analogue outputs
    sony BDP-S770: 7.1 Kanal Analog Çıkış YOK
    SORU4: Acaba 7.1 analog cıkıs HDMI ıle aktarılan sesten daha kalıtelı bır ses alabılırmıyız?
    751BD:24bit/192kHz DACs
    sony BDP-S770:Audio D/A Dönüştürücü 192kHz / 24bit
    751BD:# 1GB internal storage plus 2 x USB 2.0 and 1 x eSATA sockets for external drive connection
    sony BDP-S770:Tek USB port mevcuttur.
    SORU5: Bır tane fazla usb portu ve eSATA gırısı ıcın 10 000 TL !!!!!
    wireless ve ethernet ıkı cıhazdada mevcuttur.
    Evet üstadım iki cihazıda kapalı kutu icerisinde nuri beye aynı fılmın blurayını ızletsek sence $11.000 doları hangi cihaz ıcın verırdı?
    Belkı sıze bu sorular cok sacma gelebılır belkıde cevaplama zahmetıne bıle gırmezsınız kı sızlere saygım sonsuzdur. Ama bu forum sıtesınde sokaktan bır kilo elma alır gıbı 11.000 $ lık cıhazlardan bahsetıyor ve bu olayıda cok uzun ugraslar sonunda gelınen bır noktaymıs gıbı bahsetmek sızcede bıraz abes kacmıyormu?
    AVR: 30.000 TL
    THX sıstem: 15.000 TL
    Blurey player 11.000 $
    TOPLAM: yaklasık 60.000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ediz70 -- 26 Şubat 2011; 3:15:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Sayin altanpsx tesekkurler umarim bu sefer davet ettigimde gelebiilirsiniz

Bu arada bw leri sattiniz galiba yada yeni bir sistemmi kurdunuz

Evet sistemler aynı kalmıyor :)
  • Orijinalden alıntı: alfa147

Ben sizi ne ile itham ettim? Bir firmada çalışmakla mı? O firmada çalışmak yüz kızartıcı bir şey mi ki itham olsun? Ayrıca ben 2 marka ve mümessil hakkında yorum yaptım, diğeri anlayışla karşılayıp teşekkür etti fakat siz aşırı tepki verdiniz. Satıcının stok durumunu anlattığınız için orada çalıştığını düşündüm. Ayrıca hazımsızlıkla ilgili konulara girecek kadar haddimizi aşmayalım. Özel mesaj kısmını ise kullanacağım zamanı ben bilirim. Siz bir satıcıdan memnun olabilirsiniz ben değilim, bu kadar aşırı tepki vermeye gerek var mı? Bir satıcıdan memnun olmadığımız zaman başka bir satıcı da mı çalışıyor olmamız gerekiyor?

bir konuda haklısınız; burası tüketici forumu.Burada tüketiciler memnun olduğu/olmadığı tacirler/ürünler hakkında konuşur.Ben de konuşuyorum.

Laf cambazlığı yapacak vaktim yok. Ben söyleyeceğimi söyledim. Lafı mülazım edecekseniz, Özel Mesaj kullanın, çevreye rahatsızlık vermeyelim.

• Sayın ediz70 ,

Yanlış anlama olmaması adına soruyorum ,
    Bahsi geçen cihaz hangi marka ve model acaba ?

Benim bir önceki sayfada bilgisini verdiğim cihaz ; Cambridge Audio 751BD .
    Fiyatı da yurtdışında 799 Sterlin ve 1195 USD olarak geçmekte .
    Tahmini olarak 2600 tl gibi bir rakamla da ülkemizde satışa çıkacak .

11000 $ gibi fiyatlarla , Meridian , Krell ,Cary Audio gibi high end markalar alınabilmekte .
    Yada alternatif olarak ülkemizde satılan 6000 € + KDV gibi Blu Ray okuyucular olabilir .

Fakat bizim modellerimiz arasında , bu fiyat aralığında ürün bulunmamakta .

Teknik konularda sorduğunuz detaylara gelirsek ;

Bahsi geçen Marvell QDEO , özellikle 1080p yükseltme sırasında ;
    Dvd lerde oluşan görüntü bozulmaları minimuma indirmekte .

Dahili HD ses dekoderi ise , son teknoloji ses formatlarını desteklemeyen AV amfilerinde ;
    Uyumlu bir şekilde çalışmasını amaçlıyor .

2010 yılında T3 tarafından yılın müzik cihazı seçilen DacMagic in kalbi sayılan ,
    Anagram Technologies Q5 192 kHz upsampling devresi ve 5 kanal için Wolfson WM8740 24/192kHz dac kullanılmıştır .
    Bu da tamamen Audiophile kullanıcıların , Blu-ray audio disklerini hi-fi bir okuyucudan dinliyormuşcasına ,
    Performans sağlaması içindir .

Çift usb port olmasının sebebi ; arkadan usb dongle ile kablosuz bağlantı kurarken ;
    Öndeki port ile dosyalarınızı kullanabilmek .

Ayrıca titreşim önleyici kasa ve ayaklar ,
    Sessiz disk mekanizması ve ev otomasyonunda kullanmak için RS232 portu da ekstralarıdır .

Elimden geldiğince açıklamaya çalıştın . Yardımcı olabildiğimi ümit ediyorum.
    Yinede aklınıza takılan detaylar için her zaman iletişime geçebilirsiniz .

Ender ALKAN

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.